Ga naar inhoud

MHA

Members+
 • Aantal items

  45
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutral

Profile Information

 • Geslacht
  Not Telling
 • Plaats
  Enschede
 1. Ondanks een nieuwe voorschakelweerstand draait de aircofan op volle toeren. Dus ook op de economy stand van de climatronic. Als ik de stekker van de sensor G83 (in de radiateurslang) eraf draait de aircofan niet meer op volle toeren bij climatronic op economy, zou deze sensor defect zijn? Of is er nog een andere sensor waardoor de aircofan gaat bijkoelen omdat de ecu ervan uitgaat dat de koelwatertemperatuur te hoog is?
 2. Ik heb hetzelfde probleem eerst de koeltemperatuursensor vervangen en bij de distributieriemwissel de voorschakelweerstand die onder de bumperbalk zit aan de bestuurderskant. Bij mij draait de aircofan op volle toeren zelfs als de climatronic op eco stand staat. Misschien een relais voor de hoge/lage snelheid van de aircofan. Moet ik nog een keer testen door zo'n relais eruit te halen of is dit ook met vagcom uit te lezen?
 3. Dat nummer is toch van degene die achter het dashboard zit. Ik bedoel die boven de linker balk zit in de motorruimte voor de aansturing van de aircofan.
 4. Helaas is de voorschakelweerstand overleden van de aircofan nu draait ie altijd op volle toeren. Weet iemand het onderdeelnummer want als ik zoek op ebay.de dan is de weerstand meestal niet geschikt voor mijn passat (1.9 tdi avb 101 pk van 2002).
 5. Ik heb ook een AVB ongechipt op standaard 195/65/15 en bij 100 kmh op de cruise 1 op 20. In de zomer gemiddeld ongeveer 1 op 18 a 19 en in de winter 1 op 16 a 17 (80% autoweg snelweg en 20% stadsverkeer). Als ik boven de 120 kmh rij gaat het verbruik rap omhoog, hetzelfde geldt voor veel in de stad rijden.
 6. Ik heb wat olielekkage dat lijkt weg te komen bij de olievuldop, kan daar een nieuwe rubber ring in of moet er een hele nieuwe dop worden aangeschaft?
 7. @oholtman, Waar heb je dat gekocht want er zijn niet veel aanbieders in Nederland. mvg Marcel
 8. MHA

  Remschijven kopen waar?

  Ik heb ze besteld op ebay.de voor nog geen €200, blokken en schijven rondom van zimmermann. mvg Marcel
 9. Sinds dat ik de passat heb moet ik koelvloeistof bijvullen, een beetje ongeveer een liter in de 3 maanden. Er is nergens een lekkage te zien maar toch had ik na een rit over de Duitse autobahn(140-150 constant waar mogelijk) haast geen koelvloeistof meer in het expansievat. Nou heb ik geprobeerd druk op te bouwen gisteren en dat is gelukt(niet zozeer hard rijden maar steeds weer snel optrekken), weer koelvloeistofverlies hij gooit het dus uit het expansievat. Ik heb gisteren een nieuwe dop gekocht om eea uit te sluiten, wat kan nog meer een reden hiervoor zijn behalve een lekke koppakking maar dat is zelden bij een avb motor? Temperatuurmeter staat netjes in het midden,motor en kachel worden ook snel warm en blaast tussendoor geen koude lucht.
 10. Raar maar waar na een nachtje erover geslapen te hebben doet de BC het weer dus nou maar hopen dat ie het blijft doen
 11. Helaas merkte ik vanmiddag dat er opeens geen boardcomputer meer te zien is, zomaar opeens deed het altijd goed ook het schermp had geen pixelproblemen. Heb de passat nog een keer gestart maar ook dat mocht niet baten. Wat kan dit nou zo plotseling hebben veroorzaakt? mvg Marcel
 12. Hallo, Als ik de temperatuur hoger zet van de climatronic blijft deze koude lucht blazen zelfs op high en er is ook een foutmelding van de klep die dit regelt foutcode 1271. Waar zit deze klep? mvg Marcel update 28-08-2010 op de terugweg van het werk opeens weer warme lucht dus de klep zal wel weer zijn opengegaan
 13. Heb ik soms ook als ik de hendel niet helemaal goed doordruk als ik van rijbaan wil verwisselen, bij het afslaan als ie doorgedrukt wordt dan niet. Net alsof er dan geen goed contact wordt gemaakt dan "kraakt" ie wat (het relais).
 14. Zekering onder dashboard kapot, vervangen en het werkt weer.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden