Ga naar inhoud

Woutje1981

Members
 • Aantal items

  7
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

1 Neutral

Over Woutje1981

 • Verjaardag 31-03-1981

Profile Information

 • Geslacht
  Not Telling
 • Plaats
  Elst
 • Naam
  Wouter van der Werff

Recente bezoekers van dit profiel

91 profielweergaven
 1. Fijn! Ik stuur je een PM ๐Ÿ‘๐Ÿป
 2. Ik snap wat je zegt, maar wat adviseer je? Eerst olie vervangen of gelijk naar een specialist gaan? Ik heb altijd het idee, bij wie ik ook aanklop ze altijd geld aan mij willen verdienen en een advies geven wat in hun straatje past. Zijn er bedrijven in de regio Arnhem/Nijmegen die aan te raden zijn?
 3. Dag allemaal, Sinds een tijdje heeft de automaat in mijn 2007 variant kuren en ik heb jullie wijsheid nodig. Het betreft dus een 2.0 fsi Passat variant uit 2007 met een kleine 237.000 km op de teller. Als ik een minuut of 20 gereden heb en dan vooral rustig met snelheden niet hoger dan 100 km, schakelt de automaat slecht van de 1 naar 2 en verder naar de 3. Schokkend en het ijkt wel of hij vooral bij het opschakelen van de 1 naar de 2 niet kan precies weet welke versnelling hij moet nemen. Eenmaal in de 3 schakelt hij verder normaal naar de 4 en hoger en weer terug naar de 3. Van de 3 verder naar beneden is het weer alsof hij met grof geweld in de versnelling gedrukt wordt. Een enkele keer schiet hij zelf in noodloop, althans alle keuze mogelijkheden worden voorzien van een wit kader op mijn dashboard. Het vreemde is dat de eerste +/- 20 min hij prima/normaal schakelt en als ik ik meteen naar de snelweg ga heb ik het idee dat hij ook minder last van heeft. Ook viel mij het op dat ik vanochtend na het uitlezen (ongeveer 30 min) zonder problemen weer kon gaan rijden? Uitlezen met een het WOW diagnosesysteem van Wรผrth levert deze code op: C02DA verder geen uitleg of iets dergelijks. Als ik deze code online ga omzetten naar een vag code kom ik hier op uit: PO730 Onjuiste overbrengingsverhouding in versnelling. Wie weet raad? Is dit een kwestie van olie en filter vervangen? of moet ik andere problemen denken?
 4. ik ben niet alleen met koude voeten en dan vooral aan de rechterkant, zie ik ik ben het forum nog aan het ontdekken, maar zijn ergens tekeningen, foto's of exploded views te vinden van alles wat met de climate control te maken heeft?
ร—
ร—
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden