Ga naar inhoud

Riconl

Members+
 • Aantal items

  742
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Riconl

 • Verjaardag 01-06-1973

Profile Information

 • Plaats
  Groningen

Riconl's Achievements

1

Community reputatie

 1. Riconl

  VW schandaal?

  Ach VAG heeft nu al aangekondigd dat ze meer gaan bezuinigen ook op de research. Bij mijn Passat 3C ging het verf van de knoppen van de raambediening....dat rubber laagje van de deur grepen ging er ook al af...dat al voor de 100.000km. Garantie? hahahahaha echt niet...coulance? hahahahahaha echt niet. Maar dit is PON zijn ding. Ik ben bang dat de kwaliteit nog verder achteruit zal gaan en ze teren nu nog op het kwaliteit imago van de auto's t/m 2004. In de USA hebben ze het wel helemaal verpest nu dus die afzetmarkt kunnen ze de komende jaren wel afschrijven. Ben benieuwd waar dit heen zal gaan. Mijn huidige GM bak heeft ook wel eens wat maar bij de dealer hoef ik alleen maar te wijzen en het wordt al vervangen onder garantie. Dat was helaas bij de VW dealer heel anders.
 2. Riconl

  VW schandaal?

  Ik denk dat dit alleen bij VAG voorkomt Als dit ook bij andere merken voor zou komen dan zou VAG dit toch zeker weten. Elke fabrikant koopt auto's van andere merken om die compleet te ontleden om hun technieken te onderzoeken. Dus als dit bij een ander ook het geval is had VAG dit al heel snel geroepen of via via laten lekken om de aandacht van hun af te leiden. Audi...voorsprong door techniek.....we weten nu in elk geval welke techniek ze gebruiken Hoop vooral dat het PON gaat raken maar dat zal wel niet. Zolang PON de importeur is zal ik in NL zeker geen VAG auto kopen. Teveel slechte ervaringen met mijn Passat gehad en de afhandeling daarvan.
 3. Riconl

  US Pinkers

  denk niet dat dat kan want niet elke vag auto heeft dezelfde mogelijkheden. Bij een golf kon je dacht ik ook niet US pinkers aanzetten. Maar je kan vagcom eens aansluiten en kijken wat hij aan mogelijkheden laat zien
 4. Dealer vroeg mij toen 260euro per motor ex btw...en dat was zonder montage.
 5. Het is wel erg zuur nu alweer problemen maar dat je weer een 3C kocht na al je eerdere ellende verbaasde me nog meer. Hopelijk wordt het netjes onder garantie vervangen en kun je daarna mega lang genieten van je 3C zonder vreemde kosten. Citroen is wel heel wat anders...kun je vast hard me over verkeersdrempels zonder dat je er wat van voelt
 6. Onderdeelnummer bij mij was: 03G 971 604 DB Leitg. Satz 192euro ex btw Montage was 236euro ex btw. Volgens mij moet de accu eruit want hij loopt onder de accubak door. Verder weet ik niet hoe die gemonteerd zit.
 7. Bij mij was de kabelboom ook op 4 plaatsen doorgesleten...is toen door de dealer vervangen..totaal was 750euro
 8. Klopt elke auto heeft wel wat maar de service van PON is bar en boos. Als die nou wat meer coulance geven op de vreemde nukken van de passat 3c Daarom voor mij geen PON auto mee ondanks dat ik de Passat CC wel erg mooi vind.
 9. En kan koop je weer een VW......???
 10. Klopt is de brandstofkoeler en die breekt nogal vaak af waar hij vast geschroefd zit. Hier is een modificatie voor en als je auto dealer onderhouden is zou er een speciale beugel overgezet zijn voor meer sterkte.
 11. Dat met het stuurhuis heb ik vaker gelezen en dan op het duitse forum. Oplossing was dan het stuurhuis vervangen maar das een kostbaar iets.
 12. Nou volgens mij had jij nogal wat problemen met je auto of niet? Ga je nu weer voor een mooie passat?
 13. Hahaha iedereen wil blijkbaar van zijn Passat af.....hoe kan dat toch......
 14. Riconl

  Achterlicht smelt weg

  Gewoon een slecht product
 15. Denk ook aan een slang....zou dan een adder moeten zijn want veel andere soorten komen hier niet voor
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden