Ga naar inhoud

Nieuwe tuut


alaskabear

Aanbevolen berichten

Beste mensen,

Eindelijk is het dan zover. Na 5 jaar en 120.000 km. trouwe dienst zijn de kosten om door de keuring te komen voor de Passat van mijn vrouw te hoog. De teller staat inmiddels op een ruime 240.000 km. Er moeten voor nieuwe wiellagers op, 4 nieuwe banden, de uitlaat is meer een soort van blokfluit en de motoren van de koplampverstelling zijn stuk. Hoog tijd om deze trouwe koets uit 1999 in te ruilen voor iets nieuwer. Zij heeft haar oog laten vallen op weer een Passat, maar dan uit 2004, met een 2 liter 20 kleppen motor. Morgen gaan we een proefrit maken. Nu even een vraagje aan de experts ; waar dienen wij bij deze auto op te letten qua kwaaltjes, de teller staat bij deze wagen op 90.000. Bij aflevering, als het doorgaat, krijgt hij een grote beurt. Weet iemand of het dan ook tijd is voor vervanging van de getanderiem ??? Weet iemand toevallig ook of de kleine embleempjes die op de klapsleutel zitten los te krijgen (hahahah te kopen natuurlijk) zijn ??

 

Alvast vriendelijk dank voor alle tips.

 

Benjamin.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Weet iemand toevallig ook of de kleine embleempjes die op de klapsleutel zitten los te krijgen (hahahah te kopen natuurlijk) zijn ??

 

Alvast vriendelijk dank voor alle tips.

 

Benjamin.

 

Zoek maar eens op ebay.de

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 3 weeks later...

De auto is nu een week in gebruik. Brandstofverbruik valt ons erg mee, hij is zelfs iets zuiniger dan de vorige Passat. Een fijne motor, loopt als een zonnetje. Keurig afgeleverd door de dealer, de firma Kamsteeg in Voorschoten. Niets dan lof voor de auto en de dealer. Prima ervaring

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden