Ga naar inhoud

maxx007at

Members+
 • Aantal items

  2229
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  38

Alles dat geplaatst werd door maxx007at

 1. Enige andere zekering die daar zou kunnen zitten is van de Airco vin in de motorruimte (de kleinste van de twee ventilatoren op je radiator) Draait die nog soepel als je hem met de hand probeert rond te draaien?
 2. Zover ik weet hoort daar een bimetaalzekering te zitten en niet zo een als op de foto. (Bimetaal verbreekt de verbinding bij te hoge vraag en maakt weer verbinding na afkoeling) Zo uit mijn hoofd gezegd is dit de zekering van je ruitmotoren.
 3. maxx007at

  Remmen alweer krom?

  @@diver Dat kan Jan, maar het trillen hoeft nu niet perse van voren te komen.
 4. maxx007at

  Remmen alweer krom?

  Zijn je handremmotoren en rem klauwen achter al eens nagekeken/gereviseerd? Deze zorgen nog al eens voor de symptomen die jij omschrijft.
 5. Zit boven je versnellingsbak, onder de parafaan. Als je de accu eruit haalt, inclusief de omhulling, dan zie je hem zo zitten.
 6. Staat op mijn todo lijst, wil het wel uitproberen voor jullie.
 7. maxx007at

  Side assist

  Zijn die niet voor de lampjes in de spiegel Jan?
 8. Mijn 2009 variant had dit ook, zowel CAN alsook LIN bij de achterdeuren. (Ook de achterdeurmodules waren geschikt voor beide) Soort en met overgangsmodel. Mijn huidige 2006 variant daarintegen heeft dat dan helaas weer niet. Ach ja, we leggen het dan maar zelf aan, houd ons weer bezig.[emoji41]
 9. Ik moet namelijk bij mijne dezelfde ombouw gaan doen. Een en ander moet op de achterdeurmodules worden omgepind als je nieuwere plaatst. Misschien moeten ook je voordeurmodules vervangen...
 10. Welke modules heb je nu achter Ronald?
 11. Je bent welkom hoor [emoji4]
 12. Trekhaak zit op de Comfort CAN, net als je boordnet.
 13. Dat is de makkelijkste optie inderdaad. Je hoeft dan niet aan de originele stekker iets te veranderen, dat wordt in die kabelset namelijk al voor je gedaan.
 14. Ja dat kan, maar er moet ook 1 en ander in de bedrading worden aangepast dan. (En inderdaad ook in de codering) Zover ik weet, kun je inderdaad niet èn de CD-Wisselaar èn de MDI hebben, maar dat wil jij sowieso toch niet, dus dat is geen probleem in jouw geval.
 15. Die geschakelde massa heb je bij je verlichting achterin dus (kofferbakverlichting)
 16. Net nog even gecheckt in Elsawin, je hebt gelijk voor de interieur verlichting. De kofferbakverlichting wordt echter wel vanuit de CCM geschakeld met de massa.
 17. Hoi Alle, het is massa geschakeld via de CCM. Dus niet vanaf je boordnet.
 18. Mocht je probleem nog steeds spelen, stuur mij even PB, dan kunnen we wel afspreken.
 19. Jazeker, die is inmiddels al weer 1,5 week [emoji4]
 20. Toevallig getest met niet lopende motor? Maatje van mij heeft ditzelfde met de RCD330 en zijn achteruitrijcamera. Motor uit = beeld, motor aan = geen beeld. Moet een filter relais tussen blijkbaar.
 21. Software matig is met VCDS (of soms alleen met VCP) aan te passen. Hardware matig is inderdaad vervangen. Of je moet heel goed in electronica en solderen zijn [emoji6]
 22. Op de gateway zijn standaard alle pinnen aanwezig. Dat wil niet zeggen dat ze ook actief zijn (kan software matig uit staan of hardware matig niet aangestuurd worden)
 23. Ook bij de Golf/Caddy/Touran zit Extended CAN op 7 en 17 hoor. Gateway’s van deze auto’s zijn met wat hercodering ook te plaatsen in een Passat weet ik uit ervaring. (Ik had een 7N0 gateway uit een Caddy in mijn vorige 3C)
 24. Peter, Een DM met chip werkt ook met een 3C0 gateway, zonder chip heb je een 7N0 gateway nodig en een 3AA F CCM. OPS werkt gewoon erop, Highline camera met een RGB naar CVBS adapter (of een andere camera module) Clima weergave werkt dacht ik ook, als je maar een >=gen 3 heb.
 25. maxx007at

  Clima unit inbouwen

  Het kan wel, maar, zoals Alle al aangeeft, het is veel werk. Je hele kachelhuis moet worden vervangen, dus je dashboard moet er uit. De bedrading moet je dan ook nog vervangen/aanpassen ten opzichte van de oude.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden