Ga naar inhoud

remkow

Members+
  • Aantal items

    355
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over remkow

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.remkoweijnen.nl

Profile Information

  • Plaats
    DB

Overige

  • Vagcom
    Ross-Tech 12.10.5

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

remkow's Achievements

0

Community reputatie

  1. Mijn passat was van 10-2011 en NL menu was standaard in te stellen (wel MFA+). Zie deze link voor Coming Home: http://www.remkoweijnen.nl/blog/2011/12 ... passat-b7/
  2. remkow

    Passat Weg

    Ik had echt een voorkeur voor een handbak: het lijkt me prettiger met caravan, ik haat het "kruipen" bij het stoplicht en anders heb ik helemaal niks meer te doen. Verder denk ik op de lange termijn dat een handbak goedkoper is qua onderhoud/reparatie (het is dit keer geen leaser).
  3. remkow

    Passat Weg

    Dit is handig, via BMWVIN.com kun je op basis van het chassisnummer de optielijst ophalen: Auto start/stop function Sports leather steering wheel Tire with run-flat functionality BMW LA wheel, V Spoke 328 Deleted, model lettering Roof railing Trailer coupling Luggage compartment package Floor mats, velours Warning triangle and first aid kit Interior/outside mirror with auto dip Interior mirror with automatic-dip Sports seat Lumbar support, driver and passenger Seat heating driver/passenger Interior strips, alu, satin-polished Headlight cleaning system Park Distance Control (PDC) Xenon Light Automatic air conditioning Supplementary 12V sockets Navigation system Business BMW Assist Expanded BMW Online Information BMW Online Preparation, mobile phone, Business Area-Code 2 for DVD BMW TeleServices Control for Teleservices USB/Audio interface Control for Combox M Sports suspension Basic Package Individual sunshade glazing Active pedestrian protection Business Package Brake Energy Regeneration Ten opzichte van de Passat mis ik Autohold en Ambienteverlichting dus die staan vast op de mod-wishlist (alhoewel ik nog niet weet of Autohold mogelijk is bij BMW)
  4. remkow

    Passat Weg

    Zal trouwens na de aflevering meer foto's posten
  5. remkow

    Passat Weg

    Ja het is een 520d met handbak (wilde liever geen automaat)
  6. remkow

    Passat Weg

    Aan alle dingen komt een eind, zo aan mijn Passat. Na 3 jaar trouwe dienst is deze terug richting leasemaatschappij. Ik heb nu 3 Passat's gehad (1x B6 en 2x B7) dus het werd tijd voor wat anders en het is een bimmer geworden: Ik ga nog wat spullen te koop zetten van de Passat oa een RNS 510 met Navi Lock en dealer faktuur, kofferbakmat met opstaande rand (variant), een 17" LM velg Sao Paulo met band (was mijn reservewiel), telefoonmodule en een telefoon console. Hopelijk mag ik hier toch nog af en toe rondhangen
  7. Let wel op: ook met de originele LED kentekenverlichting heb je mogelijk nog een weerstand nodig, bij sommige BCM's kun je LED's coderen maar bij de B7 werkt dat niet op alle BCM's (ook al toont VCDS de optie wel). Mocht je nog geen weerstand hebben dan is dit wel een nette oplossing: http://www.kufatec.de/shop/en/volkswage ... ht-vw-seat (is natuurlijk ook makkelijk zelf te fabriceren)
  8. Iedere kaart dvd hee een versienummer, er wordt alleen gevraagd of je wil kopieren als het versienummer van de dvd hoger is dan die op de hd. Ik zou idd de hdd formatteren, eventueel alleen de partitie met de kaart. Er zijn speciale dvd's te downloaden die starten als firmware update maar enkel de hdd formatteren. Als niks meer werkt kun je altijd een firmware update doen met een zgn factory versie, de unit wordt dan compleet gewist maar moet wel met vcds opnieuw gecodeerd worden (even vooraf je codering uitlezen dus). Wil je hier ook wel mee helpen maar dan moet je een keer naar Den Bosch komen (wel een eindje rijden dus)
  9. En dan maar hopen dat die BiTurbo er ook echt komt (in NL), bij de B7 was er ook al sprake van maar nooit gekomen. Vraag is, zeker in NL, wie zo'n ding gaat bestellen want iedereen wil tegenwoordig een muesli-diesel ivm de bijtelling.
  10. Voor de CC moeten dezelfde bytes gezet worden als voor de 3AA: http://www.remkoweijnen.nl/blog/2011/12 ... passat-b7/
  11. zoals bm-er al zegt: vooraf even uitlezen met vcds (screenshot maken) en daarna dezelfde codering terug zetten.
  12. Ik denk dat publicatie er juist toe bijdraagt dat VW gedwongen wordt met een oplossing te komen, ook voor oudere auto's. Het dievengilde beschikt allang over de encryptiesleutel maar zolang VW dat kan ontkennen is er weinig druk om klanten een oplossing te bieden!
  13. Boetes uit Frankrijk worden nog niet doorgestuurd! De uitwisselingsregeling gaat pas per november as in(bron: http://www.nu.nl/algemeen/3384482/neder ... anden.html). Overigens zijn de tarieven niet erg hoog in Frankrijk, pas nog staande gehouden, was gelaserd met 160 waar je 130 mocht (eigenlijk 110 want het regende maar daar deed ie niet moeilijk over). Tarief was... 45 euro Het tarief is voor buitenlanders gelijk (Fransen krijgen meer puntenaftrek) tussen +10 TOT +50 nl allemaal 45 euro bij directe betaling en 130 euro bij betaling binnen een bepaalde termijn. Let wel op: 50 en harder is gelijk 1500 Euro (!).
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden