Ga naar inhoud

Erelijst

Populaire inhoud

Toont de inhoud met de hoogste reputatie sinds 29-11-22 in alle zones

 1. Ja, is gelukt gelukkig! Het onderdeel is vervangen, storingen eruit gehaald en alles werkt weer
  2 punten
 2. Inderdaad ik heb ook mijn airbag laatst nog een keer losgehaald en het was idd de ring in het hart van de airbag die ruimte heeft om te bewegen. Borgtabs die rondom zitten om deze ring op zijn plaats te houden kun je wat aantikken zodat deze weer goed wordt opgesloten. Dus nu weer zonder extra kosten een rammelvrije airbag hopelijk blijft het nu weer ff weg. Zie afbeeldingen voor verduidelijking. De groene cirkel is idd de ring en de rode cirkel is 1 van de tabs die rondom zitten om de ring op te sluiten.
  2 punten
 3. Heb zwarte velgen nooit wat gevonden. De vormgeving van de velg gaat naar mening verloren en je ziet er niks van met nog eens een zwarte band er omheen. Zou ik eerder net als wat @BARRY_TDI zegt naar donker grijs gaan of onder deze passat zou zelfs brons ook mooi zijn. Maar hier is het inderdaad een kwestie van smaak. Lekker doen wat je zelf mooi vindt.
  1 punt
 4. dit blok iig niet, 1 tand wil vaak wel, maar 90 graden versprongen dan loopt ie niet goed meer. Het blijft gewoon een extreem risicoblok, je MOET hier goede benzine tanken, minimaal 98 octaan, is ie getuned dan is het extreem uit den boze wat anders te tanken dan min98 octaan, je hoort ze nl kapotpingelen
  1 punt
 5. OPGELOST!! Grote grote dank aan Bonny. Het was de groene led van de Front Assist die de boosdoener was. Deze vervangen en nu geen mee knipperende leds meer. Echt een top binnenkomst zo op het forum met alle hulp van jullie.
  1 punt
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden