Ga naar inhoud

threser

Members
 • Aantal items

  51
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

9 Neutral

1 Volger

Profile Information

 • Plaats
  Hengelo
 • Naam
  Freek

Recente bezoekers van dit profiel

320 profielweergaven
 1. Heren, Heel erg bedankt voor het aanbod! Maar helaas is dit voor mij een heel eind uit de buurt. Ik ga proberen een kabeltje te bestellen en deze zelf te vervangen met de duitse handleiding.
 2. Kun je me misschien dan ook uitleggen hoe ik de kabel moet vervangen? Dat zou super zijn want ik kan het nergens vinden.
 3. Top! Heeft iemand toevallig zo'n kabel liggen en wat kost het?
 4. Het gaat trouwens om een Passat 3C van 2007 (highline, FSI)
 5. Sinds kort gaat de deur aan de bijrijderskant gaat niet meer open van buiten. Van binnen werkt alles nog wel en de deur gaat ook normaal op slot. Gezien dit een APK afkeur is moet dit gerepareerd worden. Heeft iemand een mooie how-to waarmee ik dit zelf zou kunnen? Kon op internet helaas niets vinden.. gr, Freek
 6. Heb je het probleem nog op kunnen lossen?
 7. Heb je het probleem nog op kunnen lossen?
 8. Ik heb intussen een nieuwe schakelaar gehaald. Maar weet iemand hoe je deze inbouwt? Is er ergens een instructie om dit te doen?
 9. Stelmotoren (v71 v58 etc) van de climatronic. Is een zeer bekend probleem, staat genoeg informatie over op het forum.
 10. threser

  Xenon

  Klopt, er zit af-fabriek Osram DS1 in. De bumper hoeft er echter niet af. Heb de mijn Xenon lampen ook vervangen door Osram Cool Blue Intense lampen. Je moet de grille eruit halen, dan mistlicht + knipperlicht en dan kun je via de opening met je hand onder de koplamp unit komen om daar een boutje los te draaien. Vervolgens kun je de koplamp unit voorzichtig iets draaien waardoor je de lamp open kan maken en de Xenon brander kan vervangen. Kost je ongeveer 1.5 a 2 uur werk.
 11. Het ging er meer om of de plek waar het water ligt normaal is. Ik heb wel eens water precies onder de auto gezien, maar dit ligt vlak bij het voorwiel en lijkt uit de wielkast te komen?
 12. Soms ligt er ook een klein beetje water bij het rechter voorwiel op de grond. Viel me op dat dit water alleen een beetje raar op droogt. Komt jullie dit bekend voor?
 13. Bij mij is me opgevallen dat als de airco het doet er ook een van de koelventilatoren in de grille enorm blaast. Als ik de auto uit zet hoor je de ventilator nog 5 a 10 sec door blazen. Als de airco het niet doet loopt de koelventilator ook niet. Is dat normaal gedrag?
 14. Kun je dat 'rijk lopen' ergens afstellen? Of hoort de auto dat zelf te doen?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden