Ga naar inhoud

skippy

Members
 • Aantal items

  54
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutral

Over skippy

 • Verjaardag 14-07-1975

Profile Information

 • Plaats
  Heerlen

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. BT-aircoservice in Heerlen bouwt ook airco's achteraf in. Is een goed adres. Tel. 045 - 5410220 www.btservicesvof.nl Groeten Chris
 2. skippy

  Alarm

  Bij mij zat de hoorn links in de motorkap, ter hoogte van de wielkas.
 3. skippy

  Alarm

  Ik heb dit ook gehad. Bleek dat de vorige eigenaar de stekker uit de hoorn onder de motorkap had gehaald. Groeten Chris
 4. skippy

  knoepen rechtsvoor

  Ditzelfde geluid heb ik ook gehad Vanalles laten vervangen. Uiteindelijk bleek het stuurhuis een beetje los te zitten aan het de carosserie. Onder de accu zit het stuurhuis vast aan de carosserie. Deze schroef was losgetrild bij mij.
 5. De afgelopen weken heb ik er ook 3 mogen ontvangen. Ze gaan linea recta de papiercontainer in.
 6. Ik heb ook hetzelfde probleem dat mijn tweeters het alleen doen als de radio hard aanstaat. Je schrijft dat je de tweerers opnieuw hebt aangesloten hebt? Hoe heb je dat gedaan?
 7. De treble hoger zetten zal ik eens doen. Misschien een domme vraag, maar wat is een scheidingsfilter?
 8. Hoi, Sinds kort heb ik het volgend probleem: Als de radio zacht staat doen de tweeters het niet. Zet ik de radio harder dan hoor ik ze opeens wel weer. Kan iemand mij helpen? Ik vind dit behoorlijk irritant. Groeten Chris
 9. Ik heb het zelf nog niet laten maken. (Het stoort me niet, moet ik eigenlijk zeggen.) Een vriend heeft het laten maken bij Ploemen in Meersen. Het kostte hem 210 euris.
 10. Ik heb dit probleem bij mijn vorige auto ook gehad (Alfa 146). Het bleek dat de koelfan 2 standen had. De zekering van de tweede stand was kapot. Ik weet niet of de koelfan van VW ook twee standen heeft? Misschien heb je hier iets aan.
 11. Ik had ook het probleem dat het stuurhuis loszat. Ik ben er mee naar de dealer geweest en even meegekeken bij het repareren. Rechts zit de bout onder de accu. Waar die links zit heb ik niet kunnen zien, maar ik denk dat ie op de zelfde hoogte zit. Je moet de accu even demonteren en dan kun je erbij met een 16 dopsleutel dacht ik.
 12. skippy

  speling spoorstang

  Het euvel is opgelost. De ophanging van het stuurhuis aan de carrosserie bleek te zijn losgetrild.
 13. skippy

  speling spoorstang

  Kan dat knoepend geluid ook nog door iets anders veroorzaakt worden? Ik hoorde dat de draagarmrubbers ook nog wel eens de boosdoeners kunnen zijn. Heeft iemand misschien een plaatje waar deze zitten?
 14. skippy

  speling spoorstang

  Ik heb idd 220000km op de teller staan. Op het vwforum hadden ze het over speling in de binnenste stuurkogel. Zit deze in het stuurhuis?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden