Ga naar inhoud

B5TDI

Members+
  • Aantal items

    653
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door B5TDI

  1. B5TDI

    turbo kapot of ???

    Wat is daar vreemd aan dan? Verzonden vanaf mijn iPad met behulp van Tapatalk Hij schrijft dat de auto voor de 30000 beurt gaat maar in de logfile staat een veel hogere stand, dat klopt niet, dan is er ergens mee gerommeld. Een 30.000 km beurt is toch gewoon elke 30.000 km. Dus ook bij 120.000 km. Verzonden vanaf mijn iPad met behulp van Tapatalk
  2. B5TDI

    turbo kapot of ???

    Wat is daar vreemd aan dan? Verzonden vanaf mijn iPad met behulp van Tapatalk
  3. Of de O-ring van het oude filter is blijven zitten.
  4. Knappe kilometersstand Thijs! Hoelang rij je er nog mee door?
  5. Je kan de topictitel wel aanpassen inmiddels......
  6. Waar lees je dat dan? Natuurlijk kan dat wel want dat is gewoon origineel. Standaard dus de 288 mm schijven en daar passen dus alle velgen omheen die 15 inch of groter zijn. Dus ook 16 inch. Er zijn maar een paar types die standaard de grotere 312 mm schijven hebben en daar moeten minimaal 16 inch wielen omheen.
  7. B5TDI

    Lichten overdag aan?

    Wat een gedoe allemaal. Ik rij gewoon altijd met de lampen aan. Vind ik een stuk veiliger.
  8. B5TDI

    Naam van deze velg?

    Het zou idd de Mallory zijn: http://www.iroc-forum.de/showthread.php?tid=4867
  9. Ik heb hier nog een unit liggen, moet goed zijn, mag voor weinig weg.
  10. http://www.passatplus.de/umbauteile/rad ... kappen.htm
  11. Dit is de adapter van 4x 100 naar 5 x 112 zoals bassie die had aangegeven: Hier zie je dus wel dat het eigenlijk niet op de normale manier kan omdat een van de boutgaten bijna op de zelfde plek zit als de onderliggende. Daar hebben ze nu een groot gat zitten en volgens mij kun je de 5 x 112 velg dan ook maar met 4 bouten vastzetten.
  12. Poelietrekker had ik hier ook niet liggen, toen maar de accuboor gepakt. De oude motor was toch al naar zijn grootje. Ding was mooi roesterig van binnen. Heb nu ook eindelijk de aerotwin aan de goede kant liggen.
  13. Je kunt ook gewoon je 15 inch reservewiel behouden. Alleen zul je dan bij een lekke voorband, eerst het reservewiel achter moeten monteren en dan het achterwiel voor. Het is natuurlijk wel handiger om een 16 inch reservewiel te hebben, maar ik kan we zo wel redden. Het is alleen wat minder handig als mijn vrouw er pech mee krijgt..... Misschien toch ook maar eens op zoek gaan...
  14. Dat gaan we morgen maar eens doen. Lijkt me idd vrij simpel om dat zelf te doen. De klus is geklaard! Ging niet helemaal vanzelf trouwens. Wisserarm zat muurvast en ook niet met grof geweld. Heb toen maar het asje uitgeboord met een 7,5 mm boor en dat werkte. Op naar de volgende klus. Een van mijn xenonlampen is overleden. Maar weer even op ebay.de koekeloeren.....
  15. Dat gaan we morgen maar eens doen. Lijkt me idd vrij simpel om dat zelf te doen.
  16. Precies, maar beide keren staat het zelfde verhaal erbij dat de stekker anders is. De ene keer heeft de 1J6 955 711 G dus een andere stekker dan de andere keer?
  17. Typisch.... Bij deze is het weer anders. Hoe zit het nu? http://cgi.ebay.de/HECKWISCHERMOTOR-VW- ... 757wt_1139
  18. Voor onderdelen voor de Passat check altijd eerst even ebay.de, daar staan ze idd wel op, maar ik vroeg me gewoon af of ik nog ergens een betere deal kon krijgen.
  19. Mijn achterwisser heeft het nu helemaal begeven. Haperde al een poosje en de sproeier draaide ook al een tijdje mee. Ga er dus niet mee liggen prutsen maar wil er een nieuwe in zetten. Dit is het goede nummer volgens mij: 1J6 955 711 G Waar krijg ik de beste deal? (online?)
  20. Origineel Votex op mijn vorige Passat: Die Rieger heb ik ook al eens naar zitten kijken voor mijn 3BG. Had daar echter alleen maar foto's van gezien van Rieger zelf op die rode 3BG. Aangezien mijn auto dit voorjaar toch eens flink onder handen genomen moet worden moet ik het misschien toch nog eens overwegen....
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden