Ga naar inhoud

Gerdgti

Members
 • Aantal items

  62
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Gerdgti

 1. ik zoek een schema of iemand die de kleurcodering kan geven van de stekkers van de clima. Het gaat om een tweede generatie clima. Alvast bedankt
 2. Past niet, ook bedrading is anders.
 3. Gerdgti

  Airco probleem

  Ik heb met m'n golf 6 en derde generatie clima, het zelfde probleem. Als de auto stil staat, gigantisch veel condens water onder de auto. Ik zelf vermoed een code fout.
 4. Kijk uit met de soort lak wat je er op spuit, heb wel eens gezien dat het gaat reageren met de lak. Dan krijg je blaasjes.
 5. 500 + nm ??? Zo als ik al zeg, een tuner weet echt wel wat hij schrijft. Ach wat ze hier in Nederland doen is allemaal wel interessant.
 6. Je kunt toch lezen wat er onder elke byte staat, en dan kun je de bit aanvinken of niet.
 7. Nieuwe type motoren zou je inprincipe een dyno nodig hebben. En ja dan duurt het een paar uur. Dat het dagen duurt is onzin. Iemand die software schrijft weet echt wel wat hij doet. Maar goed, iedereen z'n eigen waarheid.
 8. Gerdgti

  Airco probleem

  Wat voor Passat???
 9. Waar stuur ik op aan dan? Want dat is eigenlijk niet de bedoeling. Wat ik probeer te vertellen, is dat heel veel tuners( ook de grote namen hier in Nederland) zelf geen software schrijven, ze lezen alleen de software uit, en vervolgens sturen ze het naar iemand die alleen maar software schrijft. Iemand die schrijft, weet wat hij schrijft en is geen dyno nodig. Ja is leuk voor je familie, en vrienden. Maar de uitdraaien die men krijgt met het gevraagde vermogen, is alleen een curve die mijn zoontje van 3 ook heeft kunnen tekenen. Ik wil temperaturen zien, Weer invloed. Wat de inlaat temp. is, en wat m'n turbo en interkoeler doen. Iemand die software schrijft, ook op maat kan dit in een minuut. Deze mannen hebben zoveel ervaring. Dus 4 uur op een dyno is in mijn ogen toneel spel. Vandaar mijn vraag, wie schrijft er wel zelf?
 10. Ik denk niet dat jou auto veel anders is dan de auto van iemand anders. Ze hebben je laten betalen om te geloven dat jou software uniek is. Maar goed iedereen heeft zijn eigen waarheid.
 11. Sensor stuk, hij weet niet waar hij op moet regelen. Dus gaat hij volgas draaien.
 12. Gerdgti

  Brom geluid

  Loctite is een lap middel. Momentsleutel is wel een aanrader.
 13. Klopt, zijn alleen niet veel die dit weten. Maar toch een 90 pk meer. En hij staat voor 130pk op kenteken. Wat ik mij afvraag, waarom men wil rollen. En of de tuners zelf de software schrijven. Ik vermoed namelijk dat ze alleen de auto uitlezen, en het naar iemand sturen. Software schrijven duurt namelijk nog geen minuut. Helemaal de mannen die het dagelijks schrijven. Ze weten wat ze schrijven.
 14. Afgelopen woensdag heeft mijn zwager een Volvo v70 d5 opgehaald. Stukje rijden, ik zeg wat is dat ding sloom. Ff kijken wat hij standaard aan pk's heeft. 130 pk en 280nm. Buurman erbij gehaald, wat hij er mee kon. Vrijdag ochtend zou de Volvo op 160 pk gezet worden, en ongeveer 340 nm koppel. Dit is uit eindelijk 219 pk geworden met 438 nm koppel. Starten gaat soepeler, en hij loopt als een kogel. Toch handig als de tuner naast je woont.
 15. Voor een zeer goed adres kun je ook contact opnemen met Profituning in Beilen. Niet goed geld terug.
 16. Goed, het is dus gelukt. Het kan zijn dat het dan ook geen plug and play is voor de nieuwere passats. Dit ivm de nieuwe type airco pompen. Ik kon in mijn vagcom niet alles zien, dus ff bezoekje bij Jaap gedaan. Hieruit bleek na wat coderen, dat de pomp met de derde generatie climapaneel NIET werd aangestuurd. De buurman zijn neefje( profituning) is een wonder met het uitzoeken van dit soort problemen. Binnen 20 min wist hij mij te vertellen dat er daadwerkelijk 1 draad verzet moest worden. Dus nogmaals, dit is alleen bij de nieuwe types airco pompen.
 17. Beetje vreemd dat het bij een Passat plug and play is. Bij mijn golf, werkt de airco dus niet. Misschien dat iemand een tip heeft? Gaat dit om het inleren of? Ik weet inmiddels wel hoe je de waarde hoger en lager krijgt.
 18. Volgens mij heb ik nog 1 liggen. Mocht je interesse hebben. Pb me ff
 19. Als hij wel met een appel 4s werkt, werkt hij niet met de 5 en 5s. In dat geval zou je weer een 3c8 moeten hebben. Jha, handig dit.
 20. Gerdgti

  Nieuw airco paneel

  Ben d'r bang voor fai
 21. Zo ff uit m'n hoofd begint dat met 1z0, de rest is gelijk en dan moet je een index b hebben. Dan komt hij gewoon op je rns. Je hebt immers geen Fis. Probeer diver hier op het forum eens. Die heeft/ had zoon module.
 22. Met deze module kun je geen telefoons aanmelden. De man heeft geen Fis. In dat geval moet hij een Skoda module hebben.
 23. Ligt ook aan wel toestel je erop wil hebben.
 24. Gerdgti

  Nieuw airco paneel

  Gaat hier om een golf 6 van 2010. Dus de canbus kan niet het probleem zijn. Het ORGINEEL vagcom kan het wel uitlezen. Ikke dus niet,
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden