Ga naar inhoud

Nieuwe Audi A4 direct als Pro Line


Bassie

Aanbevolen berichten

216a5e8f70dd62fdd1c935723be6e0c7.jpg

 

Audi introduceert gelijk al een Pro Line-pakket voor de nieuwe A4 die deze maand bij de dealers arriveert. Een Pro Line heeft extra?s die gecombineerd aantrekkelijker geprijsd zijn.

De Pro Line A4 is erin combinatie met alle motorvarianten die de A4 tot nu kent. Ook de 1.8 TFSI 120 pk. Tot de uitrusting van deze versie behoren airco met gescheiden temperatuurregeling, achterpassagiers kunnen zelf hun temperatuur instellen, een licht- en regensensor en een stuurwiel met daarop veel bedieningsfuncties.

Parkeersensoren voor en achter maken het parkeren eenvoudiger en de Pro Line staat op 16 inch lichtmetalen wielen. De Audi Radio Concert-installatie speelt ook mp3-bestanden af. Bestel je de A4 Pro Line met een zescilinder (3.2 FSI, 2.7 TDI of 3.0 TDI) dan beschikt de auto ook nog over Xenon Plus-verlichting, waarbij altijd een LED-balk in de koplampen aanstaat.

Op een Audi A4 met viercilinder kost het Pro Line-pakket 3.000 euro, bij een V6 vraagt Audi 3.600 euro. A4 Pro Line rijden kan vanaf 36.150 euro.

 

 

Ik vind die koplampjes met die LED wel :cool:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

Laden...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden