Ga naar inhoud

Update!!!!mijn nieuwe auto!! Pagina 3


rick76

Aanbevolen berichten

Hoezo wachten tot dinsdag ? Ik moet wachten tot 3 januari !

By the way: die mooie Passat in mijn profiel, tja.............2 weken geleden had ik 'm nog...........en nu rijdt-ie vermoedelijk ergens in het Oostblok..........

Dus wachten onder de kerstboom..............zijn we in ieder geval lotgenoten, tenminste wat het wachten betreft !

Grt en wacht-ze,

Fred

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb de auto afgelopen dinsdag opgehaald. Eindelijk!!!!!

 

Wat een verschil met de vorige auto (passat variant 2.0 uit 2001). Wat rijdt het heerlijk zo'n dsg7. En inderdaad de bluemotion is zuinig. In 3 dagen bijna 300 km gereden. ongeveer de helft snelweg en de rest in de stad. Verbruik 1 liter op 13 km. De vorige auto ongeveer 1 liter op 9 km.

Wat een stilte als je in de auto zit. Vele malen stiller dan de vorige. Auto/stop is ook een hele aparte ervaring maar werkt goed. Zit jammer genoeg een RNS 310 in. Had liever de RNS 315 gehad, maar goed je kan niet alles hebben. Tevens kwam ik er thuis achter dat er een bagagenet in zit. Gelukkig geen stalen hondenhek meer.

 

Ik heb gisteren mijn nieuwe wintervelgen laten monteren. Het zijn andere velgen geworden. Die ik wilde hebben had hij niet meer. Nu heb ik nieuwe Audi velgen met nieuwe pirelli winterbanden. Jammer van het Audi naafkapje. De naafkapjes van de VW velg konden niet op de Audivelgen, Waren net te groot. Zal morgen wat foto's maken.

 

Nieuwe dimlichten geplaatst, piaa xtreme white plus. Wat een baklicht geven deze lampen. Vandaag de stadlichtjes vervangen voor witte lampjes. Binnenkort ledjes erin. Zit te denken aan die van Pilot.

 

Morgen een kofferbakmat ophalen bij de "stealer". Blijft de achterbak mooi schoon.

Ook morgen de bumperbescherming monteren. Scheelt wat krassen.

 

Binnenkort wil ik de ramen gaan tinten. Heb in Ede een goed adres gevonden. Ik krijg er dan folie van SOTT OptimuzPro range op. Nu kijken hoeveel % folie. Er zit 7 jaar garantie op het folie en de afwerking. Prijs 235,- Euro.

Link naar reactie
Delen op andere sites

AhAHAH. Mijn schoonmoeder wilde graag dat ik meeging om een Kia Venga kijken. Kijken werd onderhandelen. Onderhandelen werd kopen. Uiteindelijk 4 uur binnengezeten. En Natuurlijk mijn zoontje beloofd vuurwerk te halen. Uiteindelijk was ik om 17:00 uur weer thuis.

 

Wel heb ik vanochtend de bumperbeschermer geplaatst.

 

De foto's komen eraan.

 

Wat me wel opviel is dat er toch veel wastraatkrassen opzitten. Met de verkoper was afgesproken dat de auto gepolijst zou worden. Ik denk dat de poetser gewoon filler op de auto heeft gepoetst. Verkoper gebeld. Zijn reactie was dat hij ervan uitging dat er inderdaad gepolijst zou zijn. Zelf toch enige ervaring met auto poetsen(met de hand). Hij stelde voor om de auto dan maar langs te brengen. Dan zou ik de auto wel twee dagen kwijt zijn. Gelijk aangegeven dat ik wel een leenauto wil hebben. Nadeel is ook dat hij 85 km verderop zit.

 

volgende week maar gelijk weer ff bellen. Toch jammer zoiets.

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden