Ga naar inhoud

Mistlamp ringen


Marcel van Es

Aanbevolen berichten

@VW Marco;

Inderdaad netjes, zag het vanmorgen ook op de Mercedes ML. :thumb:

 

TokSpeed is offtopic in deze specifieke thread werd ik opgewezen (min of meer terecht) :embarassed:

 

Dus OFFTOPIC :sorry:;

Je kunt een TokSpeed achtige oplossing maken die stuk goedkoper is door een chromen plakstrip rondom te gebruiken. Die heb je tegenin allerlei soorten, breedtes en maten (en kwaliteiten :blink:)

Ontopic Mode on. :sleep:

Link naar reactie
Delen op andere sites

@ VW Marco,

Ziet er gaaf uit!

Is dat spul (sierranden) bij een automaterialenzaak te koop?

Ja, als die zaak materiaal via Autostyle verkoopt kun je het via hun bestellen. Ik heb in het verleden al veel soorten plakstrips geprobeerd op mijn vorige auto's, waaronder eigen merk van autostyle en nog wat onbekende merken. Helaas lieten die na verloop van tijd weer los of werden hardstikke wit/dof.

Ik heb nu dus via Autostyle strips van het merk Richter met 3M tape, deze voldoen erg goed. Je hebt ze in 3,5mm, 7mm, 21mm en nog wat groter. Rondom de mistlamp heb ik die van 3,5 mm. Voordeel van Richter strips is dat ze zeer flexibel zijn en niet gaan "scheuren" als je ze in een bocht plakt en wasstraat bestendig (komt ie alleen nooit in). Ik heb het eerst goed ontvet met wasbenzine en toen waar het moest komen lekker warm gefohnd met een haarfohn, datzelfde geld voor de strip zelf, wordt ie ook lekker soepel van. Je kan het dan mooi rond plakken.

OFF TOPIC

@Midiman (strips i.p.v. Tokspeed): Had ik eerst ook al gedaan, alleen kun je geen mooie rechte strip onder de kentekenplaat krijgen. Na een aanrijding met een kat (en ik mijn hele onderbumper eraf had liggen) heb ik maar besloten om het er maar niet meer op te doen en heb dus een Tokspeed besteld gelijk met spiegels met LED knippers. Inderdaad wel duur, maar ook weer erg mooi en maakt het mooi af.

ON TOPIC

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden