Ga naar inhoud

Ralfff

Members
 • Aantal items

  97
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Ralfff won de laatste dag op januari 14 2019

Ralfff had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

44 Excellent

Over Ralfff

 • Verjaardag 20-07-1980

Profile Information

 • Geslacht
  Male
 • Plaats
  Omgeving limburg..
 • Interests
  Ik ben een audio freak met de nadruk op freak, ben gek van alles wat met electronica en techniek te maken heeft, homecinema, houtbewerken (soort van) en veel doe het zelven..
 • Naam
  Ralf

Recente bezoekers van dit profiel

401 profielweergaven
 1. Beste mede forumleden, weet iemand hier misschien een firma te vinden in Limburg die bekend is met het reinigen van het inlaat traject van een passat cc?? De auto loopt heel ruw de laatste tijd met koude motor en ik heb het idee dat ik echt een bak vermogen mis.. Bij voorbaat dank..
 2. Hey beste mensen, heel erg dank! Alvast een prettig weekend!
 3. Ben op internet op zoek naar R-line sideskirts voor mijn passat cc. Ik zoek me suf naar de onderdeelnummers daarvan, kan iemand mij hieraan helpen? Bij voorbaat dank!
 4. Hey Vinnie! Bedankt voor de snelle reactie, het is een 1.8 tsi motorcode begint met bzb, kilometerstand 55000, bouwjaar 2009..
 5. Beste forumleden, Daar ben ik weer..mijn passat is in Maart terug gegaan naar de dealer omdat het zelfde probleem zich toen ook al voor deed. Op de autobaan bij 120 km/h terugschakelen (niet als een geweldenaar) geeft een schok bij gas geven als de koppeling al heeft gepakt. De dealer heeft toen het 2 massavliegwiel vervangen. (zat nog een callback actie op??) Het is een manuele 6 bak. Maar goed nu een aantal maandjes verder en nu doet exact het zelfde probleem zich weer voor, wat kan dit zijn? Is dit weer dat domme vliegwiel? of kan dit ook wat anders zijn? Want anders merk ik niks
 6. thnx man! bedankt voor de tips en nog een prettig weekend!
 7. Ja ik zal t proberen, maar goed binnenkort gaat de deurbekleding er toch af om met wat luidsprekertjes te klooien...kan ik dan meteen even kijken of ik er iets aan kan doen..
 8. Nou ik heb de wagen nog eens uitgelezen..helemaal geen fouten. Heb alle portieren geprobeerd ook rechtsachter, daar gaat het raam wel netjes "op tijd" naar beneden alleen linksachter blijft een probleem...heb het truukje met de "ramen inleren" ook geprobeerd maar het mocht niet baten..Ik vraag me af of er iets van een sensor in het handvat zit die niet goed registreert? Het blijft een raar probleem omdat er niks van fouten is te vinden ook niet in de geschiedenis...Als er mensen zijn met tips dan hoor ik dat natuurlijk graag... edit: Ook als ik aan de klink trek gebeurd er niks linksachte
 9. Die radio ziet eruit alsof hij van de zelfde functionaliteit beschikt als de rns 510..bij de dynaudio installatie moet je zeker zijn dat de uitgang van de radio staat ingesteld op low-level...dat kan als je de auto laat uitlezen via de obd poort...en misschien zelfs in het setup menu van de radio zelf..
 10. Hey bedankt voor t snelle antwoord! ik ben zelf woonachtig in limburg en gelukkig in het bezit van een obdeleven apparaatje zal straks eens even uitlezen..
 11. Beste forumleden, Vraagje, mijn raam linksachter gaat niet meteen omlaag bij het openen van de deur, wel als je de klink pakt en de deur open maakt dan gaat hij zeg maar "vertraagd" omlaag. Dus niet op het moment bij aantrekken klink maar echt bij het openen van deur zeg maar...dus eigenlijk te laat.. Weet iemand hier waar ik dat probleem moet zoeken? het lijkt erop dat het raam mechanisme gewoon werkt alleen bjj het openen van de deur registreert iets niet dat het raam omlaag moet zeg maar.. Bij voorbaat dank!
 12. Ik heb er weer even snel overheen gelezen...maar naar mijn mening kan je het beste upgraden naar een aftermarket headunit zoals die van pioneer of zenec of zo...die hebben alle moderne functionaliteit en al het originele blijft behouden. Ik persoonlijk zou ver weg blijven bij de el-cheapo android headunits...tenzij geen enkele vorm van kwaliteit geldt..dan ga je gang.. Wil je origineel doen, dan rns510 en nieuwe module plus kabelboom, dan gaat dit grapje je minimaal 600 tot 900 euro kosten en veel werk. Koop een aftermarket headunit geschikt voor jouw auto en dan is het geheel plug e
 13. Ik moet zeggen dat ik soort gelijk "probleem" heb bij mijn wat oudere rns510, namelijk schommelingen in het volume, lijkt wel lukraak...opties voor snelheids afhankelijk volume zijn allemaal uitgeschakeld..Op hoger volume gaat ie dan wat harder en dan weer wat zachter ongeacht hoe hard ik rij..het is wel storend want als ik dalijk wat versterkend vermogen aan die radio ga hangen, kan ik dat niet hebben..Ik heb persoonlijk het idee dat het bij mij ergens aan de software van de radio ligt..
 14. Jah je hebt gelijk, sorry soms mis ik hele woorden (of zinnen). Maar om dan toch iets van toegevoegde waarde te laten horen..neem liever een after market head unit van een bekend merk (pioneer, kenwood of alpine) of zo want die hebben duidelijke garantie voorwaarden en kosten nu eenmaal ietsje meer...maar daar krijg je dan ook heel wat meer kwaliteit voor terug.. Wat je niet moet vergeten als je bv op youtube kijkt naar reviews van deze el cheapo android apparaten, dan zijn dit meestal mensen die of betaald worden door fabrikanten of de spullen zelf verkopen..dus alles behalve objectief..
 15. Deze android units zijn helaas niet echt van degelijke kwaliteit, je moet al geluk hebben dat ze langer meegaan dan de garantie periode. Als je denkt versterkers erop aan te sluiten, het audio signaal van de rca uitgangen is ook niet al te best..je kan gewoon beter kijken voor een tweedehands rns510.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden