Ga naar inhoud

threser

Members+
  • Aantal items

    51
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door threser

  1. Heren, Heel erg bedankt voor het aanbod! Maar helaas is dit voor mij een heel eind uit de buurt. Ik ga proberen een kabeltje te bestellen en deze zelf te vervangen met de duitse handleiding.
  2. Kun je me misschien dan ook uitleggen hoe ik de kabel moet vervangen? Dat zou super zijn want ik kan het nergens vinden.
  3. Top! Heeft iemand toevallig zo'n kabel liggen en wat kost het?
  4. Het gaat trouwens om een Passat 3C van 2007 (highline, FSI)
  5. Sinds kort gaat de deur aan de bijrijderskant gaat niet meer open van buiten. Van binnen werkt alles nog wel en de deur gaat ook normaal op slot. Gezien dit een APK afkeur is moet dit gerepareerd worden. Heeft iemand een mooie how-to waarmee ik dit zelf zou kunnen? Kon op internet helaas niets vinden.. gr, Freek
  6. Heb je het probleem nog op kunnen lossen?
  7. Heb je het probleem nog op kunnen lossen?
  8. Ik heb intussen een nieuwe schakelaar gehaald. Maar weet iemand hoe je deze inbouwt? Is er ergens een instructie om dit te doen?
  9. Stelmotoren (v71 v58 etc) van de climatronic. Is een zeer bekend probleem, staat genoeg informatie over op het forum.
  10. threser

    Xenon

    Klopt, er zit af-fabriek Osram DS1 in. De bumper hoeft er echter niet af. Heb de mijn Xenon lampen ook vervangen door Osram Cool Blue Intense lampen. Je moet de grille eruit halen, dan mistlicht + knipperlicht en dan kun je via de opening met je hand onder de koplamp unit komen om daar een boutje los te draaien. Vervolgens kun je de koplamp unit voorzichtig iets draaien waardoor je de lamp open kan maken en de Xenon brander kan vervangen. Kost je ongeveer 1.5 a 2 uur werk.
  11. Het ging er meer om of de plek waar het water ligt normaal is. Ik heb wel eens water precies onder de auto gezien, maar dit ligt vlak bij het voorwiel en lijkt uit de wielkast te komen?
  12. Soms ligt er ook een klein beetje water bij het rechter voorwiel op de grond. Viel me op dat dit water alleen een beetje raar op droogt. Komt jullie dit bekend voor?
  13. Bij mij is me opgevallen dat als de airco het doet er ook een van de koelventilatoren in de grille enorm blaast. Als ik de auto uit zet hoor je de ventilator nog 5 a 10 sec door blazen. Als de airco het niet doet loopt de koelventilator ook niet. Is dat normaal gedrag?
  14. Kun je dat 'rijk lopen' ergens afstellen? Of hoort de auto dat zelf te doen?
  15. Kan dat ook de oorzaak zijn van 'onregelmatig lopen' ? Als de auto stationair loopt voel je soms een kleine stotter, verder loopt ie eigenlijk wel prima. Ik heb de PCV al getest door bij draaiende motor de olie dop los te draaien. Geen vacuum, dus dat moet goed zijn.
  16. Heb je ook enig idee wat daar de oorzaak van zou kunnen zijn?
  17. Als er iemand in de buurt van Hengelo (ov) met een VCDS is die zou kunnen uitlezen heel graag
  18. Beste forummers, Ik merkte pas geleden dat mijn 3C uit 2007 met een 2.0 FSI zwarte rook geeft uit de uitlaat. Dit viel me op toen mijn vrouw er mee weg reed. Daarna bleek er ook wat roet op de bumper te zitten. Daarna de auto koud gestart, gas ingetrapt en inderdaad iets zwarte rook. Ik weet helaas niet of de auto het ook doet als hij langer loopt. Auto loopt soms ook een beetje onrustig stationair en heb onder de motorkap wel eens een zacht fluitend geluid gehoord. Kent iemand dit probleem en een oplossing? Auto heeft nu 225.000 km gelopen en in januari nog een grote beurt gehad.
  19. Leidingen onder de motorkap worden pas koud zodra ik in de auto ook koude lucht voel. Dus pas na 10 minuten. Eerder worden de leidingen onder de motorkap ook niet koud. Wat versta je onder een service? Vorige week is de airco opnieuw gevuld. Zoals ik al zei; 600 gram eraf, 600 gram erop. 29 ml olie eraf en 4 ml er weer op. Dus geen lekken oid. Exact hetzelfde probleem als Martijn beschrijft.
  20. Kleine update: Airco is opnieuw gevuld. Er zat nog 600gram koudemiddel op, dus systeem was volledig gevuld en lek dicht. Er is 29ml olie afgetapt. Airco is vervolgens opnieuw gevuld met 600 gram en 4 ml olie. Airco werkte daarna nog niet goed (goh). Vervolgens met VCDS gekeken, bleek een melding in te staan over koel ventilator 2. Deze zou te veel weerstand hebben, echter als je aan de fan draait loopt deze soepel. Error gewist en de airco begon te werken. Echter na een dag duurde het opnieuw 10 minuten voor de airco weer begon te koelen. Iemand nog ideeen?
  21. Ik heb de auto eind september vorig jaar van een particulier gekocht, dus heb helaas geen idee. Die leidingen, waar kan ik die ergens vinden? Lucht komt er overigens gewoon genoeg uit. Ik moet wel zeggen dat ik nu een paar keer heb gemerkt dat wanneer de airco het gaat doen het ook muf begint te ruiken. Kan het zijn dat dit door de koude lucht zelf komt? Of gaat de koude lucht van de airco langs een ander filter of zoiets?
  22. Beste allemaal, Ik heb een raar probleem met mijn Passat B6 FSI uit 2007. Met het warme weer van de afgelopen dagen merkte ik dat de airco het niet altijd direct doet. Meestal als ik de auto die dag voor het eerst gebruik duurt het wel 10 min voor de airco eindelijk koud wordt. Als ik de auto daarna weer gebruik werkt de airco wel direct. Airco wordt dan ook voldoende koud (naar mijn idee). Ik heb geprobeerd om de climatronic te resetten door die 2 knopjes even tegelijk in te drukken, heeft geen effect. Climatronic uit en weer aanzetten, heeft geen effect. Econ mode in/uitschakelen, heeft geen effect. Nou las ik iets op het forum over een Relais 384, echter dat was bij een B5 en ik kan dat relais niet vinden bij een B6? Heeft iemand een idee wat dit kan zijn?
  23. threser

    Dag Rij Verlichting.

    T10 ledjes met canbus kopen bij Alie, heb ik ook en werkt top!
  24. threser

    Parkeer rem storing

    Ik heb uiteindelijk een nieuwe remklauw + motor geplaatst. Behuizing van de motor was ook gebarsten.. De linker kant was gelukkig nog goed. Foutmeldingen zijn vanzelf verdwenen zonder vcds!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden