Ga naar inhoud

Kevin Passat 2.0

Members+
  • Aantal items

    172
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Kevin Passat 2.0 won de laatste dag op juli 21

Kevin Passat 2.0 had de meest gelikete inhoud!

Over Kevin Passat 2.0

Profile Information

  • Plaats
    Lelystad
  • Naam
    Kevin

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Kevin Passat 2.0's Achievements

65

Community reputatie

  1. Enigste verschil wat ik hoor, is dat bij comfort normaal gas geeft, bij sport meer gas en dus meer toeren laat maken en bij eco heeft de beste man een stuk minder gas. Kwa geluid hoor ik dus geen verschil, behalve het toerental Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  2. Toch ziet dit eruit alsof het zelf uit gezaagd is Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  3. 2 stuks van 1 ohm achter elkaar werkt uitstekend. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  4. hierbij de fullscan Log-87-SJ-FL-WVWZZZ3CZ6E161628-257391km-23-07-21.txt Omdat het gelukkig weer werkt, wil ik me weer focussen op het werkend krijgen van de luchtkwaliteit sensor, het tpms knopje werkend maken, en zo veel mogelijk storingen eruit zien te krijgen.
  5. Net naar huis toe gereden. Alles lijkt weer te werken, ook de airco. Ik heb nog een nieuwe fullscan gemaakt, die zal ik vanavond even posten, want volgens mij ben ik er nog niet helemaal. Ik wil iedereen heel erg bedanken voor alle input en mega snelle antwoorden! Echt ontzettend blij mee, want zonder dit forum had ik het nu nog niet opgelost gehad. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  6. Kabel getrokken (lekker bijkomen onder dat dashboard) Contact aan, en handrem lampje gaat weer netjes uit. Laptop eraan, en abs unit is weer te benaderen. Stonden fouten in over geen communicatie. Fouten gewist, en nu staat er alleen nog maar de stuurhoeksensor geen afstelling. Maar die is logisch Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  7. Oké, Dashboard kastje is eruit, en heb de Oranje/bruin-oranje/zwart vanaf achter het dashboard kastje opgezocht. Abs stekker uiteraard los. Multimeter vanaf binnen op de oranje/bruin en en op de abs stekker meten, en die heeft gewoon “verbinding” Echter de oranje/zwart lijkt een draadbreuk te hebben vanaf binnen naar de abs stekker toe. Deze maakt geen verbinding. 1- Mag ik er om te testen gewoon even een draad langs trekken? En vanaf binnen naar de stekker doen zodat de breuk wordt overbrugd zeg maar. 2- zou dit echt het probleem wezen? Want er wordt ook gezegd dat er verbinding moet wezen met 1 draad Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  8. Ik ga de oranje/zwart en oranje/bruin getwiste paar binnen opzoeken, en dan meten of die vanaf binnen naar de abs stekker verbinding maakt Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  9. Dan meet ik niks Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  10. Op de ohm stand meet ik 568 ohm Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  11. Met de gateway eraf, en de + aangesloten, maakt het verbinding met de massa. Ik heb de multimeter op “geluid” stand staan Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  12. Als ik de + los haal Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  13. Heb m’n post iets aangepast. Hij maakt contact met massa, als de accu is aangesloten Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  14. De oranje/bruin heeft contact met massa. Als de accu is aangesloten. Zonder aangesloten accu is dat niet het geval Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  15. Super bedankt Martijn. Ik ga er mee aan de slag. (Als goed is heb ik morgen een rustig dagje met werk) Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden