Ga naar inhoud

skippy

Members
  • Aantal items

    54
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door skippy

  1. BT-aircoservice in Heerlen bouwt ook airco's achteraf in. Is een goed adres. Tel. 045 - 5410220 www.btservicesvof.nl Groeten Chris
  2. skippy

    Alarm

    Bij mij zat de hoorn links in de motorkap, ter hoogte van de wielkas.
  3. skippy

    Alarm

    Ik heb dit ook gehad. Bleek dat de vorige eigenaar de stekker uit de hoorn onder de motorkap had gehaald. Groeten Chris
  4. Ditzelfde geluid heb ik ook gehad Vanalles laten vervangen. Uiteindelijk bleek het stuurhuis een beetje los te zitten aan het de carosserie. Onder de accu zit het stuurhuis vast aan de carosserie. Deze schroef was losgetrild bij mij.
  5. De afgelopen weken heb ik er ook 3 mogen ontvangen. Ze gaan linea recta de papiercontainer in.
  6. Ik heb ook hetzelfde probleem dat mijn tweeters het alleen doen als de radio hard aanstaat. Je schrijft dat je de tweerers opnieuw hebt aangesloten hebt? Hoe heb je dat gedaan?
  7. De treble hoger zetten zal ik eens doen. Misschien een domme vraag, maar wat is een scheidingsfilter?
  8. Hoi, Sinds kort heb ik het volgend probleem: Als de radio zacht staat doen de tweeters het niet. Zet ik de radio harder dan hoor ik ze opeens wel weer. Kan iemand mij helpen? Ik vind dit behoorlijk irritant. Groeten Chris
  9. Ik heb het zelf nog niet laten maken. (Het stoort me niet, moet ik eigenlijk zeggen.) Een vriend heeft het laten maken bij Ploemen in Meersen. Het kostte hem 210 euris.
  10. Ik heb dit probleem bij mijn vorige auto ook gehad (Alfa 146). Het bleek dat de koelfan 2 standen had. De zekering van de tweede stand was kapot. Ik weet niet of de koelfan van VW ook twee standen heeft? Misschien heb je hier iets aan.
  11. Ik had ook het probleem dat het stuurhuis loszat. Ik ben er mee naar de dealer geweest en even meegekeken bij het repareren. Rechts zit de bout onder de accu. Waar die links zit heb ik niet kunnen zien, maar ik denk dat ie op de zelfde hoogte zit. Je moet de accu even demonteren en dan kun je erbij met een 16 dopsleutel dacht ik.
  12. Het euvel is opgelost. De ophanging van het stuurhuis aan de carrosserie bleek te zijn losgetrild.
  13. Kan dat knoepend geluid ook nog door iets anders veroorzaakt worden? Ik hoorde dat de draagarmrubbers ook nog wel eens de boosdoeners kunnen zijn. Heeft iemand misschien een plaatje waar deze zitten?
  14. Ik heb idd 220000km op de teller staan. Op het vwforum hadden ze het over speling in de binnenste stuurkogel. Zit deze in het stuurhuis?
  15. skippy

    speling spoorstang

    Ik heb sinds een aantal weken een "klokkend" geluid bij mijn rechter wiel. Ik de auto op de krik gezet blijk ik speling te hebben in de kogel van de spoorstang. Deze dus vervangen. Nu heb ik nog steeds speling op diezelfde spoorstang alleen verderop richting stuurhuis. Mijn vraag is dus waar zitten nog meer koppelingen richting stuurhuis en hoe kom je erbij? Het is een passat variant TDI uit 1999. Alvast bedankt voor de reacties. PS ik heb deze vraag ook op het vwforum gezet. Ik heb nummer 6 van het plaatje laten vervangen.
  16. Dit probleem heb ik ook. Mag ik vragen wat het je gekost heeft Ik zie het al. Garantie!!
  17. Dit probleem heb ik ook. Mag ik vragen wat het je gekost heeft
  18. skippy

    TomTom 6

    Voor de audio driver heb ik dit gevonden en het werkt. Installeer de .CAB maar reset NIET. Ga met de verkenner naar de Windows directory en kies menu > alle bestanden weergeven. Sorteer alle bestanden op datum en scrol helemaal naar beneden. Delete de file BTCOREIF Reset de PDA, et voila, de audio blijft werken. Groeten Marcel Is Dit de oplossing van FTD??
  19. Climatronic - Klimacodes In den Service-Modus kommt man durch gleichzeitiges drücken von [ECON] + [Kälter] + [Gebläse kleiner]. Durch Drücken von [ECON] erscheint die normale Anzeige. Als ik dit doe, dan krijg ik alleen maar nullen. Bij 16 zou ik de snelheid moeten zien , maar hier staat ook 0. Weet iemand hoe dit kan?
  20. Geldt dit voor een sedan of vor een variant? Ben namelijk van plan om onder mijn variant ook een trekhaak te leggen. Kijk eens goed naar het dak op het kleine fototje dat altijd bij de vraag of antwoord geplaats wordt op het dak , dan weet je het wel, maar volgen mij maakt dat niets uit. Dat kun je bij de foto van marretje naar mijn idee net niet zien, daarom mijn vraag.
  21. Geldt dit voor een sedan of vor een variant? Ben namelijk van plan om onder mijn variant ook een trekhaak te leggen.
  22. Even een vraagje tussendoor: Zitten die 12V aansluitingen standaard bij iedere passat variant? Ik kan ze bij mij niet vinden in de kofferbak. Ik heb een 3b variant uit 1999
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden