Ga naar inhoud

4emotionV6

Members
  • Aantal items

    57
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door 4emotionV6

  1. bij 120.000km en waterpomp gelijk mee doen.
  2. ik heb net mijn V6 syncro verkocht, en dit was inderdaad een heerlijke auto. De mijne was met automaat, en als ik weer moest kiezen,dan zou het weer een automaat worden. Door de tiptronic kun je zelf toch nog schakelen,en je hebt vermogen genoeg om redelijk met de rest van het verkeer mee te komen. De draagarmen zijn een modernificatie geweest en lekkage van de kleppendekselpakking komt ook nog wel eens voor. Het differentieel mag iets zweten. Half leer/alcantara heeft mijn vorkeur, i.v.m. glijden en warm weer, maar dit is persoonlijk,net als kleur. Bij weinig kennis, zou ik overwegen om de auto anwb te keuren. De koper van de mijne heeft het ook laten doen en er kwamen toch nog wat kleine dingetjes naar boven. Succes met je zoektocht en neem de tijd !
  3. 4emotionV6

    Aankoopkeuring

    Mijn auto is ANWB gekeurd door de koper, voordat hij mijn auto definitief kocht en deze keuring duurde 2 1/2 uur. Er kwamen wat puntjes naar voren, maar geen schokkende. Ik vond hem wel vrij uitgebreid. De anwb-keuring kun je nog maar op 2 plaatsen in Nederland laten uitvoeren, te weten Utrecht en Den Haag. En de dekra keuring schijnt nog maar op 1 plaats te kunnen, volgens mij ergens in Brabant.
  4. ziet er netjes uit, ik heb er nog 1 liggen voor de liefhebber z.g.a.n. voor de 3B voor 35 euro mag hij weg
  5. Jouw eindstukken komen zo te zien echt onder de bumper vandaan. Ik ga binnenkort bij mijn V6 stukken pijp aan de uitlaat lassen, maar moet dan wel in de achterbumper uitsparingen maken om ze recht naar achteren te laten lopen. Maar dan komen ze ook wat hoger te zitten, wat ik persoonlijk iets mooier vind.
  6. heb geen velgenboom, maar zal mijn vrouw eens lief aankijken......misschien mogen ze dan in de kerstboom
  7. 4emotionV6

    passat w8

    errug mooi........vooral het blok
  8. 4emotionV6

    Einddemper

    denk dat het vandaag te mistig is om foto's te maken
  9. 4emotionV6

    Einddemper

    ziet er goed uit hoor...........jammer datr ie al roest van binnen of is het de flits?
  10. ik reken het ook altijd zelf uit, omdat de boordcomputer niet het juiste verbruik aangeeft.
  11. Bij een nieuwe auto zonder achterluidsprekers zijn de roosters in de achterportieren dicht en moeten dus vervangen worden bij het inbouwen van boxen door roosters met gaatjes erin. (geeft beter geluid ) Zitten er al roosters in je achterportier met gaatjes dan is de kans groot dat de vorige eigenaar de boxen heeft verwijderd, maar dat de kabels er nog wel inzitten. Even achter je radio kijken in dat geval. De roosters zijn niet heel te verwijderen, want de bevestigingspinnen zijn versmolten.
  12. Ik heb ze allemaal vergoed gekregen, maar moet er wel bij zeggen dat ik bij deze garage al jaren mijn onderhoud laat uitvoeren aan mijn zakelijke volkswagen, en zodoende geen vreemd gezicht ben daar. Verder is mijn mening, dat wanneer een auto zijn beurten altijd netjes bij de dealer heeft gehad, en de boekjes afgestempeld zijn, dan hoeft de eigenaar van de auto niet voor de kosten op te draaien omdat een dealer de onderdelen (in dit geval de spoorstangen) niet heeft vervangen onder coulance toen dit nog kon.
  13. ik heb ze laatst wel onder garantie vergoed gekregen, nadat ze eerst overigens wel berekend waren bij de grote beurt. Moet er wel bij zeggen dat mijn auto alle beurten netjes bij de dealer heeft gehad en dat er toendertijd een terugroep aktie is geweest (48e5 099). Heb aangegeven dat het een misser van de garage is geweest dat ze de spoorstangen niet eerder vervangen hadden en toen hebben ze coulance verleend.
  14. ik wil het ook gaan maken, en ik denk zoals op foto 017 Vdub. Gelukkig zit er al aan iedere kant een pijp, dus alleen afslijpen....stuk uit de bumper halen aan iedere kant en 2 rechte eindstukken oplassen
  15. 4emotionV6

    Grill

    ja, lijkt mij ook beter. voor die €80.- wil ik al die moeilijkheden niet op mijn nek hebben
  16. 4emotionV6

    Grill

    @ReneR ze zegt dat wij dan mooi van gril kunnen ruilen, heb jij zonder embleem en ik eréén met
  17. 4emotionV6

    Grill

    De mijne ook, heb deze vervangen voor een chrome zonder embleem, maar dit vind mijn vrouw niet zo mooi (ja ik weet het ), dus denk dat er nu zo'n V6 highline gril inkomt.
  18. waterpomp kost ongeveer 70 euro, dus dat zijn de kosten ook niet meer. en daarbij komt dat het arbeidsloon voor het vervangen van een waterpomp duurder is dan het arbeidsloon voor het vervangen van de distributieriem.
  19. Goed artikel en goed beschreven. Nu weet ik echt wat ik heb
  20. Ik heb de auto ook bij de dealer in onderhoud omdat die toch wat meer kennis in huis heeft dan bij een merkloze garage. Plus de garantie en de orginele onderdelen, hetgeen ook een meerwaarde heeft bij verkoop van je auto.
  21. variant 3BG V6 automaat 193 pk shell v-power 1 op 6.7 met de caravan (100km/h) en zonder caravan eigenlijk hetzelfde
  22. minder dromen helpt ook reed laatst 130 waar je 100 mocht, met een opvallende politie auto achter me en niks gezien en dan altijd maar zeggen tegen iedereen dat je alles altijd ziet hahaha
  23. ik had......heb hem verkocht, omdat de boete 250 euro is als je ermee gepakt wordt en ik niet zo vaak geflitst wordt. Meestal wordt ik staande gehouden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden