Ga naar inhoud

JoMe

Members+
  • Aantal items

    436
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over JoMe

  • Verjaardag 26-10-1978

Profile Information

  • Geslacht
    Not Telling
  • Plaats
    Hoogezand
  • Naam
    John

Overige

  • Vagcom
    helaas

JoMe's Achievements

3

Community reputatie

  1. Vanmorgen lekker in het zonnetje de kabelboom vervangen. De oude brak toen ik hem eruit haalde dus ik was wat voorzichtig met de nieuwe waardoor ik misschien te voorzichtig was. Maar na een hoop gewurm is het uiteindelijk toch gelukt. De klachten zijn tot nu toe verdwenen. Bedankt voor het meedenken en Alle bedankt voor het uitlezen!
  2. Ok, bedankt voor de tip Matthijs!
  3. Dat is goed om te weten! Bedankt voor de info. Thermostaathuis hoeft dus niet standaard mee vervangen te worden?
  4. Komend weekend wil ik de thermostaat gaan vervangen. Meteen een mooie gelegenheid om ook de koelvloeistof te vervangen. Weet iemand hoeveel er uiteindelijk in een AVF gaat? Ik heb de how to op het forum over vervangen van een thermostaat wel gezien en gelezen maar dit betreft een AVB. Voor een AVF zijn de onderdelen mogelijk net iets anders. Zijn er hierbij nog zaken waar ik op moet letten of meteen mee moet vervangen? Ik zag bij een AWB een thermostaathuis voorbij komen. Moet deze zij een AVF ook mee en is dat dit onderdeelnummer 037 121 121 A ? Alvast bedankt.
  5. Van de week zorgen dat er een nieuwe kabelboom komt en kijken of ik komend weekend wat tijd kan vinden om hem te vervangen. Voor nu eerst bedankt Alle!
  6. Het probleem doet zich nu ook bij lagere snelheden en toerentallen voor. Dinsdagavond wordt hij uitgelezen hopelijk weten we dan meer.
  7. De laatste paar dagen heb ik wat problemen met de Passat. De problemen doen zich tot nu toe voor op het moment dat ik qua toerental richting de 2700/3000 ga. Hij trekt op dat moment niet soepel meer door en begint te stotteren. Na een paar seconden horten en stoten legt hij een zwart rookgordijn. Steeds vaker springt hij hierna ook in de noodloop. Na herstart zijn de problemen weer weg tot het toerental weer te hoog wordt. Verder zijn er geen rare bijgeluiden te ontdekken. Is er iemand die hier ervaring mee heeft wat het zou kunnen zijn? Of iemand in de omgeving Groningen die binnenkort hem binnenkort een keer zou kunnen/willen uitlezen?
  8. Voor mijn 3BG ben ik op zoek naar een andere achterklep omdat de huidige ernstige roestvorming vertoont onder de achterruit. Nu ben ik op zoek naar een die bij voorkeur dezelfde kleurcode heeft zodat ik niet hoef te spuiten. Nu heb ik er wel een voor een 3B gevonden maar nu rest de vraag of deze er qua model op past en of de stekkers en dergelijke gelijk zijn. Is er iemand die mij dit kan vertellen? Alvast bedankt! Groeten John
  9. Veel grip en stil klopt helemaal. Maar na 10.000 km worden de slijtage indicatoren al zichtbaar aan het oppervlak dus hij is alles behalve slijtvast.
  10. JoMe

    Distributie AVF

    Aha, thnx. Zal kijken of dat het geval is. Weet ik in ieder geval waar op te letten.
  11. JoMe

    Distributie AVF

    260000 kilometer
  12. JoMe

    Distributie AVF

    Dank u. En dan de vraag of deze demper ook bij iedere wissel vervangen moet worden. Het is wel een dure jongen namelijk. Maar liever in een keer goed als over 20.000 km weer staan.
  13. JoMe

    Distributie AVF

    Ok bedankt. Kun je dan mooi bij inderdaad. Niemand die weet of een AVF blok zo'n spanningsdemper heeft en of deze ook bij iedere wissel vervangen moet worden?
  14. JoMe

    Distributie AVF

    De Passat is binnenkort aan nieuwe distributie toe. Nu vroeg ik mij af of de AVF een hydraulische spanningsdemper heeft en zo ja of deze bij iedere wissel ook vervangen moet worden. En als dan toch het front in servicestand staat, zijn er dan nog andere slijtage gevoelige onderdelen, naast de waterpomp, waar ik aan zou kunnen denken om te vervangen? Alvast bedankt!
  15. @Passat03: Ja die plannen lagen er eerst wel inderdaad. Maar onze nieuwe woning wordt over twee weken opgeleverd en over 7 weken gaan we trouwen. En de euro's kunnen maar een keer uitgegeven worden dus ja.......... @Dimitri-Turbo: Tsja... winst is een groot woord bij het verkopen van een auto. Maar de 3 zal denk ik het model van 2000 worden en de andere zal een klein frans ding worden denk ik.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden