Ga naar inhoud

PetertjeD

Members+
  • Aantal items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over PetertjeD

  • Verjaardag 29-04-1969

Profile Information

  • Geslacht
    Man
  • Plaats
    Eexterveenschekanaal
  • Interests
    Muziek, alles alternatief...ben drummer sinds 1982, passie voor oldtimers, ongeacht merk. Wagenparkje vanaf 1988: Volkswagen, Ford, Opel, Toyota, Fiat (sorry) , Oldsmobile, Chevrolet, Buick, Mercedes Benz, Renault, Seat, Peugeot en vast nog meer...
  • Naam
    Peter Deddens

Overige

  • Vagcom
    Nope
  • Auto
    Variant 1.8T 1999

Recente bezoekers van dit profiel

255 profielweergaven

PetertjeD's Achievements

2

Community reputatie

  1. Hallo Juul, excuses voor de late reactie....ik nu net pas door dat ik helemaal niet op jouw bericht gereageerd heb. Ik heb inderdaad ook van een VW liefhebber doorgekregen dat het in de klokkenwinkel zelf kan zitten...ook al komt dit bij een Passat bijna nooit voor...ik ga er over nadenken. Vriendelijke groet, Peter.
  2. Hallo Matthijs, er is een originele sensor ingekomen. Bedankt voor je bericht en vriendelijke groet, Peter.
  3. Hallo Juul, bedankt voor je bericht. Helaas is dat alles ook in orde. Ik heb de sensor nu afgekoppeld. Wat een rust...hahaha vriendelijke groet, Peter.
  4. Ik weet niet of het vorige bericht naar jou aangekomen is...excuus als het niet zo is. Ik heb een Passat 1.8T uit 1998 met 243.000 op de klok. De motorcode weet ik zo niet uit mijn hoofd maar die staat wel ergens....vr. gr. Peter
  5. Hallo Pim, de oliedruksensor had ik ook al vervangen maar ben ik vergeten er bij te schrijven...heb ik nu gedaan. Thanks... Nog geen problemen gehad in het begin, we zijn in Luxemburg gestrand...daar gebeurde het voor het eerst. Kilometerstand is 243.000
  6. Hallo, het betreft een Passat Variant 1.8T uit 1998.
  7. Hallo forumgenoten, bij deze: Ik krijg de melding dat mijn oliedruk te laag is. Volgende zaken zijn er aan gedaan: * Oliepomp doorgemeten, werkt prima. * Oliedruksensor vervangen. * Olie ververst, nieuwe zeef in carter geplaatst. * Motor 2 keer gespoeld inclusief opnieuw olie ververst plus filter. Motor rookt niet, trekt prima, na een langere rit begint het gedonder zodra ik laag in de toeren zit. Gebeurt niet altijd maar regelmatig. Wat staat mij nog te doen? Behalve de oliesensor af te koppelen en op een aarde te zetten weet ik het ook niet meer. Motor gebruikt ook geen olie.... Kan iemand me helpen? vr. Gr. Peter.
  8. Things to do:   Normale uitlaat monteren, CC erin zetten, en misschien nog laten tunen. ook al is de Passat lekker pittig.

  9. Hallo, ik ben net nieuw hier en ik heb een vraag. Mijn Passat Variant heeft geen Cruise Control. Aangezien ik best veel rijd zou ik graag een CC in willen bouwen. Wie weet of mijn Passat een electronisch geregeld gaspedaal heeft? Ik heb er wel een CC bijgekregen, zo'n multifunctionele hendel voor aan de stuurkolom links compleet met kabel. Het betreft: Passat Variant 1.8T uit 1999, 150 PK, met 240.000 op de teller. Ik hoor cq lees graag jullie input. Vr. gr. Peter.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden