Ga naar inhoud

Koplampen demonteren


wiseguy

Aanbevolen berichten

Je hebt het blauwe stukje dat je moet monteren in de koplamp met de adapter. Dan veronderstel ik dat je dan de led erin kan schuiven en dat hij hierin vast klikt.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Het is mij gelukt. Voor degene die ook met dit probleem zitten hier de oplossing. Maak de blauwe rand van de led lamp zo dun dat het overeenkomt met een gewone h7 lamp. Snij vijl of zaag de randen van de adapter vlak met de achterkant. Boor een gat in het midden tan grote van de blauwe cilinder van de led lamp. Leg de blauwe dop in de adapter draai hem vast in de koplamp unit en draai daarna de ledlamp in de adapter en sluit de kabels aan.

post-23341-0-42998000-1467981717_thumb.jpg

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 months later...

Ik heb ook afgelopen weekend m'n xenon erin gezet... Hilox evolution 6000k.. Ik had ook die adapters erbij maar kwam er niet uit met die krengen :(.. Toen maar aan het veilen gegaan, en Viola het zit erin, ik kan alleen aan de bijrijders kant m'n ballast (nog) niet fatsoenlijk weg werken.. Zit eerst provosorisch vast.. Bestuurderskant is wel klaar.. Aankomend weekend met frisse moet weer beginnen... Iemand suggesties?

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden