Ga naar inhoud

Darkxceed

Members
  • Aantal items

    51
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Darkxceed

Profile Information

  • Plaats
    Weert

Darkxceed's Achievements

0

Community reputatie

  1. Hallo, Vandaag 2 nieuwe lampen gekocht omdat mijn linker koplamp het niet meer deed, kreeg ook een melding van de boordcomputer. Jammer van het geld voor de nieuwe lampen want deze waren inorde, maar nu was ik naar de zekering aan het kijken en het zou nummer 5 moeten zijn volgens het boekje, maar deze was ok, toen keek ik ook naar de rechter koplamp zekering maar die was er gewoon niet, nummer 8. Ik denk dat mijn boekje niet klopt waar zou ik een passende info hierover kunnen vinden? bvd!
  2. Heb de auto matten binnen helaas hebben ze voor de achterste 2 matten geen bevestigings ogen geplaatst. Dit deden ze standaard vertelde hij me. Ik heb ze gevraagd om de bevestigings ogen los op te sturen. Dit hebben ze gedaan en gisteren erin gemonteerd. Misschien dat ze dit wel doen als je erom vraagt maar was mij niet duidelijk gemaakt dat de achterste niet meegenomen werden.
  3. Ik heb vandaag de airco uitgezet daarna een 45km gereden en toen aangezet, gelijk kwam er koude lucht. Misschien houd de auto het tegen tot de motor warm genoeg is? Vind ik wel vreemd als dit zo is.
  4. Er zijn nog niet veel warme dagen geweest dit jaar(2012) en kon de airco nog niet goed testen. Maar wat mij opviel was dat de koude lucht pas na een 10km rijden inkwam. Ik heb niet echt het gevoel dat de airco niet werkt misschien eerder de ECC. Misschien dat een lucht sensor niet werkt. Ik denk hieraan omdat de lucht buiten kouder was dan de lucht die door de blazers kwam. (Hierbij stond de instelling op LO) Iemand hier ervaring mee of hoe is het te controleren of de ECC nog goed werkt. Mijn passat is een CR type uit 2009, 2dti, airco is een paar weken terug nog bijgevuld en nagekeken.
  5. Na 13cd's, ja 13... Kwam ik er achter dat er teveel karakters in de naam zaten. maximaal is 64 toegestaan, weet niet of .mp3 ook meegerekend wordt en ga er ook niet meer cd's aan verspillen. Zag dat er inderdaad rcd310 met een wit display waren, jammer dat ze die niet ingebouwd hebben, paste mooi bij het dashboard display. Voor nu zal ik moeten wachten tot de zenec 2011 weer leverbaar wordt, voor nu behelp ik me wel met mp3 cd's. Trouwens ik zag dat de sony vita pas is uitgekomen voor een 280euro met 3g, wifi, gps. Als hier nou een fatsoenlijke navigatie software voor komt ipv googlemaps dan zou dat erg mooi zijn voor weinig geld vind ik als je kijkt wat dat ding nog meer kan.
  6. Als de cd lezer niet goed zou zijn dan zou hij ook geen audio cd's afspelen lijkt mij. Zou nog eens kunnen proberen om een cd te branden met lagere bitrate maar hij zou dan toch op zijn minst de bestanden moeten weergeven? Misschien moet de cd in een bepaald formaat gebrand worden misschien dat iemand me dit kan vertellen.
  7. Dit staat vermeld op pagina 25 van het boekje voor de RCD 310. Mijn mobiel staat niet op verborgen, krijg het niet aan de gang. Ondanks de aan en uit functie die ik heb op de radio is er misschien toch een optie nodig.
  8. Hallo, Ik heb een RCD 310 die een mp3 cd zou moeten afspelen helaas doet hij dit niet ik krijg de melding "error cd rom". Hij speelt wel een audio cd af dus dan moet de cd drive werken. Kan het zijn dat mijn type geen mp3 afspeeld kan hier niet echt antwoord op vinden. Ik kan de bluetooth optie aanzetten maar mijn telefoon kan deze niet vinden voor bluetooth radio. Dacht dat als je iets kan activeren dan zou het toch moeten werken of vergis ik me?
  9. Zo ben nu ook een 65euro kwijt. Heb een zwart met een grafiet rand gekozen bij matten-online.nl. Ben benieuwd hoe het eruit gaat zien! Bedanklt voor alle reacties!
  10. Nja, All season of winterbanden zijn verplicht in Duitsland dus dat zou een reden kunnen zijn. Verder zien de 3 merken michelin, pirelli en continental en goed uit. Bedankt voor de reacties!
  11. zuinig en minder geluid zijn voor mij de prio
  12. Het zal zeker een a merk worden. Had eerder pirelli in gedachte die hmbais noemde. Bij de anwb test kwam de continental ook als beste uit alle testen. Wel is het zo dat er geen test is gedaan met mijn maat, mja zou natuurlijk ook niet te doen zijn als ze alle merken en alle maten gingen testen.
  13. Zie dat bij de test de continental altijd op 1 staat. Op de site popgom staat de genoemde pirelli op 1 weet niet waar hun de test resultaten vandaan halen.
  14. Beste mensen, Ik zal over een tijdje nieuwe banden moeten aanscchaffen, 235/45/R17. Welk merk is hiervoor het beste en welk type(four season bijvoorbeeld of gewoon zomerbanden). gr,
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden