Ga naar inhoud

prh

Members+
 • Aantal items

  167
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over prh

Profile Information

 • Plaats
  drenthe
 • Naam
  X

prh's Achievements

2

Community reputatie

 1. @@wulfke Top bedankt kan ik dit laten aanpassen. Hadden geen tijd meer voor de lampen maar gelukkig is de dpf melding er al wel uit. Voor zolang het duurt. Hebben deze als nieuwe ingesteld.
 2. even een oud topic naar boven halen. hoe haal ik de biegmod er weer uit? dus terug naar standaard. heb gewoon de standaard lampen erin zitten en nu brand het mistlicht ook half. moet vanmiddag naar de garage dan kan ik dit ook gelijk laten aanpassen. bedankt.
 3. prh

  Opvoerpomp 2.0 tdi

  Bij het starten en af en toe tijdens het rijden bromt de pomp onder de achterbank nogal. Werkt nog prima maar kan ik hier zelf iets aan doen? Uitelkaar halen en iets vervangen? Of moet de hele pomp vervangen worden? Auto gaat binnen een paar maand weg dus wil zo min mogelijk vervangen ???? Bedankt
 4. Ik heb ook in beide kanten een scheur. Heb er voor de zekerheid een tiewrap omgedaan. Maakten bij mij wat kabaal en heb er toen vet in gespoten en was het over
 5. prh

  Problemen op Vakantie

  Wat gebeurt er als je gewoon de stekker eraf haalt? Kan je altijd proberen. Ding zit met 2 boutjes vast binnen 5 min gewisseld.
 6. prh

  Welke schijven en blokken

  Wil het nog voor de vakantie zaterdag monteren ????. Maar zou anders zeker via ebay bestellen. Ate set besteld via winparts. 165,- incl.
 7. prh

  Welke schijven en blokken

  via mister-auto duurt te lang, 72 uur vanaf morgen. en bij winparts gaat er nog wat korting af. zijn deze 2 dan goed? bij de blokken van ate staat ook nog een andere afmeting. https://www.winparts.nl/remsysteem/remblokken/c633/remblokkenset-schijfrem-607184-ate/p385503.html https://www.winparts.nl/remsysteem/remschijven/c632/remschijf-425158-ate/p384347.html
 8. prh

  Welke schijven en blokken

  Ben toe aan een nieuwe set aan de voorkant. Zijn behoorlijk krom. Ga bestellen bij winparts. Maar welke set? Is een 2.0 tdi 2005. Bosch? En nee oem hoeft niet
 9. prh

  Helaas STOP oldruck

  Motor loopt nog steeds goed alleen lijkt minder vermogen te hebben. Binnenkort eens laten controleren bij Jos. Zit ook redelijk in de buurt. Of er nog voldoende turbodruk is. Heb soms erg veel last van die hik bij 2000 toeren. Erg irritant na een bocht.
 10. prh

  Helaas STOP oldruck

  Paar km gereden en geen problemen. Genoeg turbodruk. Heb het idee dat blok nu rustiger is. Alsof het asje wat tikkerde
 11. prh

  Helaas STOP oldruck

  Druk meter is een beetje wazig maar met gas geven is er wel druk. Moeilijk af te lezen ivm schaalverdeling. Gaat met klein beetje gas al omhoog. Bij 1800 toeren ging die piepen. Toen sensor er weer in gedraaid en weer toeren draaien en piept nu niet meer. Morgen even stuk rijden.
 12. prh

  Helaas STOP oldruck

  Nee reed rustig net van huis weg 40-50 km/h
 13. prh

  Helaas STOP oldruck

  Hij maakt verder geen raar geluid. Maar dat merk ik dan vanavond wel. Moet ik eerst nog wat controleren ? Oliepomp uitelkaar halen? Zeef spoelen?
 14. prh

  Helaas STOP oldruck

  Wat zat die Carter vast in de kit. Pffff Asje wou er niet fijn uit maar uiteindelijk kwam die. Hartstikke rond. En kwam ook tandwielen tegen ???? Asje met schroefdraad dus lijkt mij de eerste. Kan die dus 300.000km mee. Van de week vond ik wel dat de motor wat meer tokkelte. Misschien was die toen al bijna op z'n eind. Morgen weer alles terug plaatsen en hopen dat ie nu weer pompt. Blijft de andere kant waar het asje ingaat wel goed? Heb trouwens wel veel olie lekkage bij de slangen vooral na de turbo. Gebruikt ook veel olie 5-6000km.
 15. prh

  Helaas STOP oldruck

  Druk is 0,0. Komt ook bijna geen olie eruit als je de sensor eruit draait. Carter is er bijna af. Krijg die 2 half bij het vliegwiel er niet uit. Grrrr
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden