Ga naar inhoud

quit

Members
 • Aantal items

  6
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over quit

Profile Information

 • Plaats
  amsterdam
 • Naam
  rob

quit's Achievements

0

Community reputatie

 1. auto uit laten lezen en geeft een storing aan in de vlotter en in het dashbord men denkt aan storing in het contactslot?? vrij prijzig 1000 euro ofzo en dan nog zeker is het niet.Iemand nog een andere suggestie met deze meldingen? Dacht nog even aan de sleutel zelf heb dat uitgeprobeerd maar nu rijdt ie gewoon goed met allebei de sleutels Het blijft een raadsel.
 2. Hebben we gedaan met die oude pomp,bij contact aan gaf ie een borrel brandstof maar hij liep niet door!we gingen er van uit dat dat wel moest tot het huis vol is ja toch..of zit het anders?In ieder geval met die nieuwe pomp ook nog maar even checken.
 3. ok thanks ga inderdaad checken of het filterhuis nog steeds droogstaat bij afslaan en dan kijken hoe het zit met de aansturing Het feit dat ie pas na veel doorstarten weer aanslaat en dan weer goed loopt lijkt inderdaad een brandstof probleem Hoe zou te verklaren zijn dat het probleem opspeelt na hobbels drempels en flink afremmen als er dus krachten op het blok worden uitgeoefent?Zou het ook aan de tandempomp kunnen liggen en hoe zou je dat kunnen testen?Die nieuwe pomp hoor je duidelijk aanslaan veel meer dan die vorige dat wel maar of hij 5-10 sec open blijft staan weet ik niet daarvoor kan ie beter uit de tank gehaald worden maar is 5 sec niet te lang of is dit wel de minimale tijd? groeten,Rob
 4. kabelboom verstuivers..ik ga het opperen we kunnen ze nakijken wordt vervolgd
 5. de doorvoerpomp op de tank onder de achterbank
 6. Hallo vw virtuozen ik zit hier met een raadsel en ben toch wel heel nieuwsgierig naar de oorzaak van mijn troubles.Mijn vw passat 2.0tdi automaat uit 2008 begint regelmatig te schokken en valt dan uit voornamelijk na wat hobbels en drempels of na het afremmen bij stoplichten en hobbelige bochten daarna is hij weer moeilijk te starten.Loopt hij weer eenmaal na lang doorstarten dan loopt hij weer goed.Verder rijdt hij goed op de grote weg geen problemen ik rij er elke week mee naar Belgie 3 uur heen en 3 uur terug zonder enige hapering maar in de bebouwde kom speelt dit euvel weer op.Heeft iemand enig idee wat hiervan de oorzaak zou kunnen zijn? We dachten aan de brandstof opvoerpomp ook al omdat na uitval van de motor in het brandstoffilterhuis bijna geen diesel meer zat,deze hebben we dus vervangen maar helaas zijn de klachten nog hetzelfde.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden