Ga naar inhoud

Gerdgti

Members
 • Aantal items

  62
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Gerdgti

Profile Information

 • Plaats
  Beilen

Gerdgti's Achievements

1

Community reputatie

 1. ik zoek een schema of iemand die de kleurcodering kan geven van de stekkers van de clima. Het gaat om een tweede generatie clima. Alvast bedankt
 2. Past niet, ook bedrading is anders.
 3. Gerdgti

  Airco probleem

  Ik heb met m'n golf 6 en derde generatie clima, het zelfde probleem. Als de auto stil staat, gigantisch veel condens water onder de auto. Ik zelf vermoed een code fout.
 4. Kijk uit met de soort lak wat je er op spuit, heb wel eens gezien dat het gaat reageren met de lak. Dan krijg je blaasjes.
 5. 500 + nm ??? Zo als ik al zeg, een tuner weet echt wel wat hij schrijft. Ach wat ze hier in Nederland doen is allemaal wel interessant.
 6. Je kunt toch lezen wat er onder elke byte staat, en dan kun je de bit aanvinken of niet.
 7. Nieuwe type motoren zou je inprincipe een dyno nodig hebben. En ja dan duurt het een paar uur. Dat het dagen duurt is onzin. Iemand die software schrijft weet echt wel wat hij doet. Maar goed, iedereen z'n eigen waarheid.
 8. Gerdgti

  Airco probleem

  Wat voor Passat???
 9. Waar stuur ik op aan dan? Want dat is eigenlijk niet de bedoeling. Wat ik probeer te vertellen, is dat heel veel tuners( ook de grote namen hier in Nederland) zelf geen software schrijven, ze lezen alleen de software uit, en vervolgens sturen ze het naar iemand die alleen maar software schrijft. Iemand die schrijft, weet wat hij schrijft en is geen dyno nodig. Ja is leuk voor je familie, en vrienden. Maar de uitdraaien die men krijgt met het gevraagde vermogen, is alleen een curve die mijn zoontje van 3 ook heeft kunnen tekenen. Ik wil temperaturen zien, Weer invloed. Wat de inlaat temp. is, en wat m'n turbo en interkoeler doen. Iemand die software schrijft, ook op maat kan dit in een minuut. Deze mannen hebben zoveel ervaring. Dus 4 uur op een dyno is in mijn ogen toneel spel. Vandaar mijn vraag, wie schrijft er wel zelf?
 10. Ik denk niet dat jou auto veel anders is dan de auto van iemand anders. Ze hebben je laten betalen om te geloven dat jou software uniek is. Maar goed iedereen heeft zijn eigen waarheid.
 11. Sensor stuk, hij weet niet waar hij op moet regelen. Dus gaat hij volgas draaien.
 12. Gerdgti

  Brom geluid

  Loctite is een lap middel. Momentsleutel is wel een aanrader.
 13. Klopt, zijn alleen niet veel die dit weten. Maar toch een 90 pk meer. En hij staat voor 130pk op kenteken. Wat ik mij afvraag, waarom men wil rollen. En of de tuners zelf de software schrijven. Ik vermoed namelijk dat ze alleen de auto uitlezen, en het naar iemand sturen. Software schrijven duurt namelijk nog geen minuut. Helemaal de mannen die het dagelijks schrijven. Ze weten wat ze schrijven.
 14. Afgelopen woensdag heeft mijn zwager een Volvo v70 d5 opgehaald. Stukje rijden, ik zeg wat is dat ding sloom. Ff kijken wat hij standaard aan pk's heeft. 130 pk en 280nm. Buurman erbij gehaald, wat hij er mee kon. Vrijdag ochtend zou de Volvo op 160 pk gezet worden, en ongeveer 340 nm koppel. Dit is uit eindelijk 219 pk geworden met 438 nm koppel. Starten gaat soepeler, en hij loopt als een kogel. Toch handig als de tuner naast je woont.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden