Ga naar inhoud

Tikra

Full Members
  • Aantal items

    985
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    11

Alles dat geplaatst werd door Tikra

  1. ohh misschien heb ik het fout gelezen hoor.
  2. alweer kleppen/ blijft blijkbaar een zwakke plek bij VW? Kennen we met en allen hier van de B6 ...
  3. kan ik deze voor mijn radio gebruiken: MOI3_EU_VW_R809L software version 0809?
  4. dat klopt volgens mij is het een re-import uit D. Het is dus een Discover Media oftewel een 3G5035820D Hardware H56 Software: 0809 Navigatiedatabse 20.3 Media-Codec: 3.1.4 Radiodatabase 1.30.24 Volkswagen Duitsland: Navigationssystem „Discover Media“ inkl. „Streaming & Internet“6 Mit seinem 20,3 cm (8 Zoll) großen Touchscreen bietet das Navigationssystem „Discover Media“ zahlreiche Infotainment-Funktionen und Online-Dienste von We Connect Plus. Das Navigationssystem „Discover Media“ ist mit einem 20,3 cm (8 Zoll) großen Touchscreen, einer intuitiven Navigation mit Verkehrszeichenerkennung sowie einer Antenne für FM- und digitalen Radioemfang DAB+ ausgestattet. Als drahtlose Schnittstelle ist das System zudem für App‑Connect Wireless7 vorbereitet und verfügt auch über mehrere USB-C-Schnittstellen (bis zu 45 W Ladeleistung) sowie vorinstalliertem Kartenmaterial.8 Die ganze Welt vernetzter Online-Dienste vonWe Connect Plus6 nutzen Sie mit dem „Discover Media“ drei Jahre lang kostenlos.
  5. dat klopt volgens mij is het een re-import uit D. Lang op Menu - levert service modus en dan en menu setup. Dan kom ik in een Engineering menu..... zal later kijken wat onder version information staat ....
  6. precies hetzelfde ook bij ons gebeurt
  7. Ja, dat is ja precies wat ik bedoel, hij staat op max. laadstroom en toch gaaf hij aan een 17KWh laadpaal 4,5 uur aan .... bestaat er een app, waar ik de status van de accu (tijdens opladen) kan zien?
  8. Tikra

    WE connect

    Hallo, maakt het zin om je aan te melden met/ bij we connect - ik dacht we connect is dood. Heb ik voordelen hierdoor?
  9. lang drukken op de menu knop ... open engineering menu? kan geen info vinden over de type, maar het volgende: Release version: MOI3_EU_VW_R8090L Software Version: 0809 Geïnstalleerde codes: 70a00/ 70b00/ 60300/ 40100/ 71c00 ondersteund: 700/ Navigation 40100 60100 Mirror Link 60300 Performance monitor 60400 (E-performance?) 70400 70500 70600 70900 ?? 70a00 ?? 70b00 ?? 71c00 ik heb elektrische klep, trekhaak met ondersteuning voor aanhanger, grote schuifdak, iPhone maakt gewoon verbinding over wifi of BT, de gewone business editie van de GTE
  10. @wulfke Dank voor de info, ga iets meert zoeken en lezen op het forum - Volgens de website van VW is het een Composition Media maar dat zegt niet veel. Auto is van 2021.
  11. ik ben nog nieuw met de GTE maar hoe kan ik de auto voorverwarmen?
  12. gewone stopcontact en een laadpaal met 17KwH maakt dus geen verschil (nou ja 30 minuten) .... dan maakt een eigen laadpaal ook geen zin, toch?
  13. Discover Media MIB 3 ? ... kan ik hier nog wat vrij schakelen, zo wie: spraakbediening )(dat was vroeger toch standaard?) etc....
  14. Hoe kom ik erachter welk multimedia type in mijn auto is ingebouwd? Discovery .... sorry voor de domme vraag
  15. Klopt het dat aan een 17KWh paal de oplaadtijd 4 1/2 uur is - dat geeft de Passat nu aan bij een laadpaal die 17KWh levert. Wat is jullie ervaring? Met het warme weer verder 46 km op elektrisch kunnen rijden - net te weinig om heen en terug te gaan op elektrisch (zonder nog een keer op te laden).
  16. Bij onze Arteon hetzelfde probleem en ook bij de Passat GTE, maar het is tijdelijk. Meestal naar enkele uren of een nieuwstart (wel met internetverbinding) is het opgelost en functioneert alles weer goed.
  17. is het dan beter om bij het tuning de turbo direkt mee te vervangen? wat kost zoiets? Onze Passat heeft nog een 30k gereden.
  18. ik dacht dat we connect dood is .... doet het nog iets?
  19. Leg uit a.u.b. want ik heb sinds vandaag de GTE .. wat voor tuningstips zijn er al?
  20. hey Mike, ik kijk ook naar de GTE . .. de Arteon beviel mij helemaal niet ....
  21. Dank je wel vrienden dat is het commentaar dat ik zo gemist heb De koppeling komt op de laatste millimeter van het pedaal .... dat is toch een teken of niet kennisdragers ? gr. Helge
  22. Beste leden, na 16 jaar hebben wij afscheid genomen van onze B6 2.0 tdi station bij een km stand van 600.000 km. Reden was dat ik voor mijn nieuwe functie/job een Arteon Shooting Brake zou krijgen en twee grote autos naast onze Polo 6N1, Golf 4 Cabrio, Peugeot 304 Cabrio is gewoon te veel en ook vooral te duur. Dat was in februari 2021 ;). Inmiddels twee ervaringen rijker - namelijk dat het groene gras aan de overkant (na een wechsel van het bedrijf na 11 jaar) niet groener is en dat de shooting brake als 2.0 benzine de Passat bij verre niet het water kan rijken (zeker niet in de standaard versie 190 pk en verder alleen een R line pakket naast Harman Kardon). Dus - heb ik de baan maar weer opgegeven en de Arteon ingeleverd. Geen Passat houder meer - wel Volkswagen gek heb ik onze verzameling aangevuld met een Polo 6N1 Gti - voor al nu onze zoon 18 is en zijn rijbewijs heeft. Heroriëntatie werk bekend ook even geen grote auto (tijdelijk) - want in de huidige tijd zijn de jobs waar ik in aanmerking kom meestal met een lease auto (en geen verdere compensatie als men die niet neemt , grrr.). Erg leuke tijd gehad met de leden - wij alle herinneren ons an de kinderziektes van de 3C/B6 (nog steeds in mijn ogen het mooiste Passat Model) - roest van de achterklep, stuurslotmodule, lekkende verstuivers (terugroepactie van VW die weinige maar heeft bereikt), vastzittende elektrische remmen achter - het befaamde asje van de oliepomp dat onze motor opgeblazen heeft (enkele dagen voor de vakantie) - gelukkig met en door Jos en andere motor kunnen scoren en inbouwen - maar ook de treffen waar ik de motoren van de elektrische achterklep met hulp kon inbouwen, dynamische bochtverlichting en Xenon ingebouwd, deuropener rechts etc.etc, en het leuke meeting in het westen van NL bij ons met heerlijke pizza .... maw te mooie herinneringen om het forum te verlaten en ... bij interesse ... pizza in Hellevoetsluis - nu de Corona beperkingen opgeheven zijn ... ik zou er zin in hebben ...... sorry - voor het lange verhaal: wagenpark hedendaags: Golf 4 Cabrio 1999 Polo 6N1 Gti 1999 (origineel, zwart, met ombouw op 5 x 100 7Jx17", 312 mm remmen voor (Passat naaf/ Golf 4 rem), achter 256 mm (Golf 4 naaf/ Golf 4 rem) en Airride. Polo 6N1 Open Air diesel (1.9 tdi ombouw) (wordt opnieuw gespoten) naast onze "Oldtimer" Peugeot 304 Cabrio en de 356 die sommige van jullie van het meeting hier nog kennen. Vraag: In de tijd als zijnde "inbetween jobs" ben ik van plan om de koppeling van onze Golf 4 Cabrio te vervangen en vroeg ik mij af of mij hier iemand mee kan helpen - de koppeling komt erg laat en ik denk dat deze niet meer al te lang meegaat en wij zijn op de autos aangewezen ... iemand tijd en zin mij te helpen? gr. Helge
  23. 2.0 TDI 3C 140/178 PK 2005 561.000 KM Highline (Tikra) Tuned by JB/JD - geen BMP meer maar BMM - en in juni 2021 verkocht.
  24. Tikra

    VAG COM

    Welke versie heb ik nodig voor het coderen van de Arteon Shooting Brake?
  25. blijkbaar een slang? Ik weet het ook niet precies, heb maar in de snelle opgeschreven wat Jos gezegd heeft. Ik zal het nog een keer navragen - en dan hier vermelden.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden