Ga naar inhoud

dmd

Members
  • Aantal items

    95
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door dmd

  1. Hoi dmd Nou als je hem over hebt dan graag. Ik weet niet of je ook naar de meeting ga anders haal ik hem bij je op moet je even je adres geven. Moet je maar zeggen wat je er voor wilt hebben? Nou over, ik had hem bewaard omdat deze jongens nogal eens willen sneuvelen. na een verkeersdrempel of zo. Dus een op voorraad is altijd handig. Maar......................... ik ben bang dat de volgende auto geen passat gaat worden. hoe jammer ik het ook vind. wat ik er voor wil hebben is symbolisch dus denk maar in de vorm van een taartje of zo. Ik ga mijn best doen om op de meeting te komen, dan kunnen we de taart ook goed gebruiken denk ik. haha.
  2. Ik hebnog wel een plaat liggen, het is wel van mijn "oude" passat. (99) maar dat moet passen toch?
  3. lijkt op mijn kwaal (zie jd meeting) ik kan je na donderdag meer vertellen. dan is hij bij de garage geweest die de riem er op gezet heeft. die gaan kijken of hij op tijd staatt.
  4. ik vind het wel leuk, als je hem inruilt kun je toch gewoon zeggen dat RM staat voor Royal Master Custom Edition. En dan vertellen wat dat allemaal inhoudt. En bij bij Roy ben je dan nog wel even bezig.........
  5. Klopt idd ben ik ook achter gekomen. Ik ga deze week terug naar het verchroombedrijf en dan wil ik vragen hoeveel het voor bijv. 10 sets kost. Als dat aantrekkelijk lijkt probeer ik 10 leden zo 'gek' te krijgen. Dan doe ik mee.
  6. dmd

    mat en blinkend

    Je moet maar durfen. erg mooi, hoor.
  7. thx Dave wanneer zien we weer wat van jouw bolide? Tja ik ben niet zo handig met de computer blijkt. Ik heb te veel foto's hier al op het forum staan want hij geeft aan dat ik het maximum bereikt heb? Ook krijg ik geen melding meer van antwoorden iop het forum want deze opmerking van jou lees ik toevallig. Het zal wel aan een instelling liggen of zo.
  8. Ziet er goed uit dieseltje. en je blijft maar dorgaan, goed man.
  9. erg mooi roy, en wees trots op wat je mooi vind.
  10. dmd

    "Jos behandeling"

    Goed man, ik ben maandag aan de beurt. Ben benieuwd.
  11. Kan dat hele reclame verhaal van jos nu eindelijk ophouden? zo krijgt die jongen het steeds drukker, en ik moet nu al 2 weken wachten totdat ik eindelijk mijn auto kan brengen.
  12. Goed idee boomsma. Weer bij de mac.
  13. Nou als ik eerlijk ben vallen me de 18 inch al een beetje hard uit.Ik rijd vrij veel, vind comfort belangrijk dus ik moet nog nadenken wat ik wil. mischien 17ínch met een sportline onderstel, ik had laatst geboden op een in de rubriek aangeboden maar daar heb ik niets meer van gehoord.
  14. De kat gaat leeg en de egr gaat dicht. Chip erin en de bak op sportstand, met nieuwe olie. hij krijgt trouwens helemaal even een beurt. Ik weet niet op hoeveel pk ik uitkom maar dat zit wel goed denk ik. En wat laat je dan doen? Ziet er goed uit trouwens. Ik zelf ben er trouwens altijd een beetje huiverig voor om dat onderste te spuiten. BIj mijn vorige 3B had ik de Votex spoiler er onder en dan moet je toch wel erg oppassen met het parkeren. Heb het dus ook wel gered dat ik er een mooie kras op kreeg op de Groenmarkt in Meppel.
  15. jep. ik moet wel anders kom jij mij voorbij hahahahaha.
  16. Ik doe als dit idd een haalbare kaart is zeker mee.
  17. bedankt voor de postieve reacties. @ jee13 de spiegels en een tok speed grille liggen al een tijdje klaar, maar ja tijd tijd tijd. @ visionroy de kleur is idd een beetje blauwgrijs, op het kenteken staat blauw trouwens. Vanmorgen afspraak gemaakt bij jos, 14 mei is ie aan de beurt.
  18. Eindelijk de tijd gevonden voor de pics. Ik moet me bedwingen om niet bij elke winkel in de spiegeling van de ruiten naar mijn eigen auto te kijken.
  19. Hallo Lesly, Leuke foto's, succes met de komende projecten. Was het niet handiger om een luxere uitvoering te nemen, als toch je leer enz. wil hebben?
  20. Hee dieseltje, nee hij gaat volgende week woensdag heen. De toledo van mijn vrouw was eerst en toen kwamen de paasdagen enz enz. Hoe bevalt de nieuwe set up?
  21. Mooi resultaat, ik moet de mijne nog doen. Maar even aan beginnen, alhoewel eerst clipjes halen las ik
  22. We wachten af, ik vind dit wel een supertopic roy. Ik herken veel in je enthousiasme
  23. dmd

    nieuwe updates

    Ziet er er super uit, mischien niet origineel maar wel een mooie combinatie.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden