Ga naar inhoud

Whyman

Members
  • Aantal items

    63
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Whyman

  1. Hallo, Ik zag afgelopen weekend ongeveer hetzelfde.. Het rubber rondom de voet van de antenne is los aan het laten. Kun je die vervangen zonder de hele voet eraf te schroeven? Antenne zelf ziet er ook niet meer al te jofel (verweerde rubber) uit en zal ik waarschijnlijk ok moeten vervangen.. Ik hoor het graag!! Groeten, Harald
  2. Die S6 lijken mij meer iets, maar ja dan moeten ze wel passend te maken zijn. Trouwens, heeft iemand inbouwfoto's of -tekeningen hiervan (behalve die Duitse sites)?
  3. Whyman

    Led dagrijlichten

    Dat ziet er super uit!! 8) Heb je ook nog montage-handleiding gemaakt (inclusief kiekjes)?
  4. Wit lijkt mij erg mooi! Maar dan idd. uitschakelen, zodat je geen overkill krijgt!
  5. Volgens mij kan dat met mijn 3B (Variant) als je in sleutel in de koffer-slot steekt en enkele seconden links of rechtsom houdt.
  6. Whyman

    Hoog verbruik

    Dat mijn Passat (1.8T) ook meer is gaan drinken heb ik ook gemerkt, alhoewel ik dan van 15" stalen velgen (met winterbanden - 195) gegaan ben naar 18" LM (zomerbanden - 225). De banden hebben bij mij nu een spanning van 2,5 en dacht dat ik hiermee al voldoende te hebben gepompt. Jullie adviseren dan toch om nog iets hoger te zetten?
  7. Eindelijk was het afgelopen weekend weer zover, de winterbanden konden los gemaakt worden en beginnen aan hun zomerslaap. Zelf stond ik te springen om mij nieuwe velgen op te halen!! Ik moet zeggen, vindt ze best wel 8)
  8. Zo zien ze je wel aankomen.... Hiermee kun je Passat-rally racen
  9. Mijn stalen winterschoenen zitten er ook nog onder.. Was ook van plan mijn nieuwe velgen afgelopen weekend eronder te zetten, maar wat ben ik blij dat ik deze nog droog in de garage (bij de heb laten liggen... Hopelijk a.s. weekend even terug rijden en dan laten monteren.
  10. Schön... Ziet er heel mooi uit.... 8) Nog even kijken wat het weer de komende week gaan doen en dan komen mijn nieuwe verlgen er ook op (en gaan de stalen 'neuzen' de de mottenballen in)
  11. Morgen komen er voor mij de nieuwe velgen op.... Alhoewel ik beter kan wachten tot het weer opklaart...
  12. Ik vind het wel van belang dat ik goeie (replica)velgen kan vinden cq. bekijken en selecteren. Maar ja als ik ergens anders een betere prijs kan krijgen zou dat zonde zijn. Natuurlijk moet ik wel de km's die ik rijden moet meetellen. Bij een lokale bandenboer kan ik me natuurlijk ook beter adviezeren v.w.b. bandenkeuze dan als je alles online moet regelen. Natuurlijk moet ik dan wel een zaak vinden die mij de juiste velgen kan verkopen.
  13. Bedankt Thijs, ik zal eens bij Hoogedoorn een prijsopgave doen en om info vragen. Mochten ze een interessante aanbieding hebben moet ik alleen de velgen nog bij mij thuis krijgen Ben ik al bijna 2 en een half uur onderweg om daar te komen.
  14. Heb je ook mobiele was-service Jee?
  15. Ik denk wel dat ik waarschijnlijk voor mijn eigen beeldvorming eens ga kijken in de garage van http://www.online-velgen.nl. Mocht ik het niks vinden kan ik altijd nog verder zoeken op MP en eventueel bij de bandenboer bij mij in de buurt.
  16. Uiteraard ben ik weer verder gaan zoeken en nu heb ik de volgende website gevonden: http://www.online-velgen.nl Dit is een bedrijf in Brabant, iemand hier ervaringen mee?
  17. Ik heb vlak na de aanschaf van mijn auto in juli 2006 (binnen de garantie) de LLM laten vervangen. Die zit er dan ook nog geen anderhalf jaar in. Ik zou inderdaad die waarden die jij aangeeft een keer moeten uitlezen, zodat ik dan kan kijken hoe e.e.a. afhankelijk van elkaar is. Nu nog iemand in de buurt vinden die de sw en tijd heeft voor uitlezen en analyseren. De bougies zijn bij de vorige grote beurt vervangen door bougies met een langere levensduur (merk weet ik ff niet) ± 60000km. Kan dat? Vorig jaar heb ik enkele vacuumslangetjes die van en naar het blok liepen vervangen, maar misschien heb ik nog enkele gemist, daar kan ik zeker eens naar kijken. Bedankt voor het
  18. Mijn Passat is van mei 2000, wel een duitse import. Dus 3B? Ondertussen ongeveer 143 dKm op de teller. Ik zal jouw tip om mijn profiel aan te passen ter harte nemen. Misschien moet ik dan eens kijken of er in de buurt iemand de waardes kan uitlezen en daar conclusies aan kan verbinden. Help?
  19. Ik heb een normale 5-bak handgeschakelde passat. Er is gemeten met de winterbanken erop (195/65-R15). In ander topic (VAG-COM) heb ik wel een foutmelding op de 2de Lambdasonde gepost. Zou dat ermee te maken kunnen hebben?
  20. Ik heb inderdaad gemerkt dat mijn brandstofverbruik hoog is (1:10) bij normaal rijden en dat de motor stationair nog wel eens onregelmatig loopt (bougies zijn bij de laatste beurt 6 mnd geleden vervangen). Kan ik dan de conclusie trekken dat als ik de 2de lambdasonde laat vervangen het benzineverbruik beter wordt en de auto beter gaat lopen? Enig idee hoe duur die sonde is?
  21. Nope, chippen heb ik nog niet laten doen. Still thinking about that. Helpt het chippen ook bij het 'vermogensverlies' tussen de pk's gemeten aan de krukas en de pk's op de wielen? Eerst een leuk setje velgen, dan kijken we verder...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden