Ga naar inhoud

Caddyman

Members+
  • Aantal items

    272
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Caddyman

  • Verjaardag 10-07-1970

Profile Information

  • Geslacht
    Not Telling
  • Plaats
    Schoonebeek
  • Naam
    Geert

Overige

  • Vagcom
    409-1proberen

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Caddyman's Achievements

1

Community reputatie

  1. Wie kan mij helpen aan de onderdeelnummers en prijzen van de voorbumper van mijn passat 3bg 2003? exploded view tekening zijn welkom.
  2. Oorzaak gevonden breuk in de kabelboom. Maandag komt de nieuwe en dan hopelijk weer rijden maandag!!
  3. Hij staat bij de garage zal er morgen ff een foto van maken van de uitdraai. Maar meen te herinneren dat de 1e -1.13 2e 0.47 3e 0.35 4e 0.42 iets in die geest in iedergeval
  4. Passat 3bg 2003 1.9tdi 130 pk Hij lijkt op 3 cilinders te lopen Compressie getest alle cilinders goed. Pompverstuivers getest ook goed. Nokkenas bekeken ziet er nog perfect uit. Iemand een idee?? Uitgelezen en geeft geen storing aan
  5. Weet iemand hoe je de ruitenwisser rechtop kunt laten staan???
  6. Probleem is opgelost er zat verschil in de printplaat tussen de nieuwe en de oude. Heb de printplaat uit de oude in de nieuwe gesoldeerd en nu werkt het weer zoals het hoort. Alleen nu gaat hij eerst een stukje naar beneden en dan pas het raam???( heb hem natuurlijk wel wat hoger gezet i.v.m beschadigen van de lak).
  7. Bedoel je de hendel aan het stuur? Hoe kun je dit checken??
  8. Vandaag de achterruitwisser motor vervangen voor een nieuwe. Nu komt het...... als ik hem in de stand van wissen zet gebeurd er niets!? Zet ik hem op sproeien doet hij wel sproeien niet wissen!? Sproei ik de voorste raam dan gaat de wisser achter ook wissen ( niet sproeien)!??? Wie weet wat dit kan zijn????
  9. En die van mij????? Als ze dan toch bezig zijn!! Misschien een mini meeting van maken???
  10. Volgens mij betekend dat je stuurslot storing /stuk is????
  11. Caddyman

    Koelvin airco

    Kniptang doet wonderen en tyraps in overvloed! nu nog nieuwe borstels en dan maar eens beginnen aan deze klus.
  12. Caddyman

    Koelvin airco

    bedankt voor de snelle reactie`s Heeft iemand de bestelnummers van de koolborstels???? is het trouwens zo dat je 2 ster schroeven eruit draaid en dat je dan de vin met fraim en al kunt verwijderen? Zijn er soms how too foto`s ervan??
  13. Caddyman

    Koelvin airco

    Net de airco laten controleren en opnieuw laten vullen. Daar kwamen we tot de ontdekking dat de koelvin van de airco niet werkt. Thuis gekomen heb ik er een tikje met de hamer op gegeven en hij begint spontaan te draaien. Wat kan hier het probleem zijn??? Kan ik de koelvin makelijk demonteren???
  14. Wat bedoel je hier precies mee?
  15. Caddyman

    Rijdend uitgelezen

    heb vandaag mijn tdi 131 pk 3bg awx laten uitlezen door Upseel! Wat zien de kenners hier in ????? Heb een probleem gehad dat hij in de noodloop sprong! Volgens Guy had het te maken met de N75 (ga een nieuwe bestellen, iemand hiervoor het juiste bestelnummer) Met dank aan Upseel voor het uitlezen en Guy voor de info over de N75 LOG-01-003-008-011-geert-converted.xls
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden