Ga naar inhoud

Robin

Members
  • Aantal items

    23
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Robin

  • Verjaardag 17-10-1976

Profile Information

  • Plaats
    Muppelt
  • Naam
    Robin

Overige

  • Vagcom
    Yep + VDSpro

Robin's Achievements

0

Community reputatie

  1. Oil sensor workshop heb ik ook gehad, bleek de kabel naar de oliesensor doorgeknaagd te zijn.. ik zou even goed naar de bedrading kijken onder de kap!
  2. even controleren of de ruimte waar je accu in zit wel droog is... bekend probleem!
  3. Robin

    wat is dit?

    dat is de asbak, en die zat bij mij ook klem. Heb hem zelf met gepast geweld eruit gehaald en weggelegd. Moet hem er nog weer inzetten.
  4. zekeringetje stuk? weet zo niet welk nummer, maar heb exact hetzelfde gehad!
  5. Hi Allen, heb afgelopen week de kans gepakt om voor de donkere tijden (in t donker naar en van het werk) een setje aftermarket xenon in te bouwen. heb gekozen voor een 4300k kleur xenon lamp met slim balast. voorbereiding: zaagsnede gemaakt in de klipjes om de lampjes vast te zetten: gat in rubber afdekking gemaakt voor het doorsteken van de bekabeling achter de lamp: even testen tijdens de inbouw: in het donker ook even testen: na een paar ritjes gehad te hebben kan ik zeggen dat het me weer prima bevalt. Met name de verkeersborden zijn super zichtbaar. blij mee!
  6. Bij mij was de staalkabel in de deur gedeeltelijk ontrafeld waardoor het raam niet meer helemaal dicht kon. Ook ging hij niet helemaal meer open. Heb de kabel zelf vervangen (kabels kosten iets van 25 euro op ebay/marktplaats). Als ik het weer zou moeten doen dan kocht ik een compleet paneel waar al een nieuwe kabel in zit. Scheelt een behoorlijk gepriegel met het oprollen van de kabel etc...
  7. er kan zeker water via de verwarmingsopening komen. Als er water via het interieurfilter naar binnen komt, dan komt dat inderdaad achter de bestuurder terecht. zit het afwateringskanaaltje nog wel boven je interieurfilter? edit: deze: http://www.vwpassat.nl/viewtopic.php?f=106&t=40519&start=15#p459068
  8. Robin

    Nieuwe tuut

    kleine logootjes voor op de klapsleutels zijn ook gewoon te bestellen bij de dealer. zit alleen geen dubbelzijdig tape o.i.d. bij..
  9. bedrading wel aanwezig? dat meen je niet! als dat zo is ga ik lampjes halen
  10. klopt, het is er maar 1tje. heb vanochtend even snel het handgreepje eraf geschroefd en het veertje er weer in gezet. was een snelle geslaagde actie
  11. ik heb nog een hertz composet met speaker ringen van mijn Golf 4 liggen, die wil ik graag inbouwen, dus ik wil graag de contrastekkers bestellen bij de dealert.
  12. zit er maar 1 veertje aan dat klepje? mijn klepje hangt er ook maar wat bij en er zit nog wel een veertje aan.
  13. binnenkort wil ik ook graag mijn defecte speaker vervangen maar ik wil niet zo graag knippen in de originele bedrading van de auto.. Ik zou graag het onderdeelnummer weten van de contrastekker van de stekker die de speaker in gaat. weet iemand die?
  14. Als ik jou was had ik er ipv een cd-wisselaar een Solisto aan gehangen. heb ik zelf ook gehad en werkte super! meer info: www.solisto.nl
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden