Ga naar inhoud

RVS

Members+
  • Aantal items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over RVS

Profile Information

  • Plaats
    Kerkrade
  • Naam
    Ron van Saanen

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

RVS's Achievements

3

Community reputatie

  1. Beste forumleden, vandaag bezig geweest met het reviseren van de stelmotoren. (Was toch technisch weer🙂 )V159 ging nog redelijk( 1 Gat in de metalen plaat geboort zodat ik bij de schroeven kon) Maar V158 ( stuurzijde is een ander verhaal. Ik heb me suf gegoogled en diverse filmpjes gekeken.Uiteindelijk maar weer alles in elkaar gezet. Probleem is de metalen plaat die er vlak bij zit en de boel qua toegang blokkeert. Ter illustratie, zie de foto bij de gele pijl. Die plaat zou je eruit kunnen/moeten halen, echter kom ik niet aan de bovenste schroef. iemand tips en tricks? groet Ron VW Passat 2006 Variant 2006 met 286K ervaring.
  2. Ik heb de bobines vervangen, en dat heeft tot nu toe geholpen. Alhoewel ik ook de bedrading verdenk.
  3. Mooi om te horen dat het opgelost is, was dus echt een mechanische rammel en geen onregelmatig lopen van de motor zelf.
  4. Ik heb feitelijk hetzelfde probleem, en helaas ook nog geen oplossing. 6000 KM geleden distributieriem vervangen , liep als een zonnetje. En sinds 2 weken ineens iets slechter starten en onregelmatig stationair lopen, Ik krijg wel een fout bij uitlezen, namelijk nokkenas sensor. Deze heb ik direct vervangen, geen verschil. Fout zou ook duiden op een timing probleem. dwz distributieriem 1 tandje ernaast. Gisteren dan maar weer alles alles uit elkaar gehaald, en deze staat gewoon goed.( Kon het me ook niet voorstellen , maar ja) Hele verhalen gelezen over PVC klep/membraan. De motor trekt idd vacuum als je de oliedop eraf haalt. Echter lijkt het alsof bij dit type 2.0 FSI deze membraan in de deksel verwerkt zit. Kun je niet zomaar vervangen. Wat mij opvalt is wel het volgende: Steeds als je hem start loopt hij ongeveer 5-7 seconden normaal en dan pas zakt hij in toeren en begint onregelmaltig te lopen. Denk dat we het daarin moeten zoeken. Lijkt wel alsof er zich druk opbouwt, of juist verliest? Als ik de oplossing vindt, deel ik hem graag met jullie. Gr Ron
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden