Ga naar inhoud

Griff

Members+
  • Aantal items

    105
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Griff

  • Verjaardag 17-09-1986

Profile Information

  • Plaats
    Alkmaar

Griff's Achievements

0

Community reputatie

  1. Damn, dat lijkt echt op zo'n maffiabak, helemaal zwart, zwaar geblindeerd. Sweet!
  2. Deze was 3 tientjes bij de aldi
  3. Alles op z'n tijd Heb meer kosten dan alleen de Passat
  4. motip shampoo+wax, motip supercleaner, turtle wax
  5. Eerst ingesmeerd met shampoo, gewassen, daarna behandeld met cleaner, gewassen, daarna behandeld met wax, uitgepoetst met poetsmachine, afgewerkt met de hand. (er wordt naast ons verbouwd en de hele auto zat onder met fijnstof, niet echt om blij van te worden)
  6. 500 rijkste mensen ter wereld
  7. Heb vandaag ook 3,5/4 uur gepoetst, moet alleen een goed spulletje hebben voor mn stootlijsten, die zien er niet uit Heb ook nog geen meguiars besteld, dus heb wat rotzooi uit de schuur getrokken. (motip shampoo, motip supercleaner en turtle wax) Ik zal hier geen vrienden mee maken denk ik
  8. Damn.. nice.. Wat doe jij voor werk?
  9. Ja ach, dat is een ieders persoonlijke ervaring denk ik. Kijk ik weet niet wat jou rijstijl is normaal gesproken, maar zolang je niet gaat racen en on-the-edge gaat rijden, en gewoon normaal rijdt met nat weer geven die banden ruimschoots voldoende grip. Ik rij gewoon normaal en ik moet zeggen dat die Ceat banden me verrast hebben. Ik had er niet zoveel van verwacht maar ze hebben nog een behoorlijke dosis grip, heb ze ook nog niet ontdekt op slippen/glijden. Maarja ik rij dan ook gewoon normaal. Banden zijn nieuw en gewoon goed.
  10. Ceat Tornado Ze zeggen dat het een bijproduct van Pirelli is alhoewel ik daar niet veel van geloof.. - Edit - Na wat googlen dit gevonden: "Pirelli heeft naast haar hoofdmerk Pirelli een assortiment merken beschikbaar voor specifieke marktsegmenten. Cooper-Tire, Avon, Ceat en Courier zijn van die merken. En ook in Duitsland, Engeland en Nederland, zijn de door Van den Ban gedistribueerde Axxium-banden uit een Pirelli-fabriek afkomstig."
  11. Verlaging staat ook op het menu ja, maar eerst chippen
  12. Griff

    Vervangen Grille 3BG

    Ok, dan moet het maar op die manier - Edit: Btw Jee, waar heb jij je grille besteld? -
  13. Griff

    Vervangen Grille 3BG

    Hey, Ik heb een tijd geleden bij mijn Golf IV de grille vervangen, maar stuitte daar op een probleem, namelijk het mechanisme om de motorkap te openen. Het 'trekhaakje' zit door de grille heen en is te breed om door de uitsparing te krijgen. Wat ik toen gedaan had was de pin, waarop het 'trekhaakje' scharniert verwijdert, grille eruit gehaald, andere grille erin gezet, en later het pinnetje weer teruggeplaatst. Nu is dit bij de passat hetzelfde 'probleem' Het is wel te doen, maar is er geen gemakkelijkere manier om de grille te vervangen? Alvast bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden