Ga naar inhoud

WickedS

Full Members
  • Aantal items

    1813
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over WickedS

  • Verjaardag 21-12-1976

Profile Information

  • Geslacht
    Not Telling
  • Plaats
    prov. Utrecht
  • Naam
    Rutger

Overige

  • Vagcom
    Ja Origineel

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

WickedS's Achievements

10

Community reputatie

  1. Dat klopt idd Eric Ik heb ze liggen en kan ook inleren
  2. Ja die blokjes lusten je zimmermans wel rauw Hij zal super remmen maar de schijven zijn wel sneller op dan de blokken
  3. Idd op de foto is het gewoon een rs6. Heb zelfs op vag meetings gehad dat mensen in de auto gingen kijken of het een echte rs6 was. dan zeiden ze altijd ja tis een echte en meteen fotos nemen
  4. Lol stelt niet veel voor.... dan heb ik toch meer gedaan dan jij denkt mattijs. Ben er toch behoorlijk wat uren mee bezig geweest Het enige wat niet rs6 is is de motor.
  5. Denk dat er gewoon 1 ledjes stuk is.
  6. Als je een sedan zitting in een variant wil zetten moet je alleen de twee binnenste beugeltjes afslijpen (aan de onderkant van de zitting) maar klapbaar zoals bij een variant is die niet. Van de rugleuningen moet je de scharnierpunten aan de onderkant verplaatsen (plaats waar ze moeten komen zit al een gat) Verder is de bovenkant van de achterste deurpanelen anders maat die zou je van je eigen interieur over kunnen zetten.
  7. Andere stoel erin zetten!
  8. Ik kan dat Sietze.. maar dan moet het Noorden wel naar het midden komen
  9. Je kunt die metalen plaat er wel uithalen, zit vast met een paar kleine lasjes. Maar de stijfheid van de auto zal wel minder worden. Als je die plaat eruit gehaald hebt ziet het er exact hetzelfde uit als een "gewone" sedan. en kan je er dus een neerklapbare achterbank leuning in zetten.
  10. Dat kan. Ik heb hier ook nog wel een full fis klok liggen!
  11. Display overzetten gaat niet lukken! Je kan wel de wijzerplaten van je km klok in de mijlen klok zetten. Daarna zal iemand km software ik de mijlen klok moeten flashen. Heb dit al diverse keren gedaan oa bij frank en Sander 1.9tdi
  12. Delphi is inderdaad zo'n beetje het slechtste wat wat je eronder kan zetten. slecht remmen en piepen bij remmen heeft Delphi erg goed onder de knie!
  13. Dany, voor de 3b/3bg kan je alle onderdelen gemakkelijk gebruikt vinden! Voor een dak incl hemel bekleding betaal je zeker niet meer dan 300/400 euro. Ik zit zelf in de schade herstel en een dakplaat wissel is echt niet heel spannend.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden