Ga naar inhoud

avus123

Members
  • Aantal items

    14
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over avus123

  • Verjaardag 15-12-1975

Profile Information

  • Plaats
    Valkenswaard

avus123's Achievements

0

Community reputatie

  1. Bij de klepdekselpakking heb ik ook bij mijn A4 gehad, en da´s niet eens een V6
  2. Ha Silverbullet, ik hoor veel van de V6'en dat deze zweten? Is dat bij de pakkingen of is dat bij jou helemaal niet bekend?
  3. Ja, maar die is er niet in combi met Syncro/ 4 motion
  4. Omdat de auto niet bij een VW garage staat, bedoel ik dat je goed moet checken hoe de onderhouds historie is. Is hij wel altijd dealer onderhouden, is er longlife olie gebruikt (dan is je service interval langer) etc. Nogmaals, het adres waar de auto staat ben ik niet bang voor, de man staat bij ons in de buurt goed bekend ! Wil je natuurlijk echt op zeker spelen kan je hem bij een VW-dealer of bij de ANWB laten keuren, dan weet je zeker hoe de auto er aan toe is. Ik weet dat de menigen over een ANWB keuring uit één lopen, maar persoonlijk heb ik daar goeie ervaringen mee. Succes ! Ik heb hem al gesproken, maar eigenlijk ligt ie net effe buiten budget. Dus dacht dattie V5 ook wel leuk was, scheelt 2000 Euro. Ken alleen die auto ypenburg niet
  5. Wat bedoel je allemaal met etc? Ik ken de V5 en V6 niet zo goed en wat hun mankementen zijn, ik weet wel dat ze nogal eens een druppie olie lusten en nogal eens "zweten" is dit dan meestal de koppakking of de klepdekselpakking?
  6. ik wil juist geen automaat!! Vindt de TT uit die generatie irritant (met vertraging) schakelen, zuipt veel meer, en de optrektijd 0-100 is meer dan 2 sec langer dan een handbak. Toch bedankt voor het meedenken!!
  7. Eerste heeft ook leer met blauw alcantara En dat hout is zo gesloopt! Heeft de V5 standaard CV afstandbediend?
  8. Hallo ben nu toch echt wel op zoek naar de vervanger voor de A4, er moet quattro/syncroop zitten. Ik heb er 3 op het oog, mijn persoonlijke voorkeur betreft deze: http://www.autotrack.nl/owa_dima/owa/att_occlist.details?p_spr_id=52731822&p_type_lijst=RL&o_id=3607634 De portemonnee heeft meer de voorkeur voor deze: http://www.autotrack.nl/owa_dima/owa/att_occlist.details?p_spr_id=52731822&p_type_lijst=RL&o_id=3978492 Als laatste optie is er nog deze: http://www.autotrack.nl/owa_dima/owa/att_occlist.details?p_spr_id=52731822&p_type_lijst=RL&o_id=3812839 Iemand bekend met 1 van deze auto's?? En jullie meningen gaarne
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden