Ga naar inhoud

mipedsg

Full Members
 • Aantal items

  79
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

21 Excellent

Over mipedsg

Profile Information

 • Geslacht
  Male
 • Plaats
  Maasbracht
 • Naam
  Michiel

Overige

 • Vagcom
  ja

Recente bezoekers van dit profiel

138 profielweergaven
 1. ik neem aan dat jij dat dus ook kan? Alleen wonen we niet om de hoek: ik woon in Limburg: dat zou dan een hele dagtrip moeten worden... Misschien weet je ook iemand van de club wat dichter in de buurt die dit zou kunnen?
 2. Dank je voor het opzoeken! Kan alleen een dealer dat, of ook elders?
 3. Hier staat meer over dit probleem met de RCD510 met mono geluid over bluetooth: https://www.golfmk6.com/forums/showthread.php?t=31390&page=2 Schijnbaar is er een software probleem met de RCD510. De mijne is ook uit 2012, net als in het gelinkte forum beschreven. Nu de vraag of daar ook een update voor is ondertussen?
 4. Vandaag nog eens met een andere telefoon geprobeerd: zelfde resultaat. Ook van die geluidsfragmenten afgespeeld om de stereo kanalen te testen (van YouTube): rechter kanaal werkt, over beide boxen. Linker kanaal klinkt maar heel zacht, eigenlijk niet dus. Dat het rechter kanaal over beide boxen speelt is wel vreemd. Je zou denken dat dat ergens ingesteld staat? Als er een draadje los zit zou je denken dat het rechter kanaal alleen over de rechter luidspreker zou moeten spelen? Inderdaad had ik beter gelijk de bedrading door kunnen meten. Probleempje was dat ik geen assistent had toen... Die doorverbinders heeft een vorige eigenaar achter gelaten. Die vond ik ook toen ik de radio eruit haalde.
 5. Ik heb de bluetooth module uitgebouwd, en de radio. Conclusie is dat de draden voor beide kanalen aanwezig zijn, aan beide kanten: Geel, blauw, groen en bruin-wit
 6. Hoi, ik heb erg slecht geluid op mijn vw radio, een RCD510 voor zover ik weet. Erg irritant. Wat zoeken levert op dat de RCD510 in een Golf dit ook heeft. Schijnbaar is daar een software update voor? Alleen zijn de onderdeelnummers voor een golf anders zo te zien. Ik heb de software versies even bekeken via het verborgen menu: Wie heeft ervaring hiermee?
 7. mipedsg

  Standkachel kapot?

  Soort stappenmotor, de spoelen zitten vast, de rotor in het koelwater is magnetisch
 8. mipedsg

  Standkachel kapot?

  Het pompje is nat aan de electrische kant...
 9. mipedsg

  Standkachel kapot?

  Vandaag het pompje gewisseld. Via VCDS werkte de nieuwe gelijk. De oude maar eens aangesloten op een voeding. Soms doet hij het, soms niet, en moet je er eerst aan draaien. Dat werkt natuurlijk niet in de auto. Was dus duidelijk kapot.
 10. mipedsg

  Standkachel kapot?

  Deze week de afdekking naast het wiel eraf gehaald en de pomp getest. Met VCDS werkte de pomp in eerste instantie wel. Toen ik de pomp uit de rubber gehaald had werkte deze opeens niet meer via VCDS output test. Er stond wel spanning op de stekker. Dus de pomp is defect. Een nieuwe besteld met hetzelfde nummer.
 11. De SMD weerstanden hadden blijkbasr een weerstand van 270 Ohm. Nu zelf wat weerstandjes (2x 220 Ohm) erop gesoldeerd, met wat koelpasta eronder. Anders worden ze te heet. In de lamp gezet en nu werkt het zonder problemen. Geen melding op het dashboard meer!
 12. Toch problemen, het gele verlichting foutmeldingslampje op het dashboard lichtte op... Bleken die led lampjes een SMD weerstand te missen, het zwarte onderdeeltje met "271" erop op de foto op ebay...
 13. mipedsg

  gay toeter

  Goed dat ik dit lees. Mijn toeter klinkt ook als van een vw up oid...
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden