Ga naar inhoud

Erelijst


Populaire inhoud

Toont de inhoud met de hoogste reputatie sinds 15-03-19 in alle zones

 1. 4 punten
  Dank je voor het navragen! Heb de brandstofadditieven inmiddels aan de tank toegevoegd. Motor loopt inderdaad stationair ietsje mooier! Vorige week vrijdag is de olie ververst en heeft de auto een oppepper gekregen van VAG techniek. Nu 300 pk en 600 nm en ik had niet verwacht dat het verschil zo groot zou zijn. Blij dat ik het heb laten doen! Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
 2. 3 punten
  Allemaal bedankt voor de steun betuigingen en medeleven via forum, kaartje, Facebook en app. Het doet mij en de familie goed om te weten dat er nog een familie is zonder bloed verwantschap. De uitvaart was vanmiddag in Harderwijk volgens haar rituelen en gebruiken. Nu komt het regel werk. Nogmaals mijn dank aan allen!!
 3. 3 punten
  Beste allen, Bedankt voor alle info het is opgelost, Van morgen even bezig geweest met een vriend van me, het was een kabel breuk ik heb de linker zei kap af gehaald van de kofferbak daar zitten diverse kabels lopen en daar zat de breuk duidelijk zichtbaar deze inmiddels hersteld en het lamp doet het weer.
 4. 2 punten
  Ik kom al jaren bij Brian zijn ouders over de vloer. Ken hem dus al van toen hij nog een dreumes was. Hij levert goed werkt af, spuit voor mij ook onderdelen als dat nodig is.
 5. 2 punten
  Ook ik heb mogen genieten van de goede service van Roeland. Update V11 West Europa opgestuurd gekregen, en via PM een goede support van hem gekregen mbt de uitvoering van de update. Bedankt @Roeland!
 6. 2 punten
  daarom ook mijn opening. dat je t wel in perspectief van de originele prijs moet vergelijken. een RNS510 compleet met BT en media interface koste destijds nieuw ca 2200 euro. Daar mag je wat kwaliteit voor verwachten. Als je ze daad werkelijk met elkaar gaat vergelijk. de ene erin de andere eruit, dan hoor je, zie je en voel je t verschil. De android kan veel meer dat staat er tegen over, alleen integratie is ff iets anders. Geen nette pijl weergave in het display tussen de teller, geen radio info etc, geen telefoonboek weergave in de teller of beperkt. tis maar net waar je de aandacht op richt.
 7. 2 punten
  Als je op t forum zoekt zuller er vast wel wat recenties in staan. het komt er op neer, dat deze systemen meer kunnen dan de originele RNS systemen, echter is de kwaliteit ook gelijk aan de prijs. Als je stelt dat een originele (OEM) RNS510 nieuw ca 1600 euro kost en dan alleen het basic apparaat hebt, mag daar ook wel navenant kwaliteit van verwachten. Ik heb redelijk veel ervaring met div systemen. RNS510 A en B versies welke netjes zijn behandeld zien er na ca 10 jaar nog netjes uit. Een aliexpress radio ziet er na 2~3 jaar gebruik versleten uit. Ook de werkt vaak radio ontvangst minder, is geluidskwaliteit met Bluetooth veel minder dan OEM. Als je voor looks en gadgets gaat is de ali variant natuurlijk altijd de winnaar.
 8. 2 punten
  @DiMarco1976 Antwoordt Forté op mijn vraag wat de beste manier van reinigen is voor een commonrail turbo diesel. Voor het reinigen van een common rail turbodiesel adviseren we om Forté Diesel Injector Treatment aan de tankinhoud toe te voegen om het brandstofsysteem, inclusief de injectoren te reinigen. Aan de hand van de eenparigheidsregeling of Laufruhekorrektur, de correctie van de ingespoten hoeveelheid brandstof per injector per slag, kan mogelijk gemeten worden dat de elektronica aansluitend met kleine correctie toe kan waardoor de motor rustiger stationair draait, het dubbel massa vliegwiel minder belast wordt en de mengselbereiding en daarmee het brandstofverbruik verbeterd. Is de motor voorzien van een roetfilter dan is het zinvol om ook Forté DPF Cleaner & Regenerator aan de tank toe te voegen waardoor de regeneratie van het roetfilter ondersteund wordt en er aansluitend minder vaak geregenereerd hoeft te worden wat in brandstofverbruik scheelt. Als de motor toe is aan een olieverversing kan aan de oude motorolie, net als bij de BMW motorfietsen, per 4 liter 2 x Forté Motor Flush toegevoegd worden om de motor inwendig te reinigen. Aansluitend de olie en het oliefilter vervangen en aan de nieuwe motorolie Forté Top End Treatment toevoegen om het additiefpakket van de motorolie te ondersteunen in de vele taken en specifiek in het inwendig schoon houden van de metaaloppervlakken zodat de juiste smeerfilms weer worden opgebouwd. Als na 500 of 1.000 kilometer de oliepeilstok gecheckt wordt is de olie ook beduidend schone dan ‘normaal’ het geval zou zijn.
 9. 1 punt
  Thnks Alle, ga ik binnekort ff uitproberen.
 10. 1 punt
  bij dit model geven ze aan dat er wel FIS ondersteuning zit. Alhoewel de recenties dat weer tegenspreken. Bij de chinezen moet je t altijd maar afwachten en als je m eenmaal hebt en iets werkt niet, heb je gewoon pech. https://nl.aliexpress.com/item/Auto-radio-navigatie-auto-multimedia-video-android-auto-dvd-voor-VW-PASSAT-B6-B7-CC-2007/32946537068.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.16b32e0e4RbrQx
 11. 1 punt
  De meeste systemen zijn merkloos . Hooguit de leverancier is traceerbaar. zaken als PDC/OPS en airco weergave is afhankelijk van wat er nu in jouw auto zit. voor airco weergave moet je minimaal climatronic 2e generatie hebben en voor PDC weergave moet je een ops module hebben i.p.v. PDC. Dit is allemaal vanaf bouwjaar 2008/2009. en de weergave in het FIS(teller) menu is er niet of minimaal. De radio’s die t wel ondersteunen zijn in de prijsklasse vanaf ca 500,-
 12. 1 punt
 13. 1 punt
  bingo: https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/vw-passat-3bg-highline-federn-1-8l-turbo/1071704403-223-19065
 14. 1 punt
 15. 1 punt
  Als de prijs echt zo laag is, dan koop je toch gewoon iedere 3 jaar een nieuwe. Heb je meteen de laatste technologie en na 15 jaar ben je nòg goedkoper uit dan een originele.
 16. 1 punt
  En de storing is nog steeds weg.
 17. 1 punt
  Ja idd!! Er komt nu na uitlezen weer dezelfde code uit... daarom hadden we de inlaat juist laten vervangen! Weet even niet meer wat te doen... [emoji22] Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 18. 1 punt
  Het zit je niet mee. Denk zelf niet dat het iets met tunen te maken heeft. Je hebt het al eerder gehad en de inlaat vervangen, maar het lijkt erop dat je oude probleem is teruggekomen. Is de inlaat toen echt vervangen? Misschien heb je hier wat aan?
 19. 1 punt
  Bij mijn weten zijn Apps als Netflix, Ziggo Go, Videoland enz. Hiertoe beveiligd.
 20. 1 punt
  Onze passat B7, 2.0 TDI, DSG uit mei 2012. Gechipt; stage 1 op de motor en stage 2 op de DSG, wat goed is voor 180pk en 400nm Hij is in ons bezit sinds 21 februari. Plannen voor de toekomst: Bearlock. Misschien nog wat lager dmv schroefset. Nieuwe zomerwielen. Achterlichten laten tinten.
 21. 1 punt
  was zo'n setje https://www.conrad.nl/p/kabelgebonden-parkeersensoren-achterkant-akoestisch-855149?searchTerm=parkeer&searchType=suggest&searchSuggest=product
 22. 1 punt
  Ik heb een android systeem, kostte idd rond de 300 euro. Tot nu toe geen spijt. Altijd up to date navi dmv van tomtom of maps (wat je wilt...). En heb altijd up to date file en flits info dmv hotspot. Verder muziek speler die je zelf ken downloaden en de radio ontvangst (geen dab) is meer dan prima. Dab hoor ik verschillendr verhalen over. Heb wel een mod versie rom erop en gekochte apps. Fijn is ook dat je films kunt kijken onderweg en alle bestanden zijn leesbaar. Ben super tevreden en ja, het is geen rns. Maar daarmee kun je niet super veel en navi loop je altijd achterm Verstuurd vanaf mijn SM-G935F met Tapatalk
 23. 1 punt
  bij nieuwere ecu's moet de EGR weggeschreven worden. tot 2002 / 2003 is het oude type ecu gebruikt en hoefde de egr niet weggeschreven te worden. Daarna krijg je foutmelding. is simpel te checken. Als je de motor op contact zet krijg je bij de nieuwe type ecu's een geel/oranje motor ecu icoontje heb je die niet, dan heb je t oude type ecu.
 24. 1 punt
  Nogmaals bedankt “Dieseltje”
 25. 1 punt
  Brian is een goeie bekende van me, hij heeft de afgelopen jaren een aantal show sets gedaan voor me, polijstwerk, dipwerk, spuitwerk, hij kan het allemaal [emoji108] Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
 26. 1 punt
  Ja hoor kan ik wel voor je doen Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
 27. 1 punt
  Ik heb hier een complete set 3C8 speakers liggen, voor en achter incl. tweeters, voor een soundsystem. Mijn auto is al voorzien van 3C0 speakers plus tweeters voor en achter, dus in theorie zou ik alleen de twee voorste woofers moeten vervangen voor A versies. Doe ik er verstandig aan om direct alle 3C0 speakers en tweeters te vervangen door de 3C8 set? Wat zouden jullie doen?
 28. 1 punt
  hij stond te straks net achter de pijp waar de kabel naar buiten gaat, deze hebben we meteen verlengd hersteld.
 29. 1 punt
  Zou als terug bent er even naar laten kijken, voor het geval dat deze wel defect is.
 30. 1 punt
  Ik heb zitten zoeken en zoeken, maar vind nergens specs van de speakers, of wat de verschillen en of er verschillen zijn. Wat Rob zegt lijkt wel te kloppen, als ik plaatjes erbij zoek van de achterspeaker. 3C0035453: 3C8035453: De bovenste zit dus hoogstwaarschijnlijk in mijn auto, de onderste ligt "op de plank"..
 31. 1 punt
  bij de 3C0 had ik geen verschil in speakers.
 32. 1 punt
  Toch ben ik het er niet helemaal mee eens om de speakers te laten zitten. Destijds toen m'n rdi eruit ging heb ik m'n dynaudio speakers met Ed geruild voor het soundsysteem. De soundsysteem speakers waren toch iets anders dan de originele vw speakers,vooral de magneet op de achterkant was iets groter dan origineel.
 33. 1 punt
  Dit is nieuwe sins de b8 gelevert is. Waar het voordiende heb ik ooit gehad op een cursus.. maar is niet blijven hangen helaas. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 34. 1 punt
  Mooi om te horen! Veel plezier met je upgrade😊
 35. 1 punt
  Tussen de spiegelkap en de voet vet spuiten. Maar wel eerst met pers lucht goed al het zand en vuil er tussen uit blazen. Dat werkt ook al. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 36. 1 punt
  hahahha diver...yup.. Is het dan een kwestie van de spiegel eruit wippen en dan een beetje vet of iets dergelijks aan een wormwiel smeren of wat moet ik me er bij voorstellen vr gr ej huiskamp
 37. 1 punt
  Als ik weet welke kabelboom dat is, dan zou ik die boom uitbouwen, en dan zou ik de breuk opzoeken met een multimeter. Kabel er tussen uit nieuwe ertussen. Die metalen klipjes in de stekkers zijn weer terug te vinden op aliexpress. Zo heb ik in mijn 3bg ook genoeg vervangen met nieuw draad. En zo het ik ook de bomen gerepareerd van de deuren. Verzonden vanaf mijn iPhone X
 38. 1 punt
  http://www.heeschebandencentrale.nl/ neemt er goed de tijd voor
 39. 1 punt
  Nog even verder gekeken: 3C0907511B = met hefboompje, = re-circulatieklep = V113. Zit volgens ETKA achterin, maar zit vooraan. Een zoekopdracht in Google bevestigt dit 3C0907511D = met tandwiel, = stelmotor luchtinlaat = V71. Zit volgens ETKA vooraan maar zit achter. Even kijken met Google, daar zit dus een tandwieltje aan. Dan kan ik idd niet anders zeggen dat dit toch het achterste motortje moet zijn idd...? Bug in ETKA. Maar ik zal foto's maken als ik er mee bezig ga.
 40. 1 punt
  Dank je wel!! Ja, ben zo blij dat Brian in Heerhugowaard gevestigd is. Ik denk dat ik mijn velgen ook ga laten doen. Had wat serieus gave voorbeelden bij Brian gezien [emoji1305] Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 41. 1 punt
  Dat heeft Brian netjes gedaan. Ik had de foto’s al gezien via hem, maar wist niet van wie deze was. Mooie auto man [emoji1303][emoji1303]
 42. 1 punt
  Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 43. 1 punt
  [emoji847] Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 44. 1 punt
  Hi! Ondertussen de ketting vervangen. De oude is nog even goed nagekeken, maar was eigenlijk nog helemaal prima in orde.. Maar goed, in het kader van preventief vervangen... Ondertussen ben ik mijn CC was het aan het upgraden. Hij is in ieder geval getuned. Wat hem nu brengt op 240 PK. In plaats van de originele 200 PK. Ook heb ik door een gespecialiseerd bedrijf alle chromen delen aan de buitenkant in hoogglans zwart laten spuiten, ook de grill plus logo’s. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 45. 1 punt
  Thermostaat vervangen (wat een klote klus) Staat weer netjes op 90graden.
 46. 1 punt
  Kijk mooi dat het gelukt is! Nu ook de V8 Oost Europa beschikbaar voor de mensen die naar Kroatië op vakantie gaan!
 47. 1 punt
  He hallo, RNS315 V11 is nu ook beschikbaar!! 0620870459 Groeten Roeland
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden