Ga naar inhoud

wulfke

Full Members
 • Aantal items

  14501
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  454

Alles dat geplaatst werd door wulfke

 1. Volgende tip en dat voor dezelfde prijs 😎, Onder de laadvloer is een opbergplaats voor het net als voor het koffer afdekzeil.
 2. Vloeken in kerk bij de meeste auto fanaten wanneer de wasstraat ter sprake komt. Schoonmaken met een schuurmiddel en borstel werkt het schoon blijven ook niet in de hand gezien je hiermee nog meer krassen maakt waarin vuil kan ophopen en ook de lak ruwer voelt. Maar hier is het steeds,
 3. Volgens ik begrijp uit de handleiding zou er op 1 kant of beide kanten de stalen bevestiging indrukbaar moeten zijn. Beetje zelfde principe als zo een buisje/staafje om een horlogebandje mee vast te maken aan het horloge. Netztrennwand an der rechten Seite → Abb. 123 ③   (Lupe) einhängen. Netztrennwand an der linken Seite durch Zusammendrücken der Querstange in die Aufnahme → Abb. 123 ①   einhängen. Translate, Het net aan de rechtse kant inhaken, het net dan via de linkse kant indrukken en in de uitsparing inhaken. De veerspanning zorgt ervoor dat het net blijft hangen bij een rem manoeuvre.
 4. Nice, maar om het Italiaans te houden, er zal altijd wel een bestuurder zijn die er een spaghetti van maakt en het ding niet meer op zijn plaats krijgt 😎
 5. Yes, 3G9 861 691 9B9 is zeker een oem passat B8 variant nummer. Dus geen idee wat er mis gaat. Edit, U schreef dat de auto oem niet uitgerust was met het bagagenet. Heeft u dan wel de juiste bevestigingen in het dak zitten voor dit net ? Deze zijn anders dan de gewone uitvoering.
 6. Veel plezier ermee en bedankt voor de terugkoppeling dat het opgelost is en wat de oplossing was ! Heeft u een nieuwe laten plaatsen of is er een 2de hands module erin gekomen ?
 7. Graag gedaan, kleine moeite 👊🏻🤘🏼 .
 8. Vreemd dat het enkel opvalt als ze ingeklapt zijn dan, uitgeklapt merk je er bijna niks van.
 9. Kan ook niet direct wat verzinnen waarom ze afwijken van elkaar. Maar is niet de eerste keer dat ze dit doen. Bij een eerder model passat was er zelfs een grote en kleine spiegel.
 10. Nu ik de wagen op de oprit zie zit er links en rechts ook afwijking op. de spiegels zelf zijn hetzelfde qua afmetingen maar de voeten blijken een afwijking te hebben van elkaar qua hoogte. Deze van de bestuurderskant is dus minder hoog.
 11. De bestuurder spiegel lijkt dan inderdaad iets hoger te staan in ingeklapte toestand misschien kan te eens meten vanaf het uiterste hoekje van de spiegel zo naar het chroom randje van het raam. Kwestie van een referentie te hebben om te kunnen meten tussen links en rechts.
 12. Begrijpelijk, heb de mijne nu ook voor de zekerheid in de garage gezet. Heb geen weet van soortgelijke klachten.
 13. Maar de vraag is ook, welke spiegel heeft afwijking. De nieuwe klapt misschien in zoals het zou moeten terwijl de oude niet ver genoeg meer inklapt.
 14. Misschien een referentie (zie cirkel) Onderste hoek van de spiegel zit op ongeveer gelijke hoogte als de voorkant van het latje/scheiding raam.
 15. Via de voet heb je zo goed als geen speling. Zit een soort poka yoke op. Heeft u een foto of referentie hoeveel dit scheelt links en rechts qua opvouwhoek ?
 16. wulfke

  Turbo valt uit

  Passat Variant 1999 3B5 staat in de TS zijn bio
 17. De technologie staat niet stil, dus als je even google lens gebruikt krijg je de vertaling zo te zien en kan je zelfs met je Duitstalige handleiding aan de slag 😉
 18. wulfke

  Opf filter / regeneratie

  https://letmegooglethat.com/?q=what+is+an+opf+filter 😎🙃😜
 19. Ow, versta je geen Zweeds dan Maurice 😜😎. ik versta het ook niet, maar met een hete patat in de mond kan ik perfect Zweeds spreken 🤣🙃
 20. Met zo een spiraalkabel heb je wel wat meer speling en flexibiliteit maar je creëert volgens mij wel wat meer trekspanning op de stekker als de spiraalkabel dan wat in uitgetrokken toestand zal ingeplugd worden. Wat ook resulteert in een hogere belasting op de stekker vergendelingen. Rij zelf geen GTE dus geen idee of dit invloed kan hebben, denk gewoon volgens mijn ervaring als technicus
 21. Cruise control inschakelen op een bepaalde snelheid door op de set knop te drukken op het stuur, dan kan je met de + toets 10km/u erbij of met de - toets 10km/u eraf. Bij het nog eens indrukken van de set knop gaat 1km/u eraf , bij het indrukken van de res toets 1km/u erbij. Per 5km/u gaat niet en is ook niet zo te programmeren met vcds. Ps, Ik antwoord graag op de vraagstellingen en is geen moeite maar veel van uw vragen kunnen perfect beantwoord worden door even in de wagen handleiding te bladeren 😎😊
 22. Zowel de bagagenet als kofferafdekking zijn niet de achterbank steunen. U kan perfect ook de achterbank gebruiken zonder dat er zelfs iets ingeklikt is, de achterbanken zijn stevig genoeg zodat deze geen steun middenin nodig hebben. De bagage ruimte afdekking heeft enkel maar een kleine hoekafwerking om de "gap" af te sluiten welke tussen de rollo en achterbank zit en dus hier ook niet zoveel steun zal bieden moest dit het geval moeten zijn.
 23. Mogen we hieruit afleiden dat het hiermee opgelost is ?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden