Ga naar inhoud

JUUL

Members+
 • Aantal items

  197
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  3

Alles dat geplaatst werd door JUUL

 1. Dat ligt eraan wat je zelf fijner vindt. Allseasons is de slimme keuze als je er geen zin in hebt om te wisselen ieder seizoen. Je oude zomerbanden kun je dan op Marktplaats zetten, dan win je er een paar euro mee terug. Persoonlijk doe ik liever beide, maar ik vind het zelf niet erg om steeds te wisselen en ik heb de ruimte ervoor. Al mijn auto's hebben zomer- en wintersets.
 2. JUUL

  Alarm schakelt vanzelf in

  Ben je in bezit van beide sleutels? Op youtube staan er een hoop videos die laten zien hoe je de sleutel zelf kunt programmeren. Klik hier voor een voorbeeld daarvan. Probeer dit maar eerst, als het nog niet helpt zal er iemand zijn hier op het forum die jou verder kan helpen. Het rode led hoort te branden tijdens het bedienen van de ab 👍
 3. Kijk, dat zijn mooie berichten! Fijn dat het opgelost is.
 4. Fijn dat het relatief simpel was te realiseren.
 5. Hier een mede 3BG rijder. Bij mijn wagen loopt de subwoofer voedingskabel via het rubbertje naast de 2 slangen in je foto. Hoe makkelijk het dan is om de kabels terug te vinden achter het dash, durf ik niet te zeggen. Ik heb de auto zo gekocht. Ik hoop dat je er wat aan hebt.
 6. Ja is het proberen waard denk ik. Ik zou wel mijn best doen om een module te bemachtigen met hetzelfde onderdeelnummer. Dan gok ik dat je de beste kans hebt dat alles als vanouds werkt zonder al teveel aanpassingen. Het onderdeelnummer van je module begint met 1J0, dus die van een Beetle, Golf of Bora van om en nabij hetzelfde bouwjaar zou ook moeten werken. Dit zal je zoektocht iets makkelijker maken.
 7. Oke dan is er duidelijk iets mis met de module of de kabels/stekkers ervan. Nergens corrosie op de kabels of kabelbreuk gezien?
 8. Gaat de binnenverlichting wel aan? Deze zitten op dezelfde circuit, controleer dan even de zekering.
 9. Indrukwekkend! Ze zeggen niet voor niets dat de 1.9 TDI's onverwoestbaar zijn.
 10. Zolang de oliedruk in orde is, is dit een prima tussenoplossing....maar je moet wel weten wat deze waarschuwing heeft getriggerd. In het gekste geval zou het evt ook aan de teller zelf kunnen liggen...soort van korstsluiting in het moederbord. Mja...een andere teller zomaar erin zetten om te proberen gaat niet zonder eerst in te leren. Volgens mij heb ik ergens nog een teller liggen. Mocht je interesse hebben stuur maar een pb, ik hoef er geen hoofdprijs voor te hebben 😉
 11. Er zitten 4 verschillende stelmotoren in het kachelhuis. Wat iedere motor precies doet kun je op het net vinden of op youtube. Google eens climatronic flaps V68, V70, V71 en V85. Die rechts achter het handschoenenkastje is voor de recirculatie meen ik.
 12. Motorcode zal AEB zijn. Onder de inlaat spruitstuk zit de carteventilatie flens, koppelingen en leidingen die richting de achterkant van de auto lopen. Mijn 3B 1.8T uit 1999 had een gescheurde ventilatieflens waardoor er geen druk opgebouwd werd in het systeem. Dit ging in de meeste gevallen gepaard met een rattelende nokkenasketting. Controleer of de flens en leiding in orde zijn. Klik hier voor een voorbeeld, in mijn geval was onderdeel 2 gescheurd. Succes!
 13. Bijna een jaar verder en het probleem is nog steeds niet opgelost. Er is al een keer een andere teller in gekomen maar het probleem doet zich evengoed voor. Mocht iemand tips en/of ideeën hebben hoor ik dit graag. Gr Juul
 14. Beste leden, Sinds kort ben ik de trotse eigenaar van een Passat 3B Variant 1.6 uit '98. Bij aankoop deed de benzinemeter het niet, temperatuurmeter overigens ook niet. Van de oude eigenaar kreeg een extra brandstofpomp mee omdat het probleem volgens hem aan de vlotter zou liggen. De pomp bleek achteraf de verkeerde te zijn dus had ik er toch niks aan. Heb me de afgelopen tijd ermee bezig gehouden maar ik kom er niet meer uit. Hieronder een lijst van wat ik al gedaan heb: - Weerstand gemeten van de vlotter zelf - Zekeringkast nagekeken - Auto uitgelezen (fault code 00771 fuel level sensor open or short to plus komt steeds terug) - Alle stekkers en aansluitingen bij de pomp nagekeken en schoongemaakt - Teller naalden gecheckt via vagcom Via vagcom is de tankinhoud niet leesbaar, temperatuur wel. De auto rijdt gewoon prima dus de brandstofpomp werkt goed. Eerst kreeg ik een kvs storingslampje + geluid in de teller 5 seconden na het starten maar die is inmiddels weg. Als ik de sleutel op contact zet bewegen de naalden wel minimaal. Heb vaker gelezen/gehoord dat deze 2 meters aan dezelfde circuit of relais aangesloten zitten. Aan de andere kant hoor ik dat dit niet klopt dus nu weet ik niet wie of wat ik moet geloven. Het enige wat ik nog niet heb kunnen meten is de weerstand naar de vlotter toe. Weet iemand welke kabel/stekker/relais ik moet meten? Als het een kabelbreuk is zou ik evt een nieuwe kabel kunnen leggen maar dan moet ik wel weten vanaf waar ik hem moet pakken. Het probleem begint me echt te irriteren. Alle tips zijn welkom! Gr Juul
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden