Ga naar inhoud

Socrates

Members
 • Aantal items

  52
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Socrates

Profile Information

 • Plaats
  Rotterdam

Socrates's Achievements

0

Community reputatie

 1. Ok, bedankt. Clima staat altijd op Auto. Interne circulatie zal ik eens proberen en anders eens laten uitlezen. bedankt !
 2. Socrates

  Bijverwarmer en winter

  Hallo, Ik heb een 3C 2.0 TDI 4Motion Highline Variant uit 2009. Ik heb de auto nu een half jaar. Daar zou als het goed is een electrische bijverwarmer in moeten zitten. Maar toch duurt het met dit weer (-13 hier) bijna een half uur voor er warme lucht uit de roosters komt. Gelukkig heb ik stoelverwarming anders was het niet uit te houden.... Mag ik aannemen dat als er een zekering defect zou zijn dat er dan een melding zou komen ? Hoe kan ik anders controleren of alles zou moeten werken ? Bedankt !
 3. Ik vind LED voor de binnenverlichting maar kil en koud licht. Ik heb het in m'n priveauto omdat daar maar een klein accuutje in zit en 10 lampjes in het interieur, dan is het stroomverbruik met LED een stuk beter te doen. Maar in de Passat is het niet nodig en hou ik het lekker bij de gloeilampjes
 4. Ik heb de mijne gepoetst met Brasso en dat gaat prima. Ziet er na een jaar nog steeds goed uit.
 5. Prachtig ! Die zijverlichting maakt 't helemaal af !
 6. Ik ben dus heel blij met m'n kenwood met afneembaar scherm. De leasemij ook tegenwoordig
 7. Ik zit ook bij Ditzo maar ik val kennelijk niet in "deze groep". Vreemd.
 8. Ik heb dan Xenon met bochtverlichting en ik heb mijn stadlicht op een plastic staafje zitten wat ik er in moet zien te prutsen in een rare hoek. Ik vond het best lastig....
 9. Socrates

  Ambiente pakket

  Ook als 'ie is ingepland kun je nog vragen of ze dit er bij kunnen doen. Levert VW toch weer centjes op.
 10. Volgens mij moet je zoeken op stadslicht 3c dan vind je wel wat. Het hangt er van af of je Xenon hebt of niet.
 11. Ik ben bij Audi wezen kijken, hoe ze de nieuwe A6'en testen na de fabricage. Da's dus gewoon starten, naar de start rijden en bij groen licht vloeren en parcours afrijden. Dus dat kan zo'n auto echt wel hebben. Ik zou me daar niet te druk om maken.
 12. Klopt volgens mij niet. Ik heb een 3C uit 2009 en ik kan zonder het mistlamp te demonteren het knipperlicht verwijderen. De kruisschroef is net te bereiken zonder het mistlicht te verwijderen. Ik wilde namelijk'm'n silvervisions monteren maar er blijkt een oranje kapje in te zitten.
 13. Da's ook wel handig. Ik heb leer en alcantara, maar er is in gerookt en dat blijf je toch ruiken. De vrouw vind het maar een stinkauto. Dus misschien dat het interieur eens goed schoonmaken wel helpt. odor eater van valet pro schijnt het erg goed te doen Nou, de auto heeft al een ozonbehandeling gehad en ik heb 'm drie weken in de brandende zon gezet met 5 pakken koffie erin (absorbeert luchtjes) dus het ergste is er wel uit. Maar ik denk dat als de stoelen een frisse lucht verspreiden dan helpt dat ook weer
 14. Da's ook wel handig. Ik heb leer en alcantara, maar er is in gerookt en dat blijf je toch ruiken. De vrouw vind het maar een stinkauto. Dus misschien dat het interieur eens goed schoonmaken wel helpt.
 15. Kun je je snelheid misschien eens nameten met een Tomtom of ander GPS apparaat. Dan heb je denk ik een betrouwbaarde indicatie dan die dingen langs de weg.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden