Ga naar inhoud

Erelijst

Populaire inhoud

Toont inhoud met de hoogste reputatie op 24-10-22 in alle zones

 1. Het start/stop systeem is eigenlijk niet uitgeschakeld. De waardes zijn aangepast waardoor het systeem niet meer in werking kan gaan. Inleren moet alsnog gedaan worden. Anders zal de accu niet optimaal opgeladen worden.
  1 punt
 2. als dezelfde accu er in gaat als die er uit komt zou het geen probleem moeten zijn, als ik het goed onthouden/gelezen heb is het start stop uitgeschakeld, Dat is tevens een reden dat je de accu moet aanmelden, maar die is er dus niet meer.
  1 punt
 3. Nieuwe accu moet/wordt aangeraden om hem ook aan te melden zodat het batterij management systeem weet dat er een nieuwe accu aanwezig is.
  1 punt
 4. Levensduur van 5 jaar is de dag van vandaag met de huidige wagens en technologie niet vroegtijdig te noemen, maar dat is mijn ervaring. Maar ik zou het persoonlijk niet bij de accu zoeken gezien de wagen nog probleemloos start.
  1 punt
 5. Hoe oud is de accu? Als de capaciteit van een accu minder wordt dan zou je dat o.a. aan het gedrag van start/stop kunnen merken. Met een gloednieuwe accu sloeg bij mij de motor gelijk af aan het einde van de straat na de eerste start 's ochtends vroeg. Bij een steeds slechter wordende accu moest ik steeds meer kilometers rijden voordat de motor voor de eerste keer afsloeg. Dit gaat heel geleidelijk en daarom merk je het ook niet direct op. Juist na het plaatsen van een nieuwe accu viel me dit verschil onmiddellijk op.
  1 punt
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden