Ga naar inhoud

rrmvdweijer

Members+
  • Aantal items

    231
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over rrmvdweijer

  • Verjaardag 02-03-1985

Profile Information

  • Plaats
    Margraten

Overige

  • Vagcom
    Ja & VDS-Pro

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

rrmvdweijer's Achievements

0

Community reputatie

  1. Zou die bit 0 niet de sensors voor de gordelmelding zijn? Ik ga het even checken! Wordt vervolgd...
  2. Ik geef het topic nog eens een schop, nog altijd werkt de indicator achterklep of motorkap open niet. Ik zie wel dat de sensors het doen, getuige de ruitenwissers die niet werken zodra de klep/motorkap openstaat.
  3. Dat zou ik fijn vinden! Alvast bedankt!
  4. Ter zijde: Ik heb de Measurement Blocks van Module 46 uitgelezen, daarin kom ik twee sensors tegen van het achterklep slot en die werken allebei.
  5. Beste medeforummers, Het gaat dit keer niet om de Passat maar de Golf 5 van mijn vriendin. Het is me opgevallen dat zowel de indicatoren van de gordel, als die van de remblokken en de ruitensproeivloeistof waren uitgeschakeld. Na controle blijkt de indicatie "Heckklappe offen" ook uitgeschakeld te zijn, ik heb echter geen idee waar ik die laatste weer kan inschakelen. Het inschakelen van gordel, remblokken en ruitensproeiervloeistof is me wel gelukt. Ik hoop dat iemand voor mij de oplossing heeft. Alvast bedankt!
  6. Origineel is beslist mooier, maar dan moet je wel tegen een redelijke prijs aan een MFD kunnen komen. En omdat ik daarnaast een dubbeldin paneel moet aanschaffen ben ik beslist duurder uit dan een VDO
  7. Daar had ik inderdaad ook aan gedacht, maar in verband met de gyrosensor kan deze zover ik weet niet op zijn kant geplaatst worden .
  8. Thanks voor jullie reacties, ik heb toch gekozen voor een ander alternatief. Namelijk de VDO Dayton MS5600. Dit systeem is ook voorzien van TMC en was toch een veel goedkopere en voor mij net zo effectieve oplossing. Alleen de vraag waar ik die navigatiecomputer ga wegstoppen, want daarvoor is nergens echt een plaatsje voorzien. Onder de stoel lijkt me niet zo'n goed idee omdat ik regelmatig passagiers meeneem die er dan mogelijk tegenaan schoppen. En in de opbergvakken in het koffer kom ik niet weg inverband met de diepte. Het enige wat ik me kan bedenken is of op de bekleding in het koffer schroeven, of in de ruimte van het reservewiel. Bij dat laatste moet ik dan wel een korte "schroef" hebben waarmee het reservewiel wordt vastgezet om uberhaupt plaats te maken voor een mfd plankje waarop de navigatiecomputer bevestigd kan worden. Of heeft iemand wellicht nog een alternatief?
  9. ik heb mijn oog laten vallen op een MFD G-versie. Nu zit ik alleen met de volgende vragen: 1. In mijn Passat Variant (Highline) van 2002 zitten nog de "traditionele" iso-stekkers en niet de Quadlock-stekker die de MFD nodig heeft. Ik weet dat er adapterkabels bestaan van ISO naar Quadlock, maar dan heb ik de benodigde CAN-signalen nog niet. Waar haal ik die vandaan? 2. Wat moet ik naast de MFD verder nog aanschaffen? Denk hierbij aan bekabeling, gps antenne, eventueel tmc antenne, etc. 3. Heeft iemand ervaring in het achteraf inbouwen van een MFD (G-versie) in een Passat (van 2002)? Waar moet ik op letten of extra aandacht aan besteden? Alvast bedankt voor het meedenken
  10. Is er inmiddels al wat meer bekend over hoe we dit kunnen gaan aanpakken? Ik wil toch wel graag binnenkort een begin eraan gaan maken
  11. He goeie tip! Als het zover is zal ik eens bekijken of het bij de 3BG op de zelfde manier kan!
  12. Dit zijn inderdaad ongeveer de zelfde leds als onze inspirator heeft gebruikt.
  13. Thanks voor de info! Dat zou inderdaad een optie zijn Jeroen, maar eigenlijk vind ik het toch een beetje zonde om met lichtmetaal in de winter te rijden. Daarnaast verwacht ik dat stalen velgen wat goedkoper zullen zijn. Maar ik zal het zeker in mijn achterhoofd houden
  14. rrmvdweijer

    Winterslofjes

    De winter komt er weer aan en wil mijn Caprezio's natuurlijk niet laten verpesten door winterse taferelen. Ze hebben helaas al wat blaasjes dus ik kom er denk ik niet onderuit ze deze winter te laten poedercoaten. Aangezien er in mijn dorp altijd laat gestrooid word ben ik op zoek naar wintersloffen voor de Passat. Omdat het een V5 is vraag ik me af wat de minimale grote van de velg moet zijn, als ik me niet vergis is dat 16"? Weet iemand wellicht ook of de ET waarde ook 35 moet zijn? Als iemand toevallig geschikte velgen, mag wat mij betreft gewoon staal zijn met of zonder (winter)banden, dan hoor ik het natuurlijk graag.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden