Ga naar inhoud

ottevanger70

Members
  • Aantal items

    42
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over ottevanger70

  • Verjaardag 07-03-1970

Profile Information

  • Plaats
    Woudrichem
  • Naam
    John Ottevanger

Overige

  • Vagcom
    nee

ottevanger70's Achievements

0

Community reputatie

  1. Op Speedhunters.com trouwens nog veel meer leuk (vw) passat fotos !!
  2. ottevanger70

    UK CC

    In Engeland kunnen ze er ook wat van !
  3. Ja inderdaad . In mijn oude 3C viel dat wat minder op maar ik denk dat in de slanke CC hoofdsteunen geen DVD spelers gepast hadden. We doen het er maar mee!
  4. En rustige kids als we straks die 1600 vakantie kilometers gaan doen !
  5. ottevanger70

    aanpassing CC

    Dit weekend een paar aanpassingen gedaan aan de CC Voor de buitenkant kan ik niet veel voor bedenken ( tips zijn welkom ) maar binnen was nog wel wat te doen ! Voor de kids de hoofdsteun bioscoop maar weer ingebouwd en voor pa de lawaaikast weer geplaatst !
  6. Vraagje: De vakantie zit eraan te komen en ik ben bang dat ik niet zoveel in de CC krijg als dat er meeging in de 3C. Nu heb ik gehoord dat dakdragers i.c.m. de CC met panoramadak een probleem is. Iemand wel goede ervaring hiermee ?
  7. Na 3 jaar met de 3c gestuurd te hebben hebben we iets moois op de oprit staan ! Een cc in R-line uitvoering met een aantal heerlijke opties. DSG 18"r-line velgen erop Panorama sunroof Iets minder bagageruimte maar eindelijk een wagen die mijn vrouw ook mooi vindt !
  8. Hallo, Ik heb het gekocht en laten moteren bij EPS in veendam ! Gr John
  9. Door Antonio is xenon ingebouwd --> gezellig en zeer tevreden over de service. Door EPS een uitlaatsierstuk laten plaatsen --> je moet er even voor rijden maar dan heb je wat.
  10. Is wat voor onze belg met zijn 3C project
  11. Antonio heeft voor mij een setje Xenon ingebouwd --> geen storingen, geen problemen met ballast (wat het ook mag zijn) en dat ijzeren beugeltje --> gewoon wat ruimer maken dat e.e.a. er doorheen kan, zodra je hem openknipt is de kracht eraf om je fitting weer te monteren. En die APK, daar heb je bij een nieuwe 3c toch pas over 3 jaar last van! Gewoon even je orginele lampen er weer in , keuren , klaar
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden