Ga naar inhoud

AJV

Full Members
 • Aantal items

  3569
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  10

Alles dat geplaatst werd door AJV

 1. AJV

  VW touch climatronic

  Je kan ook zonder afdekraampje rijden…..😀
 2. AJV

  VW touch climatronic

  Super, en nu snel inbouwen!
 3. AJV

  VW touch climatronic

  Super, hopelijk snel binnen, en dan zien we de foto's wel!
 4. AJV

  VW touch climatronic

  @Thijn, je heb pb.
 5. AJV

  VW touch climatronic

  @thijn, gister nog even met de tiptoetsen geoefend, maar het bevalt me heel erg mee, ik ervaar niet wat sommige autojournalisten melden, dat het niet prettig werkt. En anders kan ik het via het scherm nog regelen. Mijn conclusie tot nu, werkt prima, en ik vind het een hele mooie aanvulling in mijn interieur.
 6. AJV

  VW touch climatronic

  @Thijn, klopt wat @wulfkeal,schreef, het was niet nodig om een extra draad trekken.Het is plug, coderen en play. Ik weet niet wat vdub allemaal gecodeerd heeft, in het begin wat foutcodes, omdat de compressor van de airo niet aangezet werd. Maar hij heeft het opgelost. Mijn eerste indruk over de werking is prima, maar ik ik heb pas 15 km met de nieuwe climatronic bediening gereden😀
 7. AJV

  VW touch climatronic

  Vanavond door @Vdub de climatronic gemonteerd en ingeleerd! Ben er blij mee! Dank voor je hulp Matthijs!
 8. AJV

  VW touch climatronic

  @Diver, @wulfke , @jaap, @ferre, dank voor jullie input. Een dezer dagen naar Matthijs om hem in te leren. Het resultaat volgt laterl.
 9. AJV

  VW touch climatronic

  Ik zou een VW touch climatronic plaatsen in mijn Passat. Onderdeelnr. 5NA907044AJ Heeft iemand dit al eens gedaan? Ik ben benieuwd wat er ingeleerd moet worden?
 10. Wat een operatie, als ik die foto’s zie…. Maar het komt vast goed!
 11. Dat is niet fijn! Helaas heb ik het ook een keer meegemaakt, naar een goede fles samen leeg maken, verzacht de pijn wel wat.
 12. Hele mooie velgen! En die andere kleur is toch een verschil van dag en nacht. Op naar het voorjaar!
 13. Heb je al contact gehad met de klanten service @nl-x? Klantenservice 0800- 555 7000 (gratis) Ik zou welwillend weten wat zij dan zeggen?
 14. Wat een goed plan @bm-er, daar heb ik ook wel zin in!
 15. Op mij bureau staat een QR-lader waar ik mijn mobiel inclusief hoesje opzet en dan gewoon wordt opgeladen. In de auto zit ook een QR-lader, maar daar past mijn mobiel niet op, omdat daar de usb-aansluiting in de weg zit. (Iphone XR)
 16. Wat een slecht bericht weer, ik snap dat je er jeuk van krijgt, ik kan daar ook heel slecht tegen! Mijn Passat staat ook buiten op eigen oprit, met een felle led-lamp die bij beweging aan gaat, en een camera die ook op beweging reageert. Ik heb ook geen apart alarmsysteem, maar zou ook wel willen weten of er iets op de markt is om de Passat extra te beschermen tegen dit soort malloten! Ik hoop voor je dat het je niet overkomt dat ze aan je Passat of andere spullen komen.
 17. Dat zou leuk zijn, ik ben ook wel geïnteresseerd in wat aanpassingen.
 18. AJV

  acculaadklep

  Ik heb het probleem ook gehad bij mijn Golf GTE, dat de laadklep niet sluit is lastig, dat hij niet open wil is nog veel lastiger. Het is vrij eenvoudig om het op te lossen, bestel artikel 5GE810773, kwartiertje werk en het probleem is opgelost. Ik heb uit nieuwsgierigheid het oude onderdeel maar eens open gemaakt, en er kwam water uit, en daar kunnen ze niet goed tegen.
 19. In mij Golf GTE heb ik het ook laten doen. En ook de gateway is vervangen. Het kost een paar stuivers maar het werkt allemaal prima. Een kaart update heb ik nog niet hoeven doen want de laatste versie staat er op. Ik ben er super super blij mee.
 20. Ik tank Shell V-power in mijn GTE-tje, en ook de Polo van mijn vrouw krijgt deze brandstof.
 21. 33 jaar geleden heb ik mijn rijbewijs gehaald en sindsdien heb ik de volgende auto’s gehad: VW Kever 1300 VW Golf 1.1 MX VW Golf 1.5 GX VW Kever Cabriolet (hobby auto) VW Golf 1.6D 3 stuks (lease) Volvo 440 GL 1.7 (lease) VW Golf 1.6 TD ic Volvo 440 GL 1.8 VW Golf Variant 1.9 TDI VW Passat Variant 1.9 TDI VW Bora Variant 1.8T VW Passat Variant V5 Volvo V70 2,5 20v VW Passat Variant 2.0 TDI VW Passat Variant 1.4 TSI VW Passat Variant Alltrack 2.0TDI VW Golf GTE
 22. AJV

  Passat GTE Tuning

  @Melvin. H., dat geluid hoor je alleen in de auto, buiten hoor je een normaal 1,4 TSI.
 23. Ik draai het nu ook om, ik rijd eerst de motor volledig op temperatuur en daarna pas op de accu. Ik weet dat ik nu iets meer aan benzine betaal, maar dat weegt voor mij niet op tegen te vaak met een koude motor/turbo rijden. als het straks weer wat warmer wordt profiteer ik weer van het volledig elektrisch afleggen van mijn woon-werk verkeer.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden