Ga naar inhoud

Whyman

Members
  • Aantal items

    63
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Whyman

  • Verjaardag 23-08-1973

Profile Information

  • Geslacht
    Not Telling
  • Plaats
    Hulsberg
  • Interests
    Yamaha MT-01
  • Naam
    Whyman

Whyman's Achievements

0

Community reputatie

  1. Hallo, Ik zag afgelopen weekend ongeveer hetzelfde.. Het rubber rondom de voet van de antenne is los aan het laten. Kun je die vervangen zonder de hele voet eraf te schroeven? Antenne zelf ziet er ook niet meer al te jofel (verweerde rubber) uit en zal ik waarschijnlijk ok moeten vervangen.. Ik hoor het graag!! Groeten, Harald
  2. Die S6 lijken mij meer iets, maar ja dan moeten ze wel passend te maken zijn. Trouwens, heeft iemand inbouwfoto's of -tekeningen hiervan (behalve die Duitse sites)?
  3. Whyman

    Led dagrijlichten

    Dat ziet er super uit!! 8) Heb je ook nog montage-handleiding gemaakt (inclusief kiekjes)?
  4. Wit lijkt mij erg mooi! Maar dan idd. uitschakelen, zodat je geen overkill krijgt!
  5. Volgens mij kan dat met mijn 3B (Variant) als je in sleutel in de koffer-slot steekt en enkele seconden links of rechtsom houdt.
  6. Whyman

    Hoog verbruik

    Dat mijn Passat (1.8T) ook meer is gaan drinken heb ik ook gemerkt, alhoewel ik dan van 15" stalen velgen (met winterbanden - 195) gegaan ben naar 18" LM (zomerbanden - 225). De banden hebben bij mij nu een spanning van 2,5 en dacht dat ik hiermee al voldoende te hebben gepompt. Jullie adviseren dan toch om nog iets hoger te zetten?
  7. Eindelijk was het afgelopen weekend weer zover, de winterbanden konden los gemaakt worden en beginnen aan hun zomerslaap. Zelf stond ik te springen om mij nieuwe velgen op te halen!! Ik moet zeggen, vindt ze best wel 8)
  8. Zo zien ze je wel aankomen.... Hiermee kun je Passat-rally racen
  9. Mijn stalen winterschoenen zitten er ook nog onder.. Was ook van plan mijn nieuwe velgen afgelopen weekend eronder te zetten, maar wat ben ik blij dat ik deze nog droog in de garage (bij de heb laten liggen... Hopelijk a.s. weekend even terug rijden en dan laten monteren.
  10. Schön... Ziet er heel mooi uit.... 8) Nog even kijken wat het weer de komende week gaan doen en dan komen mijn nieuwe verlgen er ook op (en gaan de stalen 'neuzen' de de mottenballen in)
  11. Morgen komen er voor mij de nieuwe velgen op.... Alhoewel ik beter kan wachten tot het weer opklaart...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden