Ga naar inhoud

VisionRoy

Members+
  • Aantal items

    1934
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

VisionRoy won de laatste dag op september 17 2020

VisionRoy had de meest gelikete inhoud!

Over VisionRoy

  • Verjaardag 31-07-1987

Profile Information

  • Plaats
    Eindhoven
  • Interests
    Auto's, Vrouwen, Design

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

VisionRoy's Achievements

2

Community reputatie

  1. Daar heb ik nog niet echt last van Senad. Mijn klauwen zien er nog behoorlijk netjes uit. Maar als de tijd er rijp voor is dan zullen ze inderdaad zilver gaan worden Gelukkig heb ik er ervaring mee met de passat, en zal ik dan wel een mondkapje ofzo opzetten als ik dat ga doen. Dr komt nu nog steeds stof uit mn neus van de passat haha.
  2. Thnx Johan Ik geniet ook van elke minuut die ik erin rij Dankje Antonio ... Maar veel mooier dan dit zal het niet worden hoor. Ik ben niet van plan om hier weer zoveel aan te gaan doen als aan de passat. Maar dat hoeft ook eigenlijk niet, want bijna alles wat er aan de passat was gebeurd is hier standaard Hij is nu eigenlijk heel erg naar mijn zin.
  3. Ik snap het commentaar van JP en wat the master hier zegt is zonder meer waar. Maar wees gerust jongens ... ik doe niet aan drugs, en ik woon gewoon in een normaal huis (geen kamp) haha. Wat er ook al gezegd werd ... mijn ouders hebben een eigen taxibedrijf, dus natuurlijk helpt dat mee. Anders kan het ook gewoon niet. Das niks om me voor te schamen lijkt me, ik heb daardoor de mogelijkheid om zo'n auto te rijden, en ik besef me ook heel goed dat dat niet voor iedereen zo is. Patsen doe ik zeker niet... in ieder geval niet meer dan ik met de passat ook al deed Ik hoop dat ik zo de misverstanden en vooroodelen uit de weg heb geholpen.
  4. Vorige week vrijdag mocht ik eindelijk mijn nieuwe velgen op gaan halen. Het zijn 18" AMG Styling 6 geworden. gedeeltelijk gepolijst. 245/40/18 Goodyear Eagle F1 wielen erom. Bij deze de nieuwe foto's : Ik had helaas geen tijd om hem te poetsen dit weekend ...dus dit keer even foto's zonder de bling bling die jullie van me gewend zijn haha.
  5. Kijk ... ik zie dat Jee mijn stokkie overgenomen heeft sinds ik iets minder actief ben hier Goed bezig Jee ! Erg mooi deze chroomaccenten, ik heb er toen ook een inkoopactie voor gedaan met veel animo.
  6. @ johan, Dat verklaart een hoop. Ik vind de C van binnen ook niet geweldig. Stap maar eens in een E. Dan weet je het wel
  7. Lol Rob @ Johan, Voor wat voor mercedes heb je dan gekeken ? Ik kan me niet voorstellen dat die mening over zo'n model E als de mijne gaat. Of je hebt natuurlijk gewoon een andere smaak, das ook mogelijk
  8. Daar kan ik erg kort over zijn ... Nee het levert niks op Kijk maar naar mijn passat, daar is voor duizenden euro's aan verspijkert, en ik mag blij zijn als ik 500 meer krijg dan een normale passat. Dat opbergvakje in de E is gewoon de bom Ik zal straks wel eens een filmpje op het forum zetten hehe Mijn moeder heeft sinds kort de gefacelifte E , en ik moet er toch nog steeds aan wennen. Hij is wel mooi, maar een stuk hoekiger. En dat terwijl de kont enzo wel gewoon rond is gebleven. Maar ik begin hem steeds mooier te vinden. daar zit overigens ook het intelligent light system op, dus als je de bocht ingaat dan gaat 1 mistlamp branden. Daar krijg je echt TE veel reacties op "je mistlicht is kapot". hehe.
  9. Mooi Senad ! Mooie wielen ook. Zijn dat replica's van Wielcompleet in rotterdam toevallig ? Daar had ik namelijk de E63 replica's gezien die ik graag onder de mijne wil. Maar staat hij nou zo hoog op zijn poten of is dat gezichtsbedrog ? Een avantgarde ligt normaal gesproken (bij de e-klasse) toch super laag zoals de mijne ?
  10. Ik heb je nu inderdaad op MSN senad Ik vind ze persoonlijk juist niet mooier. Waarom knap je daarop af dan ? Ik vind het echt schitterend. Het leuke opbergvakje dat je met een knopje automatisch omhoog laat openen is een erg leuke gadget hehe. (als iemand het wil zien wil ik wel een filmpje maken). Yups, maar helaas meestal op de verkeerde manier "kijk hem in pappie zn auto" Dit is alleen nog maar een laagje Ultimate Quick Detailer hoor hehe. Allemaal onmisbare dingen die je daar noemt PDC (wel origineel?), bi-Xenon. Ik zou gaan voor een comand systeem. Ik bedoel ... je rijd mercedes hou het origineel. (vind ik dan) En omdat ik jullie even een heel klein beetje van mijn vreugde mee wou laten genieten heb ik even een klein filmpje gemaakt tijdens het rijden. Het gaat niet om de snelheid (het was ver van volgas), maar om het geluid wat ik wou laten horen... heerlijk. (p.s. de klokken zijn normaal wit verlicht, maar mijn camera vond het leuk om een rood lampje te doen). Kijk... geniet en kwijl....
  11. Gisterenmorgen was het even lekker weer, dus toen had ik weer eventjes tijd om de wagen weer even mooi te poetsen. En omdat ik nog maar 1 foto had gepost (en iedereen die me een beetje kent hier weet dat dat niet kan bij mij) werd het tijd dat ik er weer eens een paar ging maken. Het Comand DVD systeem zit er sinds gister overigens ook in, foto's daarvan gaan later nog volgen.
  12. Het is wel normaal dat een 30gb schijf niet de volledige 30gb ruimte beschikbaar heeft, in verband met opslag van de indeling en dat soort dingen. Maar dit is wel een beetje veel Wat zegt je dealer ervan ?
  13. Daar had ik nog niet aan gedacht ... Visdraad.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden