Ga naar inhoud

wpkii

Members+
 • Aantal items

  115
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

2 Volgers

Over wpkii

Profile Information

 • Plaats
  Almere

wpkii's Achievements

14

Community reputatie

 1. Bij mij was dit ook het geval. Bij bogijn.nl heb ik van het merk TRW kunnen bestellen. Overigens ook goedkoper dan de rest.
 2. Hallo leden, Ik zou van de week naar @@Vinniepilon gaan, maar moest afgelopen dinsdag eerst naar de garage voor APK. Rechtsvoor beide draagarm rubbers waren stuk. Veel speling. Vreemd dat de andere garage die mijn banden verwisseld heeft dat niet opviel. Ook point S viel dat niet op. Dit verklaart waarom mijn rechterband zo extreem versleten was. Overigens lekt er olie uit mijn kleppendekselpakking. Deze olie is dus op mijn draagarm rubbers gaan vallen waardoor deze snel achteruit zijn gegaan. Uiteindelijk beide draagarmrubbers vervangen en apk goedgekeurd. Ik denk dat dit de oorzaak was(laten we hopen van wel). Jullie heel erg bedankt voor het meedenken!! Mvg, AK
 3. Leuke post, die van mij is ook stuk! wellicht vervang ik hem ook voordat het weer eens koud gaat worden
 4. Dat gerammel had ik ook! rond 90km per uur begon dat geluid enorm te tikken(vooral op snelwegen). Op een gegeven moment is het vanzelf over gegaan. Het irriteert wel enorm.
 5. @@Vinniepilon wellicht kan ik vrijdag even langs komen(ik werk in amsterdam, hoofddorp is niet heel ver ) , ik stuur je even een PB'tje! @@dieseltje dat dacht ik dus ook.. maar heb dus geen enkel spoor kunnen vinden aan de binnenkant van de wielkuip.. @@Tarabass je hebt een goed punt! dat geluid kwam alleen als er veel weerstand was. Helling op, of tegenwind. Hopelijk kan @@Vinniepilon wat meer vinden.. Nog heel erg bedankt voor het meedenken leden dat waardeer ik uiteraard enorm.
 6. @@Dabrother alle 4 de stabilisatorstangen zijn 2 maanden geleden vervangen. Deze zaten enorm te tikken. Zitten eibach veren onder, geplaatst met 200.000 op de teller. Nu inmiddels 334k.
 7. @®win deze wielen zijn niet origineel. In 2012 aangeschaft bij online-velgen. Vandaag langs de garage gewwest. Volgende punten zijn gecontroleerd: - Geen speling draagarmen - Geen lekkende demper - Draagarmrubbers zijn oke - Gecontroleerd op uitlijnen (rapport in bijlage) Wat de monteur wel vertelde is dat de banden enorm droog en hard zijn. Wellicht dat de slijtage harder ging door ouderdom(2013 aangeschaft en inmiddels 90k mee gereden) Hij heeft mij aangeraden om de linker voorband rechts te zetten(deze band is nog goed). Vervolgens een paar maanden aankijken hoe deze slijt en aanloopt. Nieuwe band is linksvoor gezet. Nu weet ik het ook niet meer!
 8. @@jos_br my bad!, duidelijk thnx voor de uitleg
 9. @@Vinniepilon eigenlijk wel, maar geen enkel monteur wist waar die geluid vandaan kwam. Ook tijdens de apk kwam die er vlekkeloos door... pfff
 10. @@Vinniepilon ik heb al 2 nieuwe banden in de schuur staan die erop zullen komen ik wist namelijk al dat deze banden al op waren. Totdat ik vandaag deze extreme slijtage zag. Wel zonde als ik die nieuwe banden eronder knal en vervolgens net zo hard met de nieuwe banden slijt. Dus eerst even de oorzaak vinden. Thnx!
 11. @@Ozzy40 laat ik morgen gelijk even doen! mvg Akbar
 12. @@Vinniepilon andere kant ziet er normaal uit.... ik laat hem morgen even goed onderzoeken. hopelijk komen er dan wat meer antwoorden boven water. Jazeker, ik hoorde wel eens tikkende geluiden, en dat dus rechtsvoor! Daar heb ik trouwens ook een topic voor: http://forum.vwpassat.nl/index.php?/topic/36344-tikkend-rammelend-geluid-rechtsvoor/ Nu weet ik dus niet of dit met elkaar te maken kan hebben.
 13. @@Vinniepilon 18 inch, zie foto, et waarde zal ik even moeten opzoeken.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden