Ga naar inhoud

InkyTurbo

Members
  • Aantal items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over InkyTurbo

  • Verjaardag 02-04-1965

Profile Information

  • Plaats
    Amsterdam

InkyTurbo's Achievements

0

Community reputatie

  1. wat zitten er allemaal voor lampen in een 3BG: H1, H4, H7? wie helpt mij even op weg
  2. http://www.passatplus.de/arbeitshilfen/ ... scodes.htm kijk dat zocht ik, thanx!
  3. op de sticker in mijn kofferbak vind ik op de sticker allerlei afkortingen (2 letters) terug. Weet iemand een website waar ik kan achterhalen wat deze inhouden. Ben met name op zoek naar de afkorting van de regensensor/zelfdimmende binnenspiegel.
  4. ik ben een aantal 3BG´s van midden 2001 tegengekomen en het valt mij op dat deze geen aerotwinwissers hebben (en sommige highlines ook geen zelfdimmende binnenspiegel met regensensor). Hoe zit dat?
  5. hoe herken ik een Highline? Ik bedoel dan niet aan de uiterlijke kenmerken maar meer op de sticker in het onderhoudsboekje en die in de kofferbak. Aanvullend, heeft een Highline uit 2001 altijd af fabriek hout inleg ?
  6. De zijstrips zoals die bv op een Highline zitten, hebben ook een chromen rand. Is de strip en chromenrand een geheel of zijn ze los verkrijgbaar. Heeft iemand toevallig ook de onderdeelnummers voor mij? alvast thanx!
  7. sluit ik mij helemaal bij aan. Op naar Lochem, op naar Jeroen
  8. kan iemand mij vertellen bij welke km.stand VW voorschrijft om de distributieriem te vervangen bij een (VW Passat Variant) V6 4Motion uit 2001? Zijn er er nog speciale aandachtpunten m.b.t. de aandrijflijn (4Motion)? Heb nl. een mooie V6 Variant zien staan.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden