Ga naar inhoud
  • 0

Stuurbediening werkt totaal niet meer help !


SpeedyBE

Vraag

Aanbevolen berichten

  • 0

Bedankt voor de reactie,

Wel raar dat ze een 5K0 sleepring plaatsen, dacht dat dit een golf onderdeel was. Maar idd mooi dat je van een regeling hebt kunnen genieten, scheelt toch weer wat euro's !

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 0

Update:

 

Ondertussen is de sleepring dus vervangen. Bij ophalen auto kwam de factuur uit op 420 euro. Betreffende vervangen onderdeel heeft onderdeelnummer 5K0 953 569 AS. Kosten onderdeel 216 euro. De (de) montage en inregelen was dus 204 euro.

 

Na het nodige protest bij de balie van de dealer (argument: auto is pas 4 jaar oud, zo'n onderdeel mag niet kapot gaan) heb ik een coulance gekregen. Importeur  neem 34% van de factuur en dealer 16% van de factuur voor hun rekening.

Totaal dus 210 euro moeten betalen.

 

Toch nog positief dat de importeur/dealer nog voor enig argument vatbaar is.

216 euro voor 'n sleepring? :shock:

en wat die werkuren betreft... Ik liet m'n stuur, inclusief sleepring, stuurapparaat en hendelset inbouwen bij VAGtechniek en dat was op 'n half uurtje ofzo gebeurd (ik stond er namelijk bij). Werkt die garage daar met massief gouden gereedschappen ofzo, want dat zijn toch werkelijk prijzen om van achterover te vallen hoor :!:

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 0

Vanaf modeljaar 2010 zit de sleepring en stuurkolommodule in 1 onderdeel en heeft een onderdeelnummer beginnend met 5K0... Je kan deze prijzen dus niet vergelijken.

aha! ok dan, dat kon ik niet weten ;) maar is daar dan zoveel meer werk aan qua inbouw? want lijkt mij toch wel erg veel aan werkloon he?

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden