Ga naar inhoud

Erelijst

Populaire inhoud

Toont de inhoud met de hoogste reputatie sinds 07-06-21 in alle zones

 1. Welkom op het forum Paulus. Het is gebruikelijk om je eerst voor te stellen in de ik ben en ik rij topic. Na 3 berichten worden de overige topics vrijgegeven zodat je je vraag kan stellen.
  1 punt
 2. Ik heb het probleem ook gehad bij mijn Golf GTE, dat de laadklep niet sluit is lastig, dat hij niet open wil is nog veel lastiger. Het is vrij eenvoudig om het op te lossen, bestel artikel 5GE810773, kwartiertje werk en het probleem is opgelost. Ik heb uit nieuwsgierigheid het oude onderdeel maar eens open gemaakt, en er kwam water uit, en daar kunnen ze niet goed tegen.
  1 punt
 3. dank je , ik heb hem ingespoten met siliconenspray en hij sluit voor het ogenblik terug zoals het moet !! hij moet nog 3000 km voor het 30000 km onderhoud , zal er daar eens iets laten over vallen ... 👍
  1 punt
 4. Het Werkt, de USB stick moet er uit anders schakelt hij niet om. De knop blijft wel op MDI staan maar het scherm geeft AUX aan en ik heb muziek. Mede dank aan @dreke.
  1 punt
 5. Hou er wel rekening mee dat ze vaak toch weer gaan lekken. Verstuurd vanaf mijn IN2023 met Tapatalk
  1 punt
 6. Je kan bij WINPARTS nieuwe panelen halen. Moet je raammotor en speaker omzetten. Voordeel is dat je raammechanisme ook weer nieuw is. Je kan ook van 3M pakking strips halen. 1 doosje kost tegenwoordig al tegen de 5 tientjes. Voordeel daarvan is er zit genoeg in om alle deuren te voorzien van nieuwe pakking.
  1 punt
 7. @BARRY_TDI kom er maar in!!
  1 punt
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden