Ga naar inhoud

Vanhoucke

Members+
  • Aantal items

    56
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Vanhoucke

  • Verjaardag 05-04-1988

Profile Information

  • Geslacht
    Male
  • Plaats
    Roeselare
  • Naam
    Maarten

Recente bezoekers van dit profiel

998 profielweergaven

Vanhoucke's Achievements

13

Community reputatie

  1. 1.4 TSI 3C 150/??? PK 2016 000.700 KM (Vanhoucke) 1.4 TSI 3C 150/150 PK 2016 060.700 KM DSG7 Highline Variant (Vanhoucke)
  2. Nu een wel erg late reply... Ik ben geen zo'n goeie forumganger.. Maar bij mij is het opgelost. De auto heeft wat updates gehad destijds en enkele problemen zijn weg. Nu heb ik nog soms: DAB switcht naar FM Ipv laatste afstand onthouden van front assist gaat het naar de standaard middelste setting Heel lange wachttijd eer fish-eye bij achteruitrijcamera geselecteerd kan worden Bovenstaande gelukkig maar heeeel sporadisch, ik kan ermee leven.
  3. vraag ik me ook af, dit ziet er op het eerste zicht wel prima uit. Iemand ervaringen mee?
  4. Nieuws: het achteruitrijcamera probleem ligt blijkbaar aan de 'nabijheidsensor' van de discover pro. Die feature staat nu uit en de fisheye werkt direct. Maar, ik wil dat natuurlijk weer actief (nu staat het scherm altijd vol met sensor status en knoppen). Ze zullen een software check navragen zeggen ze, maar zou dit niet eerder aan de hardware liggen? De garage wil niets vervangen zonder dit op aangeven van de importeur te doen, anders moeten ze zelf instaan voor de kosten en dat willen ze blijkbaar niet. Nu dus afwachten wat ze zeggen 'vanuit Brussel'... Met het probleem van de km reset in het achterhoofd lijkt me een vervanging van de discover pro geen overbodige luxe, of denk ik verkeerd?
  5. Nog niet opgelost. Volgende week gaat hij een dagje naar de garage, daar mogen ze dit nakijken en ook de 'sinds tanken' statistieken. Die reset hij af en toe nog, terwijl er niet getankt is.
  6. Heb het eens nagemeten, duurt zo'n 30 seconden eer het keuzemenu voor 180° erbij komt.
  7. Ik heb volgende voor: het duurt soms erg lang eer ik de achteruitrijcamera in 180° modus kan plaatsen. Soms lukt het direct, auto in z'n achteruit plaatsen, camera start op en op de display het icoontje kiezen. Maar meestal duurt het erg lang eer de opties op de display beschikbaar komen.. Iemand ervaring mee?
  8. Ja, ze hebben er een melding van gemaakt. Maar mij vertellen ze wel dat het de eerste keer is dat dit voorkomt...
  9. Sorry, vraag pas nu gezien.. neen, vlakke Vlaanderen. Niets spectaculair op de route. Nu al 500km zonder reset, hopelijk blijft het werken. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  10. Idem! Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  11. Is dit tegoed meer dan een maand geldig? Dat is niet zo eenvoudig terug te vinden bij sommige providers. Ik zoek eigenlijk iets dat me zo weinig mogelijk (vaste) kost(en heeft). Momenteel bij Proximus met m'n vast GSM, maar dat delen iedere keer aanzetten is toch vervelend (iPhone). Heb al zo'n dongle liggen, maar 10euro per maand is wel wat duur (voor hetgeen ik het 'nodig heb').
  12. Heb het nu steeds vaker. Eén tank rijden en de auto plaatst zichzelf zeker 4x terug op 0km bij sinds tanken Volgende week gaat hij naar de garage, maar ze zeggen nu al dat ze niet weten wat de oorzaak kan zijn. Toch niet zoveel geluk met m'n Passat, al veel naar de dealer terug geweest...
  13. Ik heb dit ook al 2x gehad. 8000km op de teller. Hoe reset de auto die statistiek? Via openen van het klepje? Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  14. Velleman heeft een bakje dat je tussen de koelbox en 12V stekker kan plaatsen. Dat zorgt voor leegloopbeveiliging, zet de verbruiker af als de spanning lager dan 11V gaat. Weet wel het typenummer niet, maar dit zit in m'n vorige wagen (Opel Combo). Dan hoef je niet in te zitten met een platte batterij
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden