Ga naar inhoud

mipedsg

Full Members
 • Aantal items

  83
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

22 Excellent

Over mipedsg

Profile Information

 • Plaats
  Horn
 • Naam
  Michiel

Overige

 • Vagcom
  ja

Recente bezoekers van dit profiel

194 profielweergaven
 1. Hoi, ik heb een email gekregen met een invoice voor een nieuw jaar lidmaatschap. Alleen staat daar bij "Billing address" mijn oude adres bij. Ik ben namelijk verhuisd. Is dat aan te passen, of maakt dat niet uit? In het forumprofiel heb ik de woonplaats al aangepast. gr. Michiel
 2. Ik heb die DSG thermostaat laatst ook vervangen, omdat hij in de nazomer er lang over leek te doen om op temperatuur te komen. Nu met de koude dagen van laatst bleek dat toch niet geholpen te hebben helaas... Dus de motor thermostaat vervangen: wat een bult werk zeg! O.a: Voorfront los, vlinderklep los en turboslangen uit de weg, brandstoffilter uit de weg, dynamo los en aan de kant, etc. En dan gaat hij er nog lastig uit en in. Hier had ik veel aan: https://www.motor-talk.de/blogs/jettaflitzer-alias-jans-leben/golf-6-gtd-thermostat-wechseln-cfgb-t5563135.html Hier zit de nieuwe er al weer in, achter de peilstok.
 3. Nou, ik merk wel degelijk dat hij aan het regenereren is, doordat de DSG iets hogere toerentallen laat draaien. Vooral bij een ritje binnendoor merk je dat vrij duidelijk: "waarom schakelt hij nou niet op zoals anders". Als je hem daarna uitzet blijven de ventilatoren ook draaien namelijk.
 4. ik neem aan dat jij dat dus ook kan? Alleen wonen we niet om de hoek: ik woon in Limburg: dat zou dan een hele dagtrip moeten worden... Misschien weet je ook iemand van de club wat dichter in de buurt die dit zou kunnen?
 5. Dank je voor het opzoeken! Kan alleen een dealer dat, of ook elders?
 6. Hier staat meer over dit probleem met de RCD510 met mono geluid over bluetooth: https://www.golfmk6.com/forums/showthread.php?t=31390&page=2 Schijnbaar is er een software probleem met de RCD510. De mijne is ook uit 2012, net als in het gelinkte forum beschreven. Nu de vraag of daar ook een update voor is ondertussen?
 7. Vandaag nog eens met een andere telefoon geprobeerd: zelfde resultaat. Ook van die geluidsfragmenten afgespeeld om de stereo kanalen te testen (van YouTube): rechter kanaal werkt, over beide boxen. Linker kanaal klinkt maar heel zacht, eigenlijk niet dus. Dat het rechter kanaal over beide boxen speelt is wel vreemd. Je zou denken dat dat ergens ingesteld staat? Als er een draadje los zit zou je denken dat het rechter kanaal alleen over de rechter luidspreker zou moeten spelen? Inderdaad had ik beter gelijk de bedrading door kunnen meten. Probleempje was dat ik geen assistent had toen... Die doorverbinders heeft een vorige eigenaar achter gelaten. Die vond ik ook toen ik de radio eruit haalde.
 8. Ik heb de bluetooth module uitgebouwd, en de radio. Conclusie is dat de draden voor beide kanalen aanwezig zijn, aan beide kanten: Geel, blauw, groen en bruin-wit
 9. Hoi, ik heb erg slecht geluid op mijn vw radio, een RCD510 voor zover ik weet. Erg irritant. Wat zoeken levert op dat de RCD510 in een Golf dit ook heeft. Schijnbaar is daar een software update voor? Alleen zijn de onderdeelnummers voor een golf anders zo te zien. Ik heb de software versies even bekeken via het verborgen menu: Wie heeft ervaring hiermee?
 10. mipedsg

  Standkachel kapot?

  Soort stappenmotor, de spoelen zitten vast, de rotor in het koelwater is magnetisch
 11. mipedsg

  Standkachel kapot?

  Het pompje is nat aan de electrische kant...
 12. mipedsg

  Standkachel kapot?

  Vandaag het pompje gewisseld. Via VCDS werkte de nieuwe gelijk. De oude maar eens aangesloten op een voeding. Soms doet hij het, soms niet, en moet je er eerst aan draaien. Dat werkt natuurlijk niet in de auto. Was dus duidelijk kapot.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden