Ga naar inhoud

rvandenb

Members+
 • Aantal items

  287
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over rvandenb

Profile Information

 • Geslacht
  Male
 • Plaats
  Amsterdam
 • Naam
  R.

Recente bezoekers van dit profiel

1201 profielweergaven

rvandenb's Achievements

54

Community reputatie

1

Community Answers

 1. Welke zekering zou ik kunnen controleren?
 2. De verlichting in het dashboard werk wel. Alleen de meters niet. Het display in het midden doet het wel maar er worden geen metingen uitgevoerd. Dus wordt er geen afstand, verbruik en snelheid, etc gemeten.
 3. Beste forumleden, Sinds vandaag doen al mijn meters snelheid, toeren, temperatuur, etc in het dashboard het niet meer. Wat kan de oorzaak zijn?
 4. Ben m'n 'anti diefstal adapter kwijt na het omwisselen van zomer naar winter velgen.. Erg vervelend. Zie dan maar eens een vervanging te vinden. Gelukkig kwam ik deze Adaptor Wielslot tegen op AliExpress. Dus eerst met wat klei een afdrukje gemaakt en daarna die met het juiste aantal tanden besteld. Moet nu 14 dagen wachten.. Voor weinig.
 5. rvandenb

  Diversen

 6. Vandaag de kabelboompjes weer netjes vast aan de deur te bevestigen met bevestigingsclips van Ali. Ik moest het deurpaneel toch verwijderen om het raammechanisme te vervangen en het paneel te voorzien van een geheel nieuwe pakking. Ik kreeg namelijk steeds natte voeten. Vaak zijn de clips stuk getrokken of niet meer aanwezig als er eerder een, niet zo vakkundig, deur of slotreparatie is uitgevoerd. Aan 50 stuks heb je ruim voldoende voor alle deuren. Zo'n 7 à 8 per deur en dat voor een paar eurootjes. Doe jullie voordeel ermee.. ?
 7. Naudje32: Heb je meetwaardeblok 32 nog gecontroleerd? Wat kwam daar voor resultaat uit? Verder nog iets gemerkt aan de motor? Brandstofverbruik?
 8. Er zitten 15 bouten (06B103831E) en 1 bout (06B103831F) in. Is er soms een lengteverschil? Weet iemand ook het aanhaalmoment voor het vastzetten van deze bouten?
 9. Ik zal 'm liever bestellen en evt. vervangen. Ik heb nog nooit een klepdeksel verwijderd. Misschien een stomme vraag maar stroomt er dan geen motor olie uit de motor?
 10. Kan het klepdeksel er zonder problemen van af gehaald en weer teruggezet worden? Moet ik nog ergens op letten? Altijd meteen de pakking vervangen bijvoorbeeld? Ik sta sowieso op het punt de motorolie en het filter te vervangen. Heb je nog een mening over een evt vacuüm lek?
 11. Hier zijn wat foto's. Je kunt duidelijk zien dat er door het deksel een weinig motorolie lekt. De bout zal wel heel vast hebben gezeten en bij het losdraaien afgebroken zijn. Zou het kunnen dat er daardoor ook een vacuüm lek ontstaan is? Kan zoiets gerepareerd worden?
 12. Vertel eens iets over de geur van de spray die je binnen hebt gekregen?
 13. De thermostaat is 2 jaar geleden vernieuwd maar goed kan natuurlijk opnieuw stuk zijn gegaan na een lekkage van het thermostaathuis. Als de 2e melding blijft aanhouden zal ik 'm laten vervangen. De Fuel Trim melding heb ik al sinds de aanschaf van de auto drie jaar geleden. Ik had toen nog geen mogelijkheid om de auto uit te lezen. Na 2 dagen rijden begon er een geel lampje te branden op m'n dashboard. Ik heb zelf nooit aan het klepdeksel gezeten anders dan voorzichtig controleren of de bouten vastzaten. Toen heb ik gemerkt dat er een bout afgebroken was. Ik heb 'm zelf niet afgebroken, noch enige garage, dus vermoed ik dat het al zo was toen ik de auto kocht. Vandaar m'n gedachte dat de afgebroken bout verantwoordelijk kan zijn voor een eventueel vacuüm lek. @@Vdub: wat vind jij van die redenatie?
 14. Het volgende kwam naar voren 2 Faults Found: 17545 - Fuel Trim: Bank 1 (Add) P1137 - 002 - System too Rich - MIL ON 17700 - Map Controlled Engine Cooling Thermostat (F265) P1292 - 004 - Open Circuit - Intermittent De 2e fout is sinds kort er bij gekomen
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden